Vännerna från Östergötland!!

Åh vad kul. På senaste så har mina två bästa kompisar ifrån Norrköping och söderkping hört av sig till mig. Jag blir lika glad varge gång. jag vet att jag e typ världens tråkigaste person att smsa med men jag e värkligen glad när ni hör av er det är jag.
Igår så smsade Denna mig och idag så har jag smsat med Sofie. Det är så kul. jag saknar dom båda så sjukt jäkla mycket. det har hänt många många gånger att jag har varit tvungen att låsa in mig på toan eller liknande och bara få gråta ut för jag saknar mina älskade ÄKTA kompisar ifrån norrköping och söderköping.
Jag menar inte att mina kompisar här i sthlm e fake. eller så. jag gillar dom oxå jätte mycket, ni får inte missförstå mig.
men Denna och Sofie har varit sånna som alltid har funnits dära för mig och hjälpt mig. Riktiga HEROS!!
Denna hjälpte mig med att ha någonstans att ta vägen när jag var ledsen och hade blivit slagen hemma hos min fostermamma. han kunde åka 1.5 mil ut till mig med sim moppe och hämta mig och så åkte vi hem till honom så fick jag övernatta dära. Vi som då skavfötters och jag tyckte att det var så mysigt att vakna upp på morgonen med en pojke som inte var en kille eller så.utan att vakna upp med en kille som var en av ens bästa kompisar . och det känndes så äkta när han stälde upp gång på gång. det spelade ingen roll om der var kl 2 på natten på vintern eller om det var kl 12 på en sommar dag. han aställde upp för mig i vått och tort.

Och Sofie som igentligen tyckte att jag var värsta Bimbon när jag började i hennes skola. Sen så lärde vi känna varandra och sedan den dagen så umgicks vi nästan varge dag. vi åkte till skolan ihop. vi gick på stan ihop. vi gick vilse i skogen ihop på en idrotts lektion, vi shoppade ihop. ja allt, jag lurade i hennne att börja röka oxå. "Känner mig dum"!
men men, alla har vi väl gjort dunna ideotiska saker i våra dagar.
Jag och sofie pratade om allt, från killar och deras penisar xD hahahaa " skojja". Ne men . vi smackade om killar, skola, hur det är hemma, det förflutna och mode. allt. vi var öppna mot varandra och hon fick mig att börja känna mig meningsfull. jag fick bara mer och mer självförtroende med henne. man kan säja att hon gav mig ingredienser för att kunna överleva. jag gillade värkligen inte mig själv, jag hatade mig själv innan jag träffade henne. sen började jag att acceptera mig själv. och nu kan jag till och med tycka att jag ser bra ut ibland!!


Tack för att jag har er!!

Kommentarer
Sofie

Näemen gumman så söt du är <3 Shit så tårögd jag blev nu. Sitter och grinar nu. Så söt du är <3 Är verkligen glad att jag lärde känna dig. Glömmer verkligen aldrig när jag såg dig första gången trodde verkligen att du va väsrta bimbon. Men så fel jag hade. Du är en så underbar människa och jag lider med dig efter att du left ett sånt hemsk liv! tycker att det är så synd att vi inte bor nämre varandra. Men hoppas verkligen att vi ses snart. Du är verkligen fin som du är. Är avis på dig. Mins att jag va väldigt avis på dig när vi gick i 8:an får tyckte att du såg så bra ut :) Älskar dig gumman <3Blogg: http://sofieduunder.blogg.se/
2009-05-31 @ 23:15:49
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0