upp och ner!

Idag så tror jag att jag har hamnat i en lite mer Deppig period, för jag blir så trött på allt och alla känns det som. idag så blev jag helt galen på felicia. Felicia bara skrek och skrek när vi var ute, hon ville att jag skulle bära henne hela tifen. men jag tollerar inte det . jag tycker ante att jag ska behöva gå och bära henne och sabba ryggen bara för att hon inte ska gråta och skriva. men samtidigt så hugger det i hjärtat och det gör mig galen att höra henne så. jag vet inte vad jag ska ta mig till. så idag så såg Monica en ny Petra. en petra som skrek, kastade saker omkring sig och som var helt galen.
Det är ingen bild jag vill att folk ska ha om mig,. men nu har felicia varit på detta sättet i fler dagar. hon bara skriker hela tiden, förutom när hon sover, och ca 10-20 min efter hon har vaknat, då e hon tyst och snäll. men sen efter det så beter hon sig inte alls bra. hon skriker så fort jag inte håller i henne.
Jag börjar tro att jag kanske myser med henne för lite, men jag myser ju med henne alltid. och alltid när jag försöker krama eller pussa henne så knuffar hon bort mig.     :S
Kanske hon inte Älskar mig, tänk om hon inte gör det. gud!!   Nu fick jag ont i magen och en klump i halsen, vad gör man om ens barn inte älskar en????!!!!!!????
Vad ska jag göra, ska jag låte henne skrika och bli gqalen, jag kan bara inte hålla inne min frustration.
elle sja jag gå och bära henne och få ryggproblem resten av mitt liv??
vad ska man göra när man tror att ens barn inte älskar en??


sorry för stavningen!!

Kommentarer
Anonym

Köp en ergonomisk bärsele jag lovar det e super o då orkar du bära! t.ex. en manduca på babyboden som jag har.. orkar bära min 13-kilos pojke utan problem när han e kinkig. orkade inte bära honom i babybjörn ens när han var nyfödd så det e stor skillnad. Kinkigheten e nog bara en period2009-05-26 @ 23:16:59
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0