Killar ska FAN vara glada!

Killar ska Fan ta och skatta sig lyckliga för att dom inte har mens en gång i månaden, att dom aldrig har mens över huvudtaget.
Jag har inte alls mens ofta eftersom att jag har så jobbig mens så valde jag att sätta in en sprial. När jag var mindre så hade jag jätte rikliga blödningar och fick använda mig av både tamponger och bindor på en och samma gång. Och har alltid haft en fruktansvärd magsmärta under mens veckan. Vissa gånger har jag knappt kunnat gå.
Men Efter förlossningen så fick jag med mig några härliga tabletter hem som jag skulle käka vid eftervärkar och jag fick aldrig några så dom lår i min lilla sjuklåda alldeles ensamma tills jag fick tillbaka min jobbiga mens. Dom fungerade jätte bra. kännde inte av någonting alls. Perfekt!
Sedan så var jag ju in till akuten för ett litet tag sedan pga otroliga smärtor i undre delen av magen och det var ju på grund av något sår som jag hade dära så då fick jag en smärtstillande medicin igen som heter Dicofenac dom hjälper inte så bra om man bara äter dom som dom är. men ihop med alvedon eller ipren så fungerar det jätte bra!
LOVE IT!!
men hatar MENS!!
Någon som känner igen sig?? :O

Kommentarer
Gymmy

mm...jag känner igen mig sjukt mycket..:( hatar när tjejen blir sur för ingenting...2010-04-07 @ 23:30:57
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0