uppdatering om vad som har hänt i mitt röriga liv!

jag vet  att var varit dålig på att uppdatera min blogg. men jag känner inte riktigt att jag har så mycket tid över till det.men nu tänkte jag iaf berätta om vad som har hänt under den senaste tiden.

jag har flyttat till min nya lägenhet i kärrtorp, en etta på 41-43kvm. jag trivs jätte bra dära, kan vara lite ensamt ibland bara. även fast jag inte är i lägenheten så myycket. jag jobbar ju hela dagarna och ibland jobbar jag även på kvällar och helger. sen när jag inte jobbar så försöker jag åka ner till pappa så mycket jag bara kan eftersom att det e så sjukt deprimerande att sitta ensam i lägenhen en hel helg. jag försöker även träffa felicia så mycket det bara går. men eftersom att jag jobbar så jobbiga tider och så så är det riktigt svårt att taima in.
jag söker även ett nytt jobb ett jobb med FAST lön och fasta tider så att det blir lättare för mig att ha felicia och så att jag har ett koll på min ekonomiska bit oxå.
Ronny har träffat en ny tjej. en tjej ifrån felicias dagis. hon har ett barn som går i samma grupp som felicia gör. Jag tycker att det är jätte kul för honom att han hittat någon. samtidigt som jag är lite orolig över att hon tar mer plats hos felicia än vad jag gör. jag får ångest varge gång jag tänker att jag bara måste jobba jobba jobba istället för att träffa felicia. jag blir ledsen av att tänka att felicia kanske får känslor av att Ronnys nya tjej, och känner att det är hennes nya mamma. Hon träffar ju felicia betydligt oftare än vad jag gör. och detta är något som snurrar i mitt huvud dag ut och dag in.
jag ska skita att åka till pappa om helgerna nu.. vara hemma och försöka få ha felicia hos mig så gott som varge helg eftersom att hag inte kan/ hinner ha henne på vardagarna.
funderar på att säga upp mig från mitt jobb och försörja mig på soc igen bara för att få mer tid med felicia under tiden jag soker nytt jobb igen med fast inkomst och fasta tider.
Ronnys nya tjej får inte bli "MAMMA" till Felicia!
så nu vet ni lite om vad det är som har hänt.
och nej jag har ingen kille, jag e fortfarande singel och ensam.

juste , jag kanske kommer få en kompis ner hit som ska bo hos mig  ett tag. en skit snäll kompis ifrån norrland! ska bli fett kul. :P

imorron blir jag 19 år

imorron fyller jag år. men det känns inte alls som det. inget riktigt firande. eller något. jag ska bara vara hemma och äta en daim¨tårta eller något. ronny ska inte komma, bara jag felicia och ronnys föräldrar.
hoppas att jag har råd att åka ner till pappa i helgen så att jag kan fira där med mina vänner. och kanske om brorsan vill komma ner och fira mig. hade varit roligt tycker jag.
jag har önskat mig pengar pengar och åter pengar.
eftersom att jag e lite efter ekonomiskt nu och eftersom att jag behöver en ny telefon efetrsom att min telefon är helt trasig eftersom att Felicia slängt den i golvet. sen så skulle jag behöva en dator oxå efetrsom att jag har mycket av mina studier på distans och jag har ingen dator och inget internet i min lägenhet som jag flyttar till.
annars så har jag ju vetat tatuera mig i typ 5 år men varken fått eller haft råd så det är oxå något som jag hoppas på att jag får göra snart!

grattis till mig imorron den 7 oktober!

bild uppdatering!

kände att jag varit lite snåg på bilder nu på senaste tiden. jag vet . jag har varit snål med inlägg oxå. jag ber om förlåtelse men ska försöka bättra mig nu. men tänkte iaf att nu kunde få se hur jag ser ut när jag sitter på jobbet och jobbar . haha. kanske inte är så vidare roligt bilder. men vad fan,,,, bättre än ingenting iaf!så jäkla bra röst!
efter förra uppträdander av erik så har jag suttit inne på Youtube och kollat om och om igen på detta klipp. jag får gåshud varenda gång. vilken underbar röst. få som har den talangen som han har. hur kan en så pampig röst komma ut ur en sån liten kropp.
fast tyvärr så gjorde han ju inte lika bra uppträdande ifrån sig igår. vilket e tråkigt.
han valde helt fel låt och det var sjukt tråkigt. en låt som var för snabb och en låt som bara kan göran av en ända person  MIKAEL  JACKSON!  Väldigt synd, jag hade hoppats på ett uppträdande till som jag klunde lägga på top tio. men det kommer nog förhoppningsvis till nästa fredag!

GO Erik. kämpa på! du har en pipa som kan ta alla i Idol. bara du ger dig FAN på det och väljer låtar som är anpassade till din röst!

skolan idag

idag var jag i skolan. och idag så fick felicia följa med eftersom att ronny jobbade natt inat så sov felicia hos mig och fick följa med mig till skolan. var jätte mysigt. efter skolan så åkte jag till slussen och lämnade felicia till hennes farmor och farfar eftersom att jag skulle till jobbet och inte kunde ta med henne dit.
så nu sitter jag på jobbet och har rast i ca 2 min till sen drar jag igång igen och hoppas på att jag säljer något nu under den sista timmen som jag jobbar.
sen blir det bara att dra hem och mysa lite med felicia innan ronny kommer och hämtar henne.
sen har jag henne måndag till onstad nästa vecka och på onsdag så fyller jag ju år!  xD
grattis till mig!  XD

RSS 2.0