Hej Bloggen! ...

Hej Bloggen! Hej på alla. Nu blir det till att smsBlogga igen. Sitter nu på tuben och är på väg till Södertälje för att festa loss ikväll. I handen har jag just en Macka från subWay, en halv sub of the Day blev det! Gött gött det. Längtar till Oskar slutar jobbet och kommer till Södertälje till oss. JAG ska försöka ta bilder från kvällen och lägga upp här imorgon.


My sweet bestfriend!

Jag har många gooa, rara vänner. Men en av dom bästa vännerna jag har är fan Jocie. Hon och jag går så jävla bra ihop, samma sjuka humor och lyssnar på samma galna musik. Vi är som jing och jang kan man säga.
Jag mins när vi satt där på intervjun tillsammans i Hammarbysjöstad, eller vad det heter.
Vi klickade direkt, ingen snack om saken. Vi snackade med varandra direkt och jag tänkte, " Fan vilken härlig, sjuk jävel"! Jag tror kanske att hon tänkte det samma om mig!
Nu har vi inte umgåtts så mycket på senaste tiden men fan.. det kommer!
Idag ska jag och oskar till S-tälje och festa gärnet med lilla Fröken Högljud (Jocie). Alla som känner Jocie vet vad jag menar med det, hahhaa, hon vet själv oxå!
Men jag älskar fan henne som person, Högljud, knasig och helt sjuk i huvudet... Precis så man ska vara!
Vi ska fan ha det bäst och knasigast ikväll Gumman... Miss ya & Love ya!
Hon kan se mycket städad och rar ut på bilder men fan här ska ni få se vad som gömmer sig bakom skalet!

Bra skit... FAN!


Mycket att göra!

Jag vaknade i morse och hade ångest. Måste, diska, måste tvätta, måste städa, måste ricka och få ocs nr till en obetald räkning, måste ringa till Sats och jag måste blogga!
Nu har jag gjort allt snart, inte diskat och inte tvättat, jag har gjort det andra typ. eller städat har jag väl inte gjort... Men jag har plockat lite iaf!
Men nu måste jag få något i magen och sedan kommer ett inlägg tillägnat JOCIE världens Gulligaste tjej!!!!

videobloggar


Testar att Sms Blogga lite hära. Kram

Testar att Sms Blogga lite hära. Kram


Gamla dikter från förr!

sitter och tittar i mitt gamla dikt och text block och tänkte bjuda på några dikter/texter:

Här kommer en text som jag skrev för säkert 4 år sedan, på den tiden jag var som mest beroende av självmisshandel. Jag läser texten idag och tycker att det ät en fin text. Men budskapet är inte lika vacker nu som jag tyckte då, Mycket deppig dikt. Deppig, precis så som jag var på den tiden. Men tänkte att ni kan läsa den iaf.
Demonerna kallar på mig, dom ropar mitt namn.
Demonerna är mina herrar och dom befaller mig dag som natt.
Dom skriker högt så det dånar och befaller mig att skära mig...... SJÄLVMISSHANDEL!
Att känna knivens vassa blad sakta tränga in i sin arm, att känna blodet sakta rinna ut.. det är så bedövande!
Blodet är så rött, så vackert och så fridfullt.
När jag skär mig så hamnar jag i någon slags Fristad där ingen kan få tag på mig, inte mina bekymmer, inte min ångest, inte ens Demonerna.
Blodet är en befrielse, en befrielse från allt det onda.
Det blir TYST, Det är helt plötsligt helt tyst!
Jag vet att Demonerna är utanför min fristad och skriker och ropar på mig.
Men här innanför hörs inte ens deras avlägsna skrik.

Här är jag en Ängel, en Ängel helt utan livslust.
Jag är inte längre en människa.
Nej, oh nej!
Jag är ingen människa.... Inte längre!
Här uppe kan jag se ner på all meningslöshet, Alla grå människor som har demonerna efter sig.
Här uppifrån ser jag all sorg, all hat och all oro.
Det är nu jag förstår att Livet är ingen gåva, Det är att dö som är den största gåvan av dom alla.

DÖDEN ÄR EN BEFRIELSE FRÅN LIVET!

En annan grej jag skrev e denna lilla dikt. Och den e inte häller så uppmuntrande. Men jag skrev sällan något som var glatt. Jag skrev nästan bara saker som handlade om döden och sorg på den tiden.
Flickan går mot skogen.
Hur kunde han göra så?
Att han sårade henne det kunde hon inte förstå.
Hon tar ett steg närmre, Snart är det slut.
Med kniven i handen ska hon skära så att blodet rinner ut.
Flickan ser mot handen och andas sakta ut.
För snart är sorgen över, snart är den slut!
Hon hör någon skrika bakom sig,
hon hör någon skrika NEJ!
Men hon hör det bara lite klent,
för han kom försent.
För flickan kan snart inte längre tänka.
Hon ligger nu på marken och mot himlen ser.
Hon tänker förlåt!
Sedan tänker hon inget mer!
Fuck you right back!

Fuck you dåliga självkänsla. Nej, Jag är så sjukt trött på att må dåligt hela tiden och vad fan ska jag må dåligt för? Jag har inget att må dåligt för! Jag har en UNDERBAR DOTTER! En underbar pojkvän, en underbar lägenhet och en underbar bror och pappa och mormor och Bloggläsare!
Nej, Upp med hakan! Sluta tycka synd om mig själv. Det finns folk som har det så mycket mer värre en vad jag har det.
Så nu ska jag ändra min inställning lite! Men visst får man vara ledsen ibland? Det tycker jag att maan ska få vara! Tycker inte ni?

Vad fan ska man göra av sig själv!?!

Jag ligger i soffan och undrar lite vad FAN jag vill med mitt liv, En fråga som jag kan tänka mig att många ställer sig själv ibland. Men saken är just den att jag faktiskt inte har den blekaste aning.
Om jag bara hade mig själv att tänka på så hade jag antingen valt att inte leva något mer, eller så hade jag tagit mitt pick och pack och flyttat till något annat land. Men Nu har jag ju barn och då är det inte så lätt att bara fly från allt. Nej, Då får man sätta sig ner och ta tag i det som känns jobbigt. Vare sig man vill det eller ej!
För Jag skulle aldrig fly från min dotter. Aldrig på fråga!<------ Varför jag skriver detta det är för att det alltid finns folk som missuppfattar allt!
Jag ångrar aldrig att jag skaffat felicia, Jag älskar henne mer än mig själv. Det jag ville säga var att jag Nog inte suttit här idag om hon inte fanns. Om hon inte kommit till mitt liv så hade jag nog tagit livet av mig för länge sedan. Jag vet att det låter fruktansvärt. Men det är sant! Jag hatar mig själv och jag hatar allt jag gör! Jag är ett stort misslyckande som inte klarar av det minsta lilla.
Om jag skulle radda upp allting som jag är kass på hära så skulle det fylla 5 sidor säkert.
Men det är ju alltid lättare att radda upp allt man är dålig på än det man är bra på.... tyvärr!
Men om man ska se det bra i allt så är det ju så att jag & Oskar fått en lägenhet.. Det e ju bra!
Jag är alltid ärlig... det är inte fullt lika bra, ibland vore det bra om man kunde knipa oxå!
Jag har slutat skära mig i armarna och göra illa mig på annat sätt, Det är ett stort framsteg. Även fast att det är sjukt jobbigt ibland och man får panik när man är sur,arg och irriterad. Jag har inte direkt hittat något nytt knep att få ur mig all ångest, all oro och all ilska. Så när man känner Ångest, Oro och ilska så vill man ju hälst bara ta fram någonting, Rakblad, Sax, kniv eller annat man kan göra sig illa på. Men NEJ; Inte nu längre, jag har inte skurit mig på flera månader. Ni tycker säkert att det låter sjukt. MÅNADER, Det borde vara ÅR! Och jag vet. Men någonstans måste man börja och efter flera års beroende så är det inte det lättaste att bara SLUTA!
Men nu HAR jag SLUTAT!
Jag har felicia så ofta som möjliigt, Så gott som varannan vecka! Ibland mer och ibland mindre.
Ja..... Det var ju iaf lite saker som har gått bra för mig under ett kort tag. Men resten går ju käpp rätt åt helvete. Och Tårarna rinner ner för kinderna så gott som dagligen. Ont i magen av ångest och ilska för att jag inte klarar av det jag ska.
Men det jobbigaste är ändå att jag inte vet vad jag vill, och att man måste välja bort jätte viktiga saker pga att man måste andra saker mer. Som tex: Jag måste välja bort Gymnasiet som är en så sjukt viktig sak tycker jag. Utbildning som alla borde ha. Speciellt med tanke på att jag inte ens kom in på vanlig linje efter grundskolan. Nej, IV var den linjen jag fick gå eftersom att jag Flyttade och skolkade alldeles för mycket så att jag inte kunde hänge med i samma tempo som alla andra. Sedan precis efter IV så blev jag Mamma-ledig och kunde inte hoppa på en vanlig linje direkt. Och nu e jag mamma bor inte hemma och måste ha en inkomst för att överleva. Visst behöver jag inte betala allt eftersom att jag faktiskt bor ihop med Oskar. Men det är endå en hyra på 8000kr som vi delar på och sedan mat och annat.
Det är ju inte gratis att leva. Så har ganska mycket ångest över det. Speciellt eftersom att jag alltid har haft så stora planer om vad jag ska bli. Jag har nästan alltid velat plugga juridik, Jobba med Ungdomars rättigheter.
Men jag kommer nog aldrig att kunna göra det, det är så mycket annat som står i centrum hela tiden.
Och att ens framtidsdrömar går åt helvete, det är ju inget man vill. Så jag har så mycket ångest över det?
Vad fan ska det bli av mig?
Skura toaletterna på T-centralen? Snälla! Jag vill ha ett värdigt liv, bra jobb och inte så jävla komplicerat hela tiden. Allt e fan skit!
BAJS PÅ HELA LIVET! Gahhhh!!

Gahhh!

Jag får en massa förfrågningar på FB, typ en massa folk som jag inte alls känner. Visst e det kul att folk älskar än. Men man kan ju iaf skicka ett mail och berätta vem men är och vad fan man vill. Det som e så kul e att allaa e killar typ från utlandet. Vart fan har dom fått mig mig ifrån? Säkert någon av alla 1000.00000 grupper som jag gått med i.
Från mitt på dagen idag:
Och från nu:

Saknar min Svarta Ögonskugga!

Jag sitter och kollar igen om gamla videos på Videofyme. Och kommer på hur mycket jag saknar min svarta Ögonskugga från Make up store! Blir till att införskaffa mig en ny snart!
MÅSTE!

Fucking Amazing!


Årets första löpning!

Då har man kommit hem efter en löprunda ute i solen. Riktigt skönt. Solen stekte och vinden svalde. Prefekt väder att ha en liten jogging tur på.
nu blir det till att ta det lilla lugna, göra lite nytta och göra mat strax.

frulle innan löpning!

Något som ni kanske inte viste om mig. Det är att jag älskar att äta frulle. Och idag blir det extra stor frulle med tanke på att jag ska ut och springa så att man orkar!

Just nu!

just nu sitter jag i soffan och spelar ett skateboard spel på vårat xbox. Ska strax gå och lägga mig. 
Tidigare ikväll har vi bara varit här hemma och kollar på film. Tex, en shoppaholics bekännelse och Cast Away!Två skit bra filmer!
Men nu blir det natti natt och med bloggande imorgon ^^

Hoppas,Vill & Längtar!

Jag hoppas så mycket på att jag får följa med Oskar när han ska till Singapore och hälsa på sin bror. Det vore så grymt cool att åka dit, se sig om. Äta gott, shoppa och njuta av att få komma bort från vardagen lite.
Singapore är ju ett sånt vacker och underbar stad. Jag vill så så så så otroligt gärna åka dig och det ska jag också... Börja spara nu, Kanske kommer att komma iväg framåt eller efter jul!
Längtar!!!

Svar till Nikki!

Fick en lite oväntad kommentar idag av en Lasare som heter Nikki. En trogen läsare vad jag uppfattar det som. fått massor av trevliga kommentarer av henne.  Och hon lämnade ingen blogg eller mail så givetvis svarar jag hära!


Nikki om Nytt från igår:
snyggt!

undra en sak bara.. såg att du brukar bära en lite slappare vit tröja med leopard mönster på.. undrar va d är för size på den och om du kanske vill sälja den? kan betala ganska bra :)
om inte så eh.. är jag väldigt avis på dig! xD

Svar: Hej Nikki! Jätte kul att du tycker om den tröjan, en av mina absoluta favorit tröjer faktiskt. Om dom fortfarande såldes så hade jag rådit tid att köpa i affären.  men eftersom att den inte säljs längre så kan vi ju diskutera detta via mail:  Picha@live.se
Hoppas det går bra för dig ^^

Nytt från igår

Här är mina två favorit plagg som jag köpte igår... Underbara!

BAKIS Video!


Knarkar Spotify!

Ligger hemma i soffan och e bakis, Lyssnar på min otroligt mixade spellista på Spotify och känner direkt att jag mår så sjukt mycket bättre av att höra all denna bra musiken i spelas i lagom volym. Så snart börjar man känna sig som en människa också. Spotify är en helt underbar sak.
Tänkte visa min otroligt blandade spellista för er, det kommer nog inte se ut som ni tror ^^

"Jag blir ALDRIG Bakis!" In my ass!

Jag som hela tiden går runt och säger att jag aldrig blir bakis, Nu får jag äta upp den skiten.
Jag har fan inte varit bakis sedan jag vaknade upp på sjukhuset i Norrköping efter att ha hällt i mig typ en 70cl vodka på typ en timme på en fest när jag var.. typ.. 15 år!
Men NU är jag sjukt Bakis igen, efter ca... 5 år! Och det värsta är att jag vet ju inte vad man ska göra för att må bra efter en fylla när man är bakis. jag vet inte vad man ska äta eller dricka. Sjukt jobbigt.
Men varför klaga, jag har satt mig i denna jobbiga sitts själv. Ingen annan som tvingat i mig drickan lixom. Så nu får jag äta upp skiten istället!

Jag ska fan inte klaga... Bakis var femte år... Det kan man ju leva med!shoppingdag <3

har varit på stan och shoppat för fulla myggar idag. Men allt som allt gick på typ 550 kr bara. för allt detta...
Till mig:
en skinnjacka. (Moki)
två  tröjor (H&M & Lindex)
en perfym (Adidas)
en deo (Ldb)
ett par örhängen (Lindex)
ett armband  (Lindex)


Till Felicia:
Paljett leggings  (Lindex)
Kavaj (H&M)
Klänning (H&M)
våtservetter
termometer
Shampoo/Tvål
Lotion


Allt detta för under 600-lappen!
Fan vad REOR e bra!!

Fredag den 23!

Jahapp, då var det fredag igen och löning. Felicia ska var hos meg tills Ronny slutar jobbet. då kommer han för bi och plockar upp henne så hår hon ha några underbara dagar med honom tills det är tur för mig att ha Gullungen igen.
Men innan Ronny kommer och hämtar lilltösan så ska vi iaf hitta på massa skoj. Eftersom att både hon och jag mår mycket bättre idag så ska vi passa på att njuta lite av solens behörighet.
Ut och leka i någon park kanske.
Oskar klev precis utanför dörren, Han är på väg till Sala och ska på begravning. Det är hans Farmor som dött. Han undrade om jag oxå ville följa med, men jag känner att det bara skulle kännas konstigt eftersom att jag aldrig ens träffat henne. Så jag blir hemma. Och det innebär ju oxå en dag utan Oskar, och en ensam natt. Ligga under täcket ensam och kall. Ingen Oskar som håller om och pussar på mig. Undrar om jag ens kommer kunna somna i kväll, det kommer nog iaf ta ett tag innan jag kommer till ro.
Jag hatar verkligen att sova ensam. *SUCK*
Ni får gärna hålla mig sällskap ikväll genom akk kommentera. så LOVAR jag att svara alla kommentarer jag får(Privara svar).
Kram på er alla underbara läsare!!

Redo för beachen 2010?? NEJ!!

Har ångest. Kommer jag att ens våga visa mig i bikini i sommar. Jag har ju gått på Babysim med mammorna i klassen och måde dåligt av att bara visa mig i bikini för dom.
Nej, in på Blocket och leta efter en heltäckande våtdräkt. Har fan ångest som fan!
Jag stod och kollade mig tite i spegeln idag och började nästan gråta över detta. Jag vet... jag låter tragisk. men jag vet ju hur fin och vacker kropp jag hade innan jag blev gravid och det har snart gått två år och jag borde ju ha kommit i form igen tycker jag.
Här är en förvanling som har genomgåtts.


Och detta är min mage idag...Och detta är vad jag vill ändra på:


fixa lite magrutor.
fixa mina anchors.
ta bort allt fett på sidorna.
och fylla ut tuttarna lite.

Någon som vill sponsra??  ^_^

when it hurts, it really hurts.


Tack för alla kommentarer!

Jag vill tacka er underbara läsare får era underbara kommentarer som jag får. Det blir så mycket roligare att blogga när man loggar in och ser hur många kommentarer jag fått. Sedan så vet jag hur dålig jag är på att svara alla kommentarer men jag ska bättra mig.
Och observera att jag snart har publicerat 950st inlägg på lite över ett år!  ^^

Mocca latte!

Ligger i sängen nu under tiden Felicia sover middag och vilar lite och tittar lite på jobb och annat smått och gott och är sjukt sugen på en Mocca Latte. Jag e ju ingen kaffe älskare, men ibland blir jag riktigt sugen på kaffe och oftast Mocca Latte jag vill ha då. Mocca Latte e så gott eftersom att det är Choklad i den ^^ Ofta lite grädde på toppen oxå ^^
Nej när Felicia vaknar så ska jag göra lunch till oss och sedan en Mocca Latte tror jag ^^Jag som Lady Gaga!

Jag var nyss inne på en rolig sida där maan kan göra en Makeover på sig själv. Jäkligt kul... Tycker jag!
Jag gjorde mig som Lady gaga! Resultatet:


Du kan gå in på http://www.taaz.com och göra en Make over du med!

Att lära sig teckna på roligt sätt!

Jag har alltid varit intresserad av att teckna och varit ganska duktig på det. Och för ett par år sedan så ville jag lära mig att teckna Manga. Jag satt framför datorn och googelade på bilder och liknande. Men det hjälpte mig inte så bra. Men dag så gick jag in i en affär, eller typ bokhandel och fick syn på denna bok. Den var rolig och jag köpte det ihop med ett par speciella pennon som är till för att teckna manga.
Hela boken är uppbyggd som en serietidning och lättläst och rolig. och sedan har dom oloka kapitel där man lär sig olika saker.
Denna bok rekomenderas!!


You are so beautiful, so I can die!
kräks på att kräkas!

Bla, fy fan vad jag e trött på att vara sjuk. nu idag har jag sprungit fram och tillbaka på toan hela dagen och kräkts. inte kul alls. och varje steg jag tar så känns det som att hela magen ska vända sig ut och in. tror till och med att jag spydde lite blog tidigare idag.
jag har försökt att äta så kommer allt upp igen. testat med yogurth och alllt annat oxå. men allt jag äter kommer upp + mycket mer.
FY FAN för att vara sjuk!!fuckers!!

Hallå, från och med nu så e alla fuckers ute ru min blogg. så om någon kommenterar utan att uppge någon avsändare, tex skriver "ANONYM" så raderar jag utan att äns läsa. om man inte kan stå för vad man skriver så finns det ingen plats.


Punkt slut!skit snack ingen värdighet i mitt liv!

här kommer ett litet inlägg dill " Fru Anonym"!
Efter detta inläagg så kommer jag inte bry mig eller publicera dina kommentarer. jag kollar upp din IP-adress och om jag ser den igen bland mina kommentarer så blir det att radera direkt. sånna som du e inte värdiga att lägga energi på.

Så Larvigt!

Jag tycker faktiskt att det e sjukt töntigt att dom uppmärksammar Viktorias bröllop så sjukt mycket. Jag tycker att  hela Kungafamiljen är så jävla överskattad. Var gör dom egentligen? Viktoria.. Inget alls. Madeleine .. Festar! och Carl Philip kör för fort och betalar böterna med våra skattade pengar!
Inte nog med det.. Det töntigaste av allt är att Cloetta Har gjort en choklad serie tillägnad Viktorias bröllop. Någonting jag sår i affären här om dagen när jag handlade.. Jag hade lust att bara hånskratta åt det.. Larvigt som fan!
Det e fan fjolligt ju!!

Så söt! Och ger resultat!


Resultatet:Men lilla Ariannna är inte den ända som satsar på en karriär med hjälp av

Beyonce!!!


Snacka om att ha kontroll

Jag e inte så mycket för sånna här saker. Men denna kille e faktiskt riktigt duktig på det han gör. Snacka om att han har kontroll på sin röst, tinga, läppar.. allt!
Ballt som FAN!!

JAG VILL HAA!!!

Sitter inne och tittar lite på olika sider och hittar massa snygga kläder som jag vill ha.. Bla:
Cecile Chiffong Top SEK 99, Only - NELLY.COM
Denna snygga topp hittade jag på REAN på Nelly.se och tröjan e hur snygg som hälst och kostar då bara 99kr! Vilket KAP! och sedan en snygg korsett under denna så blir det skita snyggt!
Black Label Leggings SEK 199, Purple - NELLY.COM

Hittade även ett par Snygga leggings på Nelly.se. Oxå ett kap. kostar enbart 199kr
Och till sist för att outfiten ska vara Fullständig så behöver man ju ett par skor. Oxå ifrån Nelly.se. 399kr!
Majes SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

svar till anonym!

Anonym om Streptkockinflamation i halsen!:
Och du oroar dig över dig själv och din kille? stackars lilla barn!! och henne tvingade du att äta igår...Svar: Nu blir jag fan irriterad på detta. jag kan nästan lova att du e samma irriterande skit som skrev tidigare.
Har du ens barn själv? Och det e väl fan rätt att jag försöker få mittt barn att äta lite. "!Tvinga" kan man nog inte säga att tag gjorde. men visst jag vill ju att hon får i sig mat... det vill alla föräldrar att deras barn ska få. Dom är ju så små och man är ju rädda att dom ska få i sig för lite.
Jag skulle tippa¨på att du inte har barn själv och inte alls vet vad du pratar om.
Och igår och i förrgår så hade jag ju ingen blekaste om att hon var sjuk och absolu inte att hon hade något sem hette sådärr.
Jag oroar mig inte mer on mig och min kille än min dotter. Min dotter är det bästa och underbaraste jag har och hon går alltid före.
Men... som sagt du känner säker inte mig och har säker inte barn själv.. så då vet du inte någonting om detta. eller så har du barn och jag känner dig.. fast vi kanske är osams och du bara vill försöka trycka ner mig.. Men vet du.. du lyckas inte så bra isf.

Stå för vad du skriver och lämna namn, blogg eller mail... Loser!

Har du någonsin sätt något vackrare?

Streptkockinflamation i halsen!

Efter mycket om och men så fick vi tag på en läkare och hon kollade och tog prover på felicia och det visade sig att hon har Streptkockinflamation i halsen. Och därav har hon fått utslagen. Så nu blir det att googlea på det och se vad fasiken detta är för slagt virus. Hoppas inte jag och Oskar blirsjuka av detta... vore ju för taskigt.
Japp, då är det bara att trycka i Felicia pencelin i 10 dagar dåra! 


svar till anonym!

Anonym om Man känner sig så elak!:
Vad taskigt att lämna henne skrikande, varför ligger du inte brecid henne när hon ska sova istället.


Svar: Jag kan ju berätta det att jag har försökt med den varianten oxå. men hon blir distraherad då och klarar inte av att somna. Jag känner mig jätte elak att lämna henne... därför jag ber om råd. FATTAR DU VÄL!
Jag har prövat med det mästa, vaggat runnt på henne. sätta på barn musik. ligga brevid. sitta brevid och läsa. men inget hjälper. och hon är ju trött. jag ser ju det, jag kan ju läsa av mitt egna barn lixom!

Prickiga Felicia!

Felicia har fått små små prickar över rumpan,mage,rygg,armar och ben. undra vad det kan vara. det går Vattkoppor på hennes dagis, så kanske början på vattkoppor :S
Jag har ringt efter vårdcentral hela dagen idag men typ ingen som vill ta emot Felicia. Jag bor ju i Vällingby nu och kan typ tycka att det kan vara lite kämmpigt att ta sig till andra sidan stan för att kolla Felicia. Så ringde runt till olika vårdcentraler här i närheten men dom vägrade. men nu har jag äntligen fått en tid 15.30 i johanneshov. så .. blir en tur hela vägen dit med ett sjukt barn som typ e sur och gnäller hela tiden..
..Kul, kommer typ bli 40 min av skrikande på tunnelbanan ^^

Man känner sig så elak!

Jag har precis lagt Felicia för en liten middagslur. jag märkte så vät hur trött hon var och la henne. Men hon sprek och protestearde så som hon gör ibland. Jag visste att hon skulle lugna sig... för det gör hon.
Men när hon ligger och ropar på mig "mamma,mamma" och man hör att hon låtre lite ledsen.. då känner man sig så elak. Jag får typ ångest. Men man vet ju samtidigt att jag inte kan gå och plocka upp henne varenda gång hon ropar på mig. Man nåste ju också visa vem det är som destämmer. och visa vart skåpet skall stå.

Tycker det är fruktansvärt... Vet att jag inte är ensam om detta.. Så snälla hjälp mig, ge mig lite tips och råd. Hur gör ni??Kan denna Barbara få fler fans är Kissie!

Det finns en grupp på Facebook som heter " Kan denna barbara få fler fans är Kissie", dom har över 4000 fans och har till och med en blogg. Visst bloggen är inte så jätte uppdaterad men det är en jäkla kul ide tycker jag.
Bloggen heter: http://barbaraa.blogg.se/
Gå gärna in och kolla. jag fyp små fnissade när jag läste igenom den ^^sugar lips!!

Resultatet av att äta Sockrig Donut utan att slicka sig runt munnen!


B-loppis No:1

Efter flytten så har jag hittat en massa Kläder som jag inte har någon användning av och kläder som jag är för liten eller för stor för så nu gör jag en B-loppis. Det kommer säkert att komma fler med tiden vi börjar lite lugnt med några saker bara !

Blir ni intresserade av dessa kläder så är ni mycket välkomna att maila mig på: Picha@live.se
Om du bor utanför sthlm så kan jag ju givetvis skicka kläderna till er oxå, men då får ni själva stå för frakten!
Ett par svarta Jeans med slitning fram på benen. Köpta på Bikbok för ca:500kr
I storleken Large, men är små i storleken så kah skulle säga att det är Medium. Men om ni vill veta exakta måtten så är det  ca90cm i midjan. och 104½-105cm på längden.
Mitt pris: 150kr + frakt på 40kren svart blus med ljusrosa Döskallar, från H&M. Ord pris ca 130kr.
I storleken 34.
mitt pris: 30kr + frakt på 30 kr


Ett lite finare linne, grått med Silvriga och svarta Paljetter upptill. Av Sparkle & Fade. Osdinerie pris ca 300kr.
I storleken M.
Mitt pris: 60kr + frakt på 30krEn tröja från H&M med döskalle mönster. Ordinarie pris ca: 90kr
i storleken:32.
Mitt pris 40kr + frakt på 30 krTröja med ett dryck på en Örn eller falk. Från H&M. Ord pris ca 90kr.
I storleken 38.
Mitt pris 40kr + frakt på30 krTvå kjolar från H&M. Ordinarie pris ca 130kr.

Svart: storlek 34.
Mitt pris: 40 kr+ frakt 30 kr.

Grön: Storlek:38.
Mitt pris: 40kr + frakt 30 krHoppas att ni hittade något skoj ^^


Love is so endless!

Jag ligger just nu i sängen och har försökt att kolla på en film... Men det är ju så sjukt svårt att koncentrera sig på filmen när man har Oskar brevid sig! Typ kollar på honom hela tiden istället föör på skärmen och pussar och kramar på honom hela tin´. Det är så sjukt.. varje gång jag typ ser på honom så pirrar det i kroppen och jag blir alldeles knäsvag. och varje gång han ler så typ sprids en värme i hela kroppen! Det är en sån magisk känsla.
Vi har varit tillsamans i 6-7 månader och jag är fortfarande sådärr "Nykär".
Jag är så otroligt glad att han vill ha mig vid sin sida. Och att han står ut med mig så som jag är.  För jag kan tala om för er att jag kan faktiskt vara äckligt jobbig och krävande ibland.....Ganska ofta!
Och han ska fan ha beröm för att han ändå står kvar vid min sida och älskar mig!
Ja, det finns väll bara en enda sak man kan säga om detta... Riktig, trogen och hållbar kärlek.
Och jag försöker gång på gång komma på hur mycket jag faktiskt älsskar Oskar, och blir lika irriterad varje gång jag inte finner ord! Så en sak kan vi väl vara överens om, Och det är att för kärleken finns det inget slut!Ät då unge!!!

Felicia har typ vägrat att äta mat idag. Jag hämtade henne hos Ronny vid 2 och då hade hon inte velat äta lunch när dom åt lunch. så jag köpte en korv med bröd till henne och den var man typ tvungen att tvinga i henne. Hon är ändå bara halva .. typ. sen har hon ätit en fjärde dels banan och inget mer. hon vägrade att ata middag när jag hade kagat det. och jag prövade med packor och kakor och Jordgubbar.. men ingenting ville hon ha. och sedan så har hon typ sovit hela dagen. Hon hade sovit middag 1½ timme med Ronny, och när jag hämtade henne så sov hon hela vägen från Rådmansgatan till Vällingby. och sedan så somnade hon i soffan efter jag hade försök att få i henne lite middagsmat.... typ vid 17.30-18-tiden. och sover nu. Hon kändes lite varm så gav henne en alvedon och så.
Hoppas att hon är bättre imorron.
Man ska ju inte matvägra när man inte ens fyllt 2 år.. ellerhur?!?!VideoFy.me fungerade inte så får bli ett gamalt hedligt Youtube klipp!!

Men seriöst???

Satt precis inne på Facebook och kollade lite bilder i andras fotoalbum och kom fram till ett foto där det fans en kille som påminde lite om Måns zelmerlöw. Och i samma ögonblick så kom jag på att jag har fan sett eller hör någonstan att han har en blogg. Så jag googlear på hans blogg och den kommer upp. Och till min stora besvikelse så e det världens tråkigaste skit blogg. Asså, min blogg är inte så mycket för världen men asså ni ska se hans... tom min blogg är bättre.
Nej, om man ska vara "Kändis" och ha en Blogg så ska man fan anstränga sig och skriva i den... VARJE vecka ... MINST!
Hans senaste uppdatering var likom i slutet av Mars. 


Lägg ner bloggen, ta bort det... det e patetiskt nästan att han och många andra har bloggar och typ skriver " Här är jag och `NCJHC`. Idag ska vi fika." i varje inlägg med en bild eller två. En blogg är mer än så tycker jag. en blogg handlar om tankar och upplevelser, erfarenheter och mycket mer.. GIVE ME A BREAK.. Ansträng er eller ta bort era bloggar!


hans blogg är iaf: http://www.mzw.se/blogg.php

Jordgubbs premiär !!

Idag åt jag och Oskar våra första Jordgubbar för i år till frulle. Dom var värkligen goda... Sura så som jag tycker att dom ska vara för då e det så gott att ha Socker och eventuellt lite grädda på dom oxå. SMARRIGT!


Texten är fan BÄST, men låten SUGER

Jag borde nog sova
Men jag är inte mig lik
Grannarna här under
Spelar ganska hög musik
Jag hör inga ord
Men jag kan tyda den ändå
Sången handlar om en flicka
Som ingen förstår sig på

Flickan, hon känner sig ensam ibland
Hon drömmer om att resa
Till spännande land
Hennes ögon berättar en hemlighet
Men gåtan svarar det är ingen alls som vet

Flickan i sången
Är som ett barn
Känner sig fången
I en billig roman
Men genom muren
Kan ingen nå
Hon är flickan ovanpå

Jag ligger kvar i sängen
Fastän klockan é tolv
Jag tänker på sången,
jag hörde genom mitt golv
Raderna om flickan
Som någon sjöng
Allt det där nån skrev
Finns etsat i min dröm

Flickan, hon säger:
Jag är ingenting
Alla gamla tankar
Bara snurrar omkring
Jag vill aldrig älska
Nån så djupt igen
Ger man av sig själv
Blir man bara alltid bränd

Flickan i sången
Är som ett barn
Känner sig fången
I en billig roman
Men genom muren
Kan ingen nå
Hon är flickan ovanpå 

Flickan i sången
Hon är som ett barn
Känner sig fången
I en billig roman
Men genom muren
Kan ingen nå
Hon är flickan ovanpå

Hon är flickan ovanpå

videobloggar


Lördag

Hej bloggen!

idag blir det mycket att göra, först ska jag och oskar gå till coop och fixalite smått och gott. Sedan ska vi till Kjell och company och sedan till bolaget och pricken över i:t är att jag ska till sanna över en fika och hjälpa henne att städa efter det.


Så nu blir det inga mer inlägg förren ikväll men titta in senare och kolla om det kommit upp nåt nytt.

puss puss

gårdagens inköp

igår var vi och köpte nya dataprylar, ett nytt tangent, een ny musmatta och en helt ny dator som oskar byggde ihop. Vi vár och hämtade ut allt i stockholm, det var 2 jättestora lådor som var jätte otympliga att bära.
Men nu har vi iaf en bra dator att spela spel på och ladda ner skit på.Sedan så köpte vi ju också givetvis en massa smarr på asian market.


Hard to understand

Hon låg på gatan
medan rymdskeppen
sände meddelanden
genom atmosfären

Hon skär sig i handleden
i solskenet
för hon säger
att hon redan sett Spanien
och världen förtjänar inte dig

För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig

Och du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

När jag tänkte på dig,
kände du mig?
genom antennerna
och sateliterna

När du låg på gatan
medan rymdskeppen
sände meddelanden
genom atmosfären
och världen förtjänar inte dig

För du är det finaste jag vet
när allt annat är falskt och fel
och jag bara går ner mig
för det är så jag säger det
till dig
- du är det finaste jag vet

Allt roligt börjar
och slutar med
att vi är nere och ute igen
(men vad behöver vi
egentligen?)

Jag vänder mig om,
hon bara ler
allén är inte så dålig ändå
när du går brevid
och det är så jag säger det..

shake that ass!!!


What hides in the shell
Avril lavinge- AliceAvrils nya låt Alice är faktiskt bra tycker jag, men på något konstigt sätt så är jag svag för Avril. Inte hennes låtar så.. dom e inget speciellt. men det är någonting med henne som jag inte kan sätta fingret på!

mitt projekt!

Jag undrar jag när mitt lilla projekt kommer bli klart, känner mig så fattid nu på senaste tiden och jag hommer säkert inte tilla bli klar innan sommaren tyvärr!
Jag har sådan ångest angående detta!!  Pierca mig någon... Jag har bara tre kvar!

Det är asså dom fyra anchor´s som skall göras. jag har en Anchor nu och piercing i naveln... så har asså tre Anchors kvar att göra!

kvällsfikaSitter och fikar och kollar lite på tv och fikar ock trixar lite på Facebook. GÖTT!! ^^


Dagens Outfit
The Knife- A Lung

Här är en låt som jag lyssnade mycket på när jag var i 16-17 års åldern.. och jag älskar fortfarande låten. Jag älskar det eftersom att den är så sjukt speciell. Älskar typ alla låtar av The Knife!
Sitter och lyssnar på denna just nu på Spotify samtidigt som jag fixar lite här i lägenheten!bilder från våran lägenhet idag!

Och sist våran älskade Klädkammare


visningsrunda

här kommer en visningsrunda fårn innan vi flyttade in i lägenheten... Då var den tom på saken... nu är den full^^var jag får min insiration ifrån!

Jag har fått frågor av två läsare på mailen. Och det handlar om vart jag får min Inspiration ifrån när jag bloggar och vilka bloggar jag läser. Och det hänger ihop lite kan man säga. När jag läser andras bloggar får jag inspiration och annars får jag inspiration under dagen som går. Kanske ser någon person som sticker ut ur mängden som ger mig inspiration eller om jag är med min dotter så ger ju hon mycket inspiration.


Min internetuppkopling är konstig så lan inte länka. men skriver upp adresserna nu så länkar jag imorron!


Men dom bloggarna som jag börjat följa på senaste tiden är ju:

Oskars kompis Jimmy- www.gymmy.blogg.se

Therese - www.nightfalls.blogg.seOch dom bloggarna som jag följt under ett längre tag är:


Mamman Monica med lilla Felice-  www.moncans.blogg.se

Foki- www.fokis.se

Irriterande Kissie... Men väser bara hennes blogg någon gång i veckan. -  www.kissies.seAnnars finns det inte så många fler Bloggar jag följer permanent. Jag kollar ju på mina läsares bloggar då och då oxå.. Dom som kommenterar och lämnar Länk! Sedan så letar man ju upp lite bloggar på nätet ibland oxå. Men jag skulle inte säga att jag följer några andras.


Sista dagen i denna lägenhet!

Sitter just nu i min Lägenhet som jag har i Kärrtorp, ust nu sminkar jag mig och äter lite Pocky och dricker ApelsinJoc. Inatt var den sista natten i denna säng och i denna lilla lägenhet. I eftermiddag så ska jag och Oskar åka till Oskars lägenhet i Västerås eftersom att det är därifrån vi ska resa imorron med allt flytt lass!
Ska bli så enormt skönt och roligt att flytta och till helt nytt oxå... MYSSSS!!!

Men nu tror jag att jag måste skynda mig att packa det sista och göra mig iordning... Kanske Diska lite och gå förbi Ica och Panta!

Mer kommer senare!! 
PUSSSSSSS!

Våran fina lägenhet!!

Idag så hämtade ju vi nycklarna till lägenheten och vi åkte dit och kollade när Oskar slutade jobbet. Och det var jätte fint!  Såhär såg det ut!


mer kommer imorgon!!

Idag får vi lägenheten!

Idag så ska vi få nycklarna till lägenheten. Så efter Oskar slutat jobbet så ska vi mötas upp och åka till Vällingby och kolla på våran lägenhet för första gången. och på Onsdag flyttar vi in. Ska bli så jävla skönt!!

Bilder på lägenheten kommer senare ikväll!


Vila i Frid ZORRO!!

Idag så levde Zorro dom sista timmarna av detta livet. Han hade haft tre jobbiga veckor innan. tre veckor av panik. Han måste verkligen ha haft panik eftersom att han har faft jätte svårt att andas. Och idag så fick dom ju reda på att det var pga Canser i lungorna. Då fanns det bara en enda utväg. Och då var det att ta bort den glada, busiga Hunden som fyllt allas hjärtan med Kärlek och lycka. Det är en sorg som ligger i luften idag!
Det är svårt att förstå att han är borta. Men med tanke på hur han har levt med sin Husse och matte så vet jag att han har levt ett underbart liv och njutit varje sekund.... även in till det sista, med tanke på all kärlek dom ger honom! Och de´n kärleken vet jag att han har tagit till sig till 107%
Men vi som någon gång fått träffa detta busfrö vet vad jag menar med att han fyllt våra hjärtan med Kärlek och lycka!


Vi kommer att sakna dig Zorro, Horrpan, Skorpan..... Kär hund har många namn!
världens gulligaste granne!!

Jag har nog en av världens gulligaste grannar. Hon är utlänning och bor en trappa ovanför oss. Hon är så glad och generös alltid. Hon har gett mig säkert 10 st stor pack med blöjjor till Felicia och nu kom hon ner och frågade oss om Oskar kunde hjälpa henne med datorn. Han gick upp och hjälpte henne i en halvtimme sedan kom han ner och vi satte oss och kollade på TV och 3 min senare kom hon och ringde på dörren och hade färsk mat som hon lagat till oss och en kasse med mat. Jag visste inte vad jag skulle säga... Hon är så gullig!
Sedan så undrar hon om jag kan lära henne att använda hennes dator. ha lektion med henne 1-2 timmar i veckan mot betalning.
Hon är ju bara för gooo!

Utlänningar är så goa ibland.,... det är lixom inte så ofta svenskar kommer ner till en annan granne som man inte känner med 10 pack blöjor!

hur ska man tacka henne för allt?  Några förslag?  Jag tänkte kanske baka lite imorron eller på måndag till henne.. Men om någon annan har annat förslag så berätta gärna!

Tack!! ^^

hej hej, jag vill tacka för atta gulliga stöttande kommentarer som jag fick av er igår. det piggade verkligen upp mig. Och idag mår jag jätte bra faktiskt!
Så bra att jag och Oskar ska bege oss in till stan nu och kolla lite affärer!


TACK!!

Lugnat ner mig!

Nu har jag lugnat ner mig lite, ringde och pratade med min kompis Jocie och min pappa. och Även Oskar! Så nu är jag inte lika ledsen längre. Har även varit till affären och köpt lite depp och upp piggnings godes. Snart kommer Oskar hem från jobbet oxå. Men så här ledsen har jag inte varit på länge! Men nu är det gjort ... då dröjjer det till nästa gång!

My lucky day... NOT!

hahaa, kan inte ens ta mig någonstans. kom på att månadskortet har gått ut!!!  Ni ser ju allting är fan motgång!!

Ut i kylan!

nu går jag ut, ut och lufta tankarna lite. Kanske ta en öl någonstans. om någon sill hålla en ledsen Petra sällskap ring mig.. har telefonen med mig!

Stoppa huvudet i sanden & gråta!!

Jag känner för att bara stoppa huvudet Ner i sanden just nu och GRÅTA! Jag mår så jävla dåligt. Jag är fan sämst i hela världen.Det är vid såna här tillfällen man önskar att man hade en mamma som man kände och kunde ringa, Att hon kunde komma över.. man kunde gråta i hennes famn och fråga henne om råd! Fan var alla som har förälldrar ska vara lyckliga! Hör ni det!!! jag har fan aldrig haft en mamma som brytt sig om mig, aldrig visat det iaf. Hon håller sig bara undan hela tiden och visar inget intresse över huvudtaget. inte ens en Foster mamma eller pappa som bryr sig!
Att ha en mamma som kollar så att går bra för en hade fan varit gult!! Nej istället sitter min mamma i något litet hus utan el med en spruta i armen eller något!
Hon hör av sig ca var 9de år.. så mycket bryr min mamma sig!

Nej.. men jag mår skit nu och orkar inte göra någonting annat än att bara sitta i soffan. jag har en massa saker som jag hade tänkt göra idag.. men är så jävja depp så orkar fan inte med någonting! Ibland hade det fan varit bra att vara död!
Jag tänkte på det här om dagen. Att om det inte var så att jag hade Felicia så hade jag nog LÄTT varit Död idag. Det enda jag lever för är henne. Jag ser fan ingen annan anledning till att leva. Allt i detta fitt liv är så sjukt komplicerat.
Och jag orkar inte med att varenda minut i mitt snart 20 åriga liv bara har varit motgångar.
Visst jag låter säkert jätte EMO nu men tänk er själva. Övergivna av sina föräldrar för att dom väljer knark före oss, Vi fick försörja oss själva när vi var små.  gå på ica och sno mat när man är 2 år för att inte behöva svälta.
misshandlad av sina egna föräldrar och sina fosterförälldrar i 17 år. 19 år och flyttat 30 ggr, aldrig fått känna sig HEMMA!
Klarar inte av att gå ut gymnasiet. klarar ej av att skaffa jobb, eller försörja mig själv!
hahaha, kan man vara mer patetisk?
Ge mig en vass kniv att trycka mot strupen... SNÄLLA!!
Orkar fan inte mer,... allt går fan bara emot mig!!

ska jag göra Fine nude art??

Jag är ju medlem på en sida som heter Modellbilder.. och där ifrån så är det en kille som är fotograf och vill nu .. IDAG! Göra Fine nude art med mig..
Visst, jag har inget emot det. om Oskar ej hade jobbat och ville följa med mig. men vill ju inte gå och klä av mig inför någon jag ej känner.  Så vad tycker ni??
Någon som vill följa med till Sundbyberg??
för er som inte vet vad Fine nude art är så är det naken konst!

Frågor & Svar

Höger- eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Bar, men trött vaknade av att Oskar satt och SKREK i telefonen bredvid mig. så som han alltid gör när han "Pratar" i telefonen.

Favoritgodis: åhh, många ^^. Men min favvo nu är ju Pocky.. de med nötter! ^^

Är det nåt du absolut inte äter: Jag skulle nog inte klara av att äta Hund eller tex steka spindlar! Annars är jag en allätare!

Kläder just nu: trosor, Jeans och ett linne^^

Musik just nu: Band it!

Vad sa du senast: Jag brukar ju alltid prata med mig själv när jag skriver. .. typ säger det jag skriver.. Fråga inte varför. men jag tror att det sista jag sa var "Bandit". hahahaha! ^^

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Jag skulle nog välja 1700-1800talet... om jag var rik ^^

Sommarplaner: Jobba, kanske åka på någon tripp, sola, äta gott och bara njuta!.^^

Fisk eller badkruka: Fisk^^ Jag älskar att vara i vattnet. Men det gäller ju bara ibland. Som ni kanske kommer ihåg så är ju min största Fobi vatten. men om det är i en pool med lagom mycket folk eller en tom pool med folk i närheten då kan jag bada och älskar det. men har jätte svårt att bada i hav och sjöar.. Livrädd!

Längd och vikt: Jag är på passet 163cm och jag vägde mig i helgen som var och då vägde jag 55kg.. så har lite att göra mig av med innan sommaren!

Hur många kuddar sover du med: Hahahaha, Oskar får en och jag roffar åt mig två ^^

Favoritväder: Sommar och sol, gärna 30grader och uppåt och lite svalkade vind!

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Oskar, Felicia och en hel ica maxi butik med innehåll! :D

Spelar du nåt instrument: Kan spela lite munspel och lite flöjt annars så försöker jag lära mig lite smått och gott.

Morgon- eller nattmänniska: hmm, Natt!! Älskar att röjja! ^^

Sparare eller slösare: Hahahaha, En kombination faktiskt!^^

Vem är viktigast för dig: Min dotter !!

Bästa film: oj... Många!  men Cabin by the lake!

Tror på liv på andra planeter: Ja

Kommer du ihåg din första kärlek: Ja

Älskar du henne/honom fortfarande: Nej

Har du några homosexuella vänner: Ja

Tror du på mirakel: Nej

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: japp!

Ser du dig själv som tolerant mot andra: hmm, vilken konstig fråga!

Ser du på kärleken som ett misstag: hahahaha, elak fråga det dära! ^^ Nej!

Hur många barn har du, vill du ha: Jag har ju en dotter, men skulle gärna ha ett barn till. Gärna en son om ett par år!

Bio eller promenad: Bio

Är du kittlig: Ja, men bara på sidan av magen.. typ där jag har min anchor.. haha, därför jag väntar lite med att göra nästa. fan skratt-attack av att pierca sig! ^^

Snarkar du?nja,det vet jag inte!

Stjärntecken? Våg

Rädd för insekter? Ja, sjukt!

Äckligaste insekten: Spindlar och fjärilar! Om ni sett en fjäril i förstoringsglas en gång så fattar ni vad jag menar... får tacka min kemi lärare för det!  TACK!!

Största svaghet: Kärlek och rädsla!

Det här är jag bra på: Teckna, säga vad jag tycker, visa min kärlek. TYP!!

Bästa bok? .Försök att förstå!

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Se in i framtiden, så man vet vad man kan ändra på!

Vad vill du jobba som? Barn och ungdomars rättigheter, Ska plugga vidare till jurist och sedan vill jag hjälpa barn och ungdomar som sitter i samma sitts som jag själv gjort.

Chips, morötter eller godis? Chips

Pizza eller hamburgare? Hamburgare

Skriver du dagbok? Nej, min blogg är min dagbok!

Har du någon flickvän/pojkvän? Japp det har jag, Min älskade, gulliga, lilla Tjoskar! Eller som han säger det ... OSKAR!

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag har ju några stycken nu, men jag ska göra klart mina anchors, så det blir tre till sådana. sedan så vill jag göra några till fast på intima ställen. vill även göra en till i tungan och en i septum. men oskar vill inte att jag ska ha fler i ansiktet.  Men jag tror ändå att en liten bling bling i näsan tommer att dyka upp inom kort!

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Städat.

Gungar du på stolen? nej.

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? jag har faktiskt redan gjort det typ ^^

Vilken hand håller du gaffeln i? Höger

Hur är din drömtjej/kille? Vart ska man börja??

Hur många syskon har du? 1 biologisk och typ 10 obiologiska!

Vad är du mest rädd för? Att någonting ska hända Felicia

Är du rädd för blod? Nej, hahahhaa!  Ni som känner mig vet varför jag ser den frågan som ett skämt.

Saltar du på maten? Nja, ibland, typ skolmat. men typ aldrig annars!

Gillar du att sjunga? Alla kan sjunga.Men om det är bra... det är fan en annan femma!

Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? hmm, först gick jag ju Digitaltskapande på fryshuset, men efter jag fick min dotter så valde jag att gå Sam/sam på Ambassadörsakademin i Sthlm för där hade dom skapat Sveriges första gymnasieklass för unga föräldrar. så där började jag och det var ju jätte bra när man var mamma ledig för man kunde ju ha med sina barn dit.

Anser du att du är stark?i armarna... Nej!  På insidan.. JA! Jag har varit med om saker som inga barn ska behöva vara med om i sin uppväxt och många av mina kompisar frågar mig ofta hur FAN jag klarar av att leva med det i ryggsäcken. Många kanske hade valt att inte leva vidare. men jag ser det som en erfarenhet istället och en styrka! Så visst fan är jag starkare än många andra.

Brukar du sola? hmm, bara på somrarna!

Vad gör du om du får hicka? håller andan!

Röker du? Nej, slutade när jag blev ihop med Oskar!

Snusar du? Nej, för fan!!

Kaffe, te eller inget? Te, Chai te. men en och en annan Moccalatte går ju ner oxå! ^^

Har du en besatthet? Hmm, nja! Jag har ju alltid varit besatt av Män/ Killar/Hunk´s. ^^ Men inte på samma sätt nu när jag har kille. men om jag skulle bli singel så hade jag ju.. " Åhh, fan vad snygg, titta på den där! Ge mig! "gulligt på läpparna!

här har ni bild på mina två favorit lip balm. Visst är dom söta!!

Var FAN tog den där jävla jämställdheten vägen?

Nu har jag faktiskt haft kontakt med Tre stycken skit snygga och gooa gillar som är singlar! Och nästan alla säger desamma. DOM ORKAR INTE JAGA! Känner du igen det?
Oftast är det ju faktiskt så att det är vi tjejer som vill bli uppvaktade, Och har vi någon gång funderat på om killar oxå vill det?
Nej nu blir jag sur. Varför ska alltid Killen göra skit jobbet?
Nu tycker jag att vi tjejer får skärpa oss, nu är det vi som ska ut och ragga. Bjuda på driknar och bjuda upp till dans!
Och om man är mellan 21-25 år och kille vart ska man då hitta som framtida partner?
Krogen? Gymmet? WOW? Eller Nätet?

Kom igen tjejer! Se detta som en liten annons. Om du är tjej mellan 20-25 år boende nära sthlm, Uppsala, Norrköping eller Göteborg. hör gärna av dig med ett personligt brev, vart du bor och en bild få framför jag det vidare!

Picha@live.se

Här på min blogg hittar du kärleken ^^Imorron är det Pocky dags!!

Är så sjukt sugen på Pocky... Imorgon MÅSTE jag köpa ny Pocky´s!


Missuppfattningar kan fan vara kul!Varför gör man så???

Nu är jag sjukt sugen på Pocky, det kliar i fingrarna och rinner i munnen när jag tänker på Pocky´s.
Men jag har ju med mig Felicia och här i Sthlm så har man gjort så att allt godis har man på undervåningen i ALLA Asiat butiker. VARFÖR?
Det är ju skit jobbigt då om man har barn och barnvagn.... SKIT OCKSÅ!!
Nej. jag har kommit på en lösning, som jag tycket skulle vara bra! Men alla kanske inte skulle tycka det, men vadfan!
Jag tycker att det borde finnas godis automater i tunnelbanan med Pocky`s. Vore gööööör bra!
Så.. skaffa automater med alla slags Pocky smaker..!


Till dig Syrran!

Här kommer nu ett inlägg till min älskade lilla syster Moa som är ca 11 år . Jag vet att hon ÄLSKAR denna låt och därför lägger jag upp den här till henne.

Jag tänker på dig varje gång denna låt går på radion eller man hör den i affärer och så. Saknar dig så sjukt mycket. Kan inte förstå att jag inte har träffat dig på snart 2 år. Och ringa dig får jag inte för din fostermamma. Vet inte vad jag ska ta mig till. Älskar dig så sjukt mycket och tiden flyger bara förbi utan att få ta del av ditt liv.
Jag kan inte förstå hur din Fostermamma inte låter dig ha kontakt med mig. Att du inte får ge ut ditt nummer till mig!
Så här ska det inte få behöva vara. Man borde få träffa sina syskon oavsett.
Fan, det hugger i hjärtat , tårarna kommer och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Om jag bara fick träffa dig, prata med dig.... någonting.
Jag älskar dig!


Här kommer din låt!

Vackra väder.. försvinn inte!

sitter inne och sminkar mig och käkar frulle och ser hur solen skiner utanför fönstret. Ock ber till gud om att solen ska vara kvar när jag kommer ut!
Det är så typiskt mig att solen försvinner så fort jag går ut!  Men fan. nu håller vi tummarna så att även jag ska få känna på solens små strålar!
Ellerhur?!?

hmm... vad kan detta beropå??

har fått en massa nya unika besökare... hmm, måste bero på någonting.. någon som länkar till min blogg kanske??  :O


Killar ska FAN vara glada!

Killar ska Fan ta och skatta sig lyckliga för att dom inte har mens en gång i månaden, att dom aldrig har mens över huvudtaget.
Jag har inte alls mens ofta eftersom att jag har så jobbig mens så valde jag att sätta in en sprial. När jag var mindre så hade jag jätte rikliga blödningar och fick använda mig av både tamponger och bindor på en och samma gång. Och har alltid haft en fruktansvärd magsmärta under mens veckan. Vissa gånger har jag knappt kunnat gå.
Men Efter förlossningen så fick jag med mig några härliga tabletter hem som jag skulle käka vid eftervärkar och jag fick aldrig några så dom lår i min lilla sjuklåda alldeles ensamma tills jag fick tillbaka min jobbiga mens. Dom fungerade jätte bra. kännde inte av någonting alls. Perfekt!
Sedan så var jag ju in till akuten för ett litet tag sedan pga otroliga smärtor i undre delen av magen och det var ju på grund av något sår som jag hade dära så då fick jag en smärtstillande medicin igen som heter Dicofenac dom hjälper inte så bra om man bara äter dom som dom är. men ihop med alvedon eller ipren så fungerar det jätte bra!
LOVE IT!!
men hatar MENS!!
Någon som känner igen sig?? :O

Felicia misshandlar mitt hår!


hemma och myser!

sitter i soffan med Felicia och hon sitter med en bok och bläddrar i och jag kollar lite Facebook. Snart så ska vi gå in i köket och laga till lite middag till oss, det kommer att bli Spagetti och köttsås. Jätte gott!
Sedan blir det till att diska lite och kanske sätta Felicia i ett bad!!   <3

Har sjuk mensvärk oxå.. bläää!!så het som brunett!!

asså, kolla på mig, KOLLA PÅ MIG!
Jag är ju typ det snyggaste som finns, Eller vadå? Känner du kanske någon som är snyggare än mig? ... Kunde väl inte tro det!
Neej, jag ska inte vara störig, men jag tycker att jag är sjukt mycket snyggare i mörkbrunt hår än vad jag är i ljusbrunt! Är jag inte det??

då var man mörk igen!

Så nu har jag färgat håret ännu en gång. Och nu kom den Mörkbruna färgen tillbaka. Och nu tror jag att den kommer att stanna ett tag. Som Sanna sa igår:"Vad fan, inte nu igen. Du färgar ju fan hela tiden. Skyll inte på mig när håret ramlar av!" Det är fan sant. Nu måste jag fan börja tänka på hur mitt hår mår. Bärja äta Hår/Hud/Naglar-vitaminer igen och hårinpackning och skit! Men iaf.. Snyggare nu än innan........videobloggar


från packningen i Västerås!

jag hade ju tagit lite bilder från när vi packade i västerås. Hade ju tappat bort min USB-kabel bland alla kartonger och skit så jag har ju inte kunnat lägga upp bilderna... man nu har jag kommit på ett annat sätt, så här kommer nu bilderna på hur det ser ut i Oskars lägenhet just nu!

Världens sötaste påskkärring!


fika med sanna

Idag var det en jätte mysig dag/ Kväll. jag och felicia åkte till Solna och mötte upp Sanna efter jobbet och sedan åkte vi in till Sundbyberg och käkade middag på ett fik!
sedan så gick vi runt i Sumpan och kollade lite i affärer och kollade Sundbybergs lilla stan. Jag har ju bott där tidigare så jag känner ju till staden och Sanna bor ju typ där och har bott där typ hela sitt liv så hon känner ju oxå till. men var ändå mysigt. Vi gick runt och snackade om allt mellan himmelen och jorden. Och sedan gick vi in på 7eleven och köpte en varsin kaffe och satte oss på en bänk och snackade lite och väntade på att Sannas polare skulle titta förbi.
En riktigt mysig kväll må jag säga!

Hämta felicia och dra och fika med Sanna!

Nu ska jag strax iväg och hämta lilla söta Felicia från dagiset och sedan röra oss in mot stan och kolla i lite affärer. Sedan ska vi rulla in mor Solna och träffa Sanna och ta en fika/ Middag. Ska bli riktigt kul. Har inte träffat sanna på SKIT länge!
Men innan jag drar så måste jag fixa håret och diska lite!

Min nya älskling!

Oskar tipsade mig om en hår produkt som han tyckte att jag skulle testa. så jag testade produkten och jag är KÄR!
Det fungerar tyvärr inte på Oskars Asiatiska hår men jag tror att det skall fungera på all ariskt hår!
Testa,, ger fan sjukt bra volym!

Hemma igen!

Sitter just nu hemma i sthlm igen. Vi har haft en mycket lyckad helg i v-ås med oskars polare. Men visst är det skönt att vara hemma igen... Men det skönaste är ändå att veta att man skall flytta om ca 1 vecka! ^^
Idag innan vi gick till tåget så käkade vi lunch med Oskars kompis John på en Thai restaurang i Väterås.
Och sedan kollade vi lite in på några av Västerås gallerior och handlade bla ett dusch-draperi på Lagerhaus.
Så här sed draperiet ut!
Sedan ska vi även köpa två stycken badrummsmattor med Pacman motiv. och även en Packman spargris.

Gårdagens!

jag vill be om ursäkt för att jag ej uppdaterade med bilder och så igår när jag kom hem på kvällen... så som ag hade sagt tidigare. Men jag har faktiskt en bra förklaring!
Det är att jag inte hittade min USB sladd till telefonen som säkert ligger gömt här bland alla våra kartonger och säckar!
så ska försöka leta reda på den så fort som möjligt!
Men vi hade det trevligt igår. först så packade vi ... Jag och Oskar och sedan åkte vi hem till Robert och käkade sallad och kollade på komedin Bruno! Den var ganska bra... Men har sett andra Snuskkomedier som har varit mycket roligare. Det fanns typ bara en enda sak i hela filmen som jag tyckte var sjukt kul.. och det va när han skulle skulle visa introt till hans nya serie för en testpublik och då gör han typ helikoptern med hans penis!'
Jag skrattade säkert i 5 min! hahaha!

filmkväll

nu blir det till att åka hem till Robert (Oskars kompis) Och ha en mysig filmkväll!
Bilder från dagen och mer text kommer senare under kvällen förhoppningsvis!

Jag som Lisbeth Salander....

jag har ju tidigare skrivit att folk tycker att jag är lik henne till utseendet . men det roligaste är att Oskar tycker att jag även är lik henne till sätter. Jag vet inte om jag tycker att jag är lika cool som henne och kaxig.. men han tycker det! Hahaha. Ja jag och den rollfiguren har ju mycket gemensamt i uppväxt och liknande. Så kan ju inte vara helt omöjligt att det sätter spår och gör så att man är lika varandra. så varför inte!
men lite kul ändå!.... Speciellt eftersom att jag tycker att han är rätt så sexig i hennes sätt.... så vill ju jag oxå vara det! ^^

Lisbeth Salander!

Jag har skrivit om detta tidigare och nu kommer ännu ett tråkigt inlägg om mig och Lisbeth Salander.
Igår kollade vi på serien Millennium och efter serien så var det ju folk som påstod igen att jag var JÄTTE lik Lisbeth.
Och på fotot som jag visat tidigare på bloggen har folk tidigare nämnt att jag är lik DREGEN, Men nu kommer äver Lisbeth på tal när den bilden syns.

godmorgon!

God jävla morgon på er allihopa där ute, en strålande morgon som denna!
Sitter just nu och äter frulle och lyssnar lite musik och ska strax börja packa Oskars saker på allvar.

snälla hjälp mig!

Sitter och bloggar och bloggar men publicerar nästan ingenting. Varför?... Jo för att jag är alldeles för öppen om mig själv så jag får bara skit om jag publicerar. Hur öppen kan man vara och var får man skriva och inte?
Jag är mycket öppen när det gäller sex och sexliv och uppväxt, åsikter och mode och allt annat oxå. men vissa kan fan inte acceptera det eller tycker att jag lämnar ut för mycket av mig själv.
Och när jag vill skriva saker på roliga sätt så uppfattas det (TYDLIGEN) fel! Om jag tex ska säga att man som bisexuell inte alltid bara vill vara med sin kille om man har ett förhållande, utan kanske bjuda in en tjej med i samlaget ibland! Jag tycker att det var ett ganska tråkigt sätt att skriva det på. Istället hade man kunna skrivit: Att om man är Bi och har förhållande med en kille så bi man ju " Smaka fitta ibland oxå"!
Men ... NEJ! Då är man för vulgär och då är man en kåtbåck som knullar runt! 
Måste man vara så jävla formell hela tiden och så?
Berätta ... vad kan man skriva för att det ska låta bra? Och hur mycket kan man lämna ut om sig själv?

John Mayer- Who say

Jag har hört en låt på radio och på mtv och Ztv som jag har börjat gilla som fan. och det är denna... den e lixom soft!

videobloggar


lite om gårdagen!

Igår var faktiskt en mycket trevlig och lyckad dag. först så åkte vi in till västerås lilla stad och kollade lite i affärer och sedan så åkte vi iväg till en grill med Oskars polare och köpte med oss mat och sedan begav vi oss hem till Robert(Oskars polare) för att äta, umgås, spela PS3 och festa lite..!
Sedan efter ett tag så började folket att rasa in Roberts lägenhet och festen hade dragit igång!
Det var faktiskt mycket trevligt och så. Alla var glada och pratade glatt om allting från barnafödsel till... ingen aning!  ^^
Men iaf en mycket lyckad dag, men tyvärr blev det inge bilder ifrån dagen så.. ni får nöja er med detta så länge!   :D
jag kan bjuda på en bild från nu!!

fest

sitter just nu hemma hos Robert och har mysig hemma feat! mer kommer sedan nar vi kommer hem. Puss!

lite gott godis som jag köpte !

Jag sa ju att jag skulle till Asian Market  och handla lite Tåg godis och nu har jag gjort det. När jag stod i affären så fick jag beslutsångest eftersom att dom hade så mycket olika att välja på.... så blev lite olika smaker som jag köpte.!! :D

På G till Västerås!

Just nu sitter jag på ett fik inne i stan i sthlm och väntar på att Oskar ska sluta jobbet. Jag har lämnat in våran resväska i ett värdeskåp och kollat lite i affärer innan . Men som sagt så sitter jag på ett fik nu och har beställt in en Vitamin Well Focus med svartvinbärs smak och en Choklad muffin med choklad topping  och rosa strössel.
I öronen poppar 30 seconds to mars och oskar slutar om ca 9 min och ska åka från jobbet då och äv väl här om ca ... 15-20 min eller liknande och innan jag möter upp honom så hade jag tänkt gå till min favorit mataffär här i stan... en asiat butik! Tänkte köpa med mig lite tåg godis :D
Annars har jag faktiskt bara köpt en hårspray idag.... Duktigt av mig! ^^
Singapore!

Juste jag kanske inte har berättat attOskar skall åka till Singapore och hälsa på sin bror dära. Och med tanke på att en biljett tur och retur kostar ca 8-9000kr så funderar vi på om vi ska spaar lite så att även jag kan följa med. Det vore fan helt OTROLIGT! SINGAPORE........kan ni fatta?!!!
Klart jag vill åka dit.. Städernas stad lixom.. Typ iaf!
Så hoppas på att jag får jobb snart så att jag kan börja spara till biljetten och lite fickpengar! :P
Så snart kanske det är .. "Hej då Sverige....... och hej till Singapore!"Hade varit helt Galet kul att åka dit. Kolla in alla coola butiker.. eller butiker lär dom ju inte ens ha utan hektar stora affärer.!! Festa, gå ut och äta gott och bara njuta och fascineras av allting där!
Hoppas hoppas hoppas att jag kan hänga med!!
fixar lösögonfransarna!


Jag ser ur som DREGEN! hahaha!


RSS 2.0