Prickiga Felicia!

Felicia har fått små små prickar över rumpan,mage,rygg,armar och ben. undra vad det kan vara. det går Vattkoppor på hennes dagis, så kanske början på vattkoppor :S
Jag har ringt efter vårdcentral hela dagen idag men typ ingen som vill ta emot Felicia. Jag bor ju i Vällingby nu och kan typ tycka att det kan vara lite kämmpigt att ta sig till andra sidan stan för att kolla Felicia. Så ringde runt till olika vårdcentraler här i närheten men dom vägrade. men nu har jag äntligen fått en tid 15.30 i johanneshov. så .. blir en tur hela vägen dit med ett sjukt barn som typ e sur och gnäller hela tiden..
..Kul, kommer typ bli 40 min av skrikande på tunnelbanan ^^

Kommentarer
Sonia

Lilla stumpan!! Hur gick det för er??

När du säger små små prickar så tänker jag direkt på nässelutslag...Det kan de få av princip vad som helst!! Något de ätit dom varit starkt...Nytt tvättmedel...Stress...Förkylsning osv osv..Visst sa du att hon hade ätit dåligt i något tidigare inlägg? Hon kanske håller på att bli förkyld?

Min son fick en massa prickar (som små små finnar fast inget var i...UÄCK lät äckligt..Men du fattar!) härom veckan! Till synes utan någon som helst anleding! Ingen feber..Inget nytt...Jag vet inte av att han ätit något starkt. Det var nässelutslag sa de och han hade de i över en vecka. Såg lite läskigt ut men han verkade inte ha något ont av dem...

Så det finns så himla mycket det kan vara utan anledning liksom.. Och skulle det vara vattkoppor så var glad att hon får det nu!! Det brukar vara lindrigare ju mindre de är! Jag gick i åttan då jag hade det och jag blev jättedålig!

Hoppas hon kryar på sig snabbt i vilket fall!2010-04-20 @ 18:25:37
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0