Fredag den 23!

Jahapp, då var det fredag igen och löning. Felicia ska var hos meg tills Ronny slutar jobbet. då kommer han för bi och plockar upp henne så hår hon ha några underbara dagar med honom tills det är tur för mig att ha Gullungen igen.
Men innan Ronny kommer och hämtar lilltösan så ska vi iaf hitta på massa skoj. Eftersom att både hon och jag mår mycket bättre idag så ska vi passa på att njuta lite av solens behörighet.
Ut och leka i någon park kanske.
Oskar klev precis utanför dörren, Han är på väg till Sala och ska på begravning. Det är hans Farmor som dött. Han undrade om jag oxå ville följa med, men jag känner att det bara skulle kännas konstigt eftersom att jag aldrig ens träffat henne. Så jag blir hemma. Och det innebär ju oxå en dag utan Oskar, och en ensam natt. Ligga under täcket ensam och kall. Ingen Oskar som håller om och pussar på mig. Undrar om jag ens kommer kunna somna i kväll, det kommer nog iaf ta ett tag innan jag kommer till ro.
Jag hatar verkligen att sova ensam. *SUCK*
Ni får gärna hålla mig sällskap ikväll genom akk kommentera. så LOVAR jag att svara alla kommentarer jag får(Privara svar).
Kram på er alla underbara läsare!!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0