Man känner sig så elak!

Jag har precis lagt Felicia för en liten middagslur. jag märkte så vät hur trött hon var och la henne. Men hon sprek och protestearde så som hon gör ibland. Jag visste att hon skulle lugna sig... för det gör hon.
Men när hon ligger och ropar på mig "mamma,mamma" och man hör att hon låtre lite ledsen.. då känner man sig så elak. Jag får typ ångest. Men man vet ju samtidigt att jag inte kan gå och plocka upp henne varenda gång hon ropar på mig. Man nåste ju också visa vem det är som destämmer. och visa vart skåpet skall stå.

Tycker det är fruktansvärt... Vet att jag inte är ensam om detta.. Så snälla hjälp mig, ge mig lite tips och råd. Hur gör ni??Kommentarer
Anonym

Vad taskigt att lämna henne skrikande, varför ligger du inte brecid henne när hon ska sova istället.2010-04-20 @ 11:02:16
Sonia

Det är jättevanligt det där! Frågar man på BVC så säger de att du ska göra ungefär så som du gör! Så du är inte elak!! Titta in till henne och tala om att: " Mamma är här Felicia! Ingen fara!" och stryk lite på henne och så går du ut igen...Så kommer du att få göra flera gånger innan hon lugnar sig..Så ge inte upp!! Kör musikgrejen samtidigt..Lite lågt sådär..Men glöm inte att sticka in huvudet ibland och visa dig..:-)

Så här har jag fått göra med alla mina!! L-Ä-N-G-E

Och jag måste väl erkänna att jag lyckats mindre bra med sonen..Han behöver fortfarande att jag sitter på sängkanten för det mesta tills han somnar...Och han är ju 9... Men, vad gör man inte!! ;-)

Handla efter dina mamma-instinkter du! Du känner ditt barn bäst!! Du gör det jättebra!!

Kram2010-04-20 @ 14:39:15
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0