Stoppa huvudet i sanden & gråta!!

Jag känner för att bara stoppa huvudet Ner i sanden just nu och GRÅTA! Jag mår så jävla dåligt. Jag är fan sämst i hela världen.Det är vid såna här tillfällen man önskar att man hade en mamma som man kände och kunde ringa, Att hon kunde komma över.. man kunde gråta i hennes famn och fråga henne om råd! Fan var alla som har förälldrar ska vara lyckliga! Hör ni det!!! jag har fan aldrig haft en mamma som brytt sig om mig, aldrig visat det iaf. Hon håller sig bara undan hela tiden och visar inget intresse över huvudtaget. inte ens en Foster mamma eller pappa som bryr sig!
Att ha en mamma som kollar så att går bra för en hade fan varit gult!! Nej istället sitter min mamma i något litet hus utan el med en spruta i armen eller något!
Hon hör av sig ca var 9de år.. så mycket bryr min mamma sig!

Nej.. men jag mår skit nu och orkar inte göra någonting annat än att bara sitta i soffan. jag har en massa saker som jag hade tänkt göra idag.. men är så jävja depp så orkar fan inte med någonting! Ibland hade det fan varit bra att vara död!
Jag tänkte på det här om dagen. Att om det inte var så att jag hade Felicia så hade jag nog LÄTT varit Död idag. Det enda jag lever för är henne. Jag ser fan ingen annan anledning till att leva. Allt i detta fitt liv är så sjukt komplicerat.
Och jag orkar inte med att varenda minut i mitt snart 20 åriga liv bara har varit motgångar.
Visst jag låter säkert jätte EMO nu men tänk er själva. Övergivna av sina föräldrar för att dom väljer knark före oss, Vi fick försörja oss själva när vi var små.  gå på ica och sno mat när man är 2 år för att inte behöva svälta.
misshandlad av sina egna föräldrar och sina fosterförälldrar i 17 år. 19 år och flyttat 30 ggr, aldrig fått känna sig HEMMA!
Klarar inte av att gå ut gymnasiet. klarar ej av att skaffa jobb, eller försörja mig själv!
hahaha, kan man vara mer patetisk?
Ge mig en vass kniv att trycka mot strupen... SNÄLLA!!
Orkar fan inte mer,... allt går fan bara emot mig!!

Kommentarer
Mimi

Hjärtat! Vad ska man säga... mänskliga rättigheter... ingen ska behöva vara med om det du beskriver...

En STOR VARM KRAM till dig och din fina Felicia! Nu är du själv mamma och jag ser och hör att du gör det bra. Det enda du kan göra för att göra en skillnad här i världen - bryta och ge din Felicia den vackraste av världar. Gör din och hennes vrå varm och fin. Men visst behöver alla en mamma, eller någon annan trygg och stark, att luta sig mot ibland. Hitta någon att prata med och få stöd av. Och gråt ut ibland. En bra kompis eller finns det någon god vuxen på skolan.

Jag tror på dig att du klarar det och ställer dig upp efter en gråtattack! Var rädd om dig Petra! Du har min mail och får gärna höra av dig om du vill! EN BAMSEKRAM KOMMER HÄR! /Mimi2010-04-09 @ 17:02:25
Liinda

Jobbigt när man mår sådär =(

Har en ungefär liknande uppväx och föräldrar/ förälder (min pappa överlevde inte de "livet")

Ibland kan de kanske vara skönt att höra att man inte är ensam att ha sådana problem.Ville bara lämna en lite omtanke, ta hand om dig!2010-04-09 @ 18:49:41
Sonia

Petra... Jag blir ledsen att se att du mår dåligt! Jag känner din uppgivenhet...Snälla du, hör gärna av dig på min mail om du känner att du orkar/vill prata! Du har den ju.. Jag finns här, och jag har varit med om ett o annat jag med faktiskt.. Om inte annat så är jag jäkligt bra på att lyssna! Det känns som att vi har några bitar gemensamt trots att våra vägar skiljdes av en massa anledningar då du var så liten.Jag har burit dig som bebis då ni var hos oss...Jag har hållit dig tills du somnat.. Lagt dig bredvid din kusin E...Jag är så glad att E visade mig din sida så jag får höra av dig efter alla år! Vi finns här.. Om du orkar!2010-04-09 @ 19:09:34
Sara

Hejsan lilla du! Har precis börjat läsa din blogg o den ger mig mkt! Du är en stark o grym person! ville bara skicka dig en jätte kram! Lova att ta hand om dig o din dotter!! Hon verkar vara helt underbar=)2010-04-09 @ 22:14:48
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0