svar till anonym!

Anonym om Streptkockinflamation i halsen!:
Och du oroar dig över dig själv och din kille? stackars lilla barn!! och henne tvingade du att äta igår...Svar: Nu blir jag fan irriterad på detta. jag kan nästan lova att du e samma irriterande skit som skrev tidigare.
Har du ens barn själv? Och det e väl fan rätt att jag försöker få mittt barn att äta lite. "!Tvinga" kan man nog inte säga att tag gjorde. men visst jag vill ju att hon får i sig mat... det vill alla föräldrar att deras barn ska få. Dom är ju så små och man är ju rädda att dom ska få i sig för lite.
Jag skulle tippa¨på att du inte har barn själv och inte alls vet vad du pratar om.
Och igår och i förrgår så hade jag ju ingen blekaste om att hon var sjuk och absolu inte att hon hade något sem hette sådärr.
Jag oroar mig inte mer on mig och min kille än min dotter. Min dotter är det bästa och underbaraste jag har och hon går alltid före.
Men... som sagt du känner säker inte mig och har säker inte barn själv.. så då vet du inte någonting om detta. eller så har du barn och jag känner dig.. fast vi kanske är osams och du bara vill försöka trycka ner mig.. Men vet du.. du lyckas inte så bra isf.

Stå för vad du skriver och lämna namn, blogg eller mail... Loser!

Kommentarer
Sonia

Bara låt det passera Petra... Ge det inte mer syre. Det är som inte värt energin..Vi andra vet hur det är på riktigt! Och DU och Felicia vet! Det är det viktiga..Bjud honom/henne inte på utrymmet i bloggen!

Kram!!2010-04-20 @ 23:35:26
Anonym

"du känner säker inte mig och har säker inte barn själv.. så då vet du inte någonting om detta. eller så har du barn och jag känner dig.. "

eller så känner personen inte dig o har barn, eller känner dej o har inte barn...Eller så finns det fler som läser din blogg som tycker du e skum..2010-04-21 @ 15:55:54
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0