lägenhet e löst nu för en tid framöver!

nu så ska jag få fyra en lägenhet under 6 månader. den ligger i kärrtorp och e frän. jag får flytta in i den den 12/10. fram tills dess så kommer jag att sova hemma hos ronnys flöräldrar som bor på söcermalm. så allt börjar lösa sig nu!

norrköping igen

Idag åker jag ner till norrköping igen och bor hos pappa. åker upp tidigt på söndagsmorgonen. nu sitter jag på jobbet och så. sen kommer ronny och felicia till jobbet och hämtar upp mig så jag hinner träffa henne innan jag åker . sedan ska jag vara med henne hela söndagen.

boende på gatan!

I torsdags så blev jag utslängd. kl: 22.00 på kvällen och inga tåg ner till norrköping gick så kunde inte ta mig till pappa. så blev en natt ute. men det var så sjukt kallt så trots många om och men så åkte jag tillbaka till mitt ex och knackade på dörren kl: 05 på morgonen och bad om att få komma in. jag fick då sova på soffan och vila upp mig innan jobbet började sen åkte jag till jobbet och jobbbade till kl: 17,00 sen så tog jag första bästa tåg ner till pappa i norrköping och har bott här ett tag nu. såa åka upp till sthlm igen nu på tisdag för jag måste till jobbet. men vet faktist inte riktigt vart jag ska ta vägen. får sova över hos en av mina arbetskamratet under några nätter iaf. sen kommer hennes kille och ska flytta in. då blir det lite jobbigare eftersom att jag måste värkligen hitta något innan dess.
så alla ni som har sagt att ni vill hjälpa mig. snälla hör av er igten och lämna telefon nummer eller hotmail. så jag kan kontaktaer. snälla snälla snälla.

jag i tidningen!!

 

RSS 2.0