@ work!

Sitter på jobbet nu och har fat det ganska kämpigt hela morgonen. Ända sedan jag klivit ur sängen. Jag hann inte käka frulle. så bredde mig ett par mackor och tog med mig för att äta på jobbet. Jag hittade inte häller nycklarna när jag skulle gå hemifrån. så skulle ta extra nycklarna men kom då på att jag inte skolle komma in på jobbet så då var var jag tvungen att vända på klacken och gå tillbaka och leta reda på  dom rätta nycklarna. Men det är inte slut dära. NEJ, när jag hade passerat porten och var på väg till tunnelbanan så märkte jag i min förtvivlan att jag hade glömt mina hörlurar hemma.
Så jag fick typ plågas till jobbet utan musik.
Fy fan vad bekväm man är av sig. Klarar knappt av att ta sig till jobbet 30 min utan musik, då är man jäkligt bekväm av sig!

Hahahhaa! Ganska roligt... det har tagti dryga 1½ timmer för mig att skriva det här lilla! ¨då kan man säga att man har mycket på jobbet att göra!

Det ringer på hela tiden värkligen. hahahah!

På tala om musik, hmm. snart är det även dags att bege sig hemåt HELT utan musik! Fy fan vad krabba!

Men gud så skönt det ska bli att komma hem. då ska ni även få se dagens sminkning!
Hahhaa, nu är ni säkert jätte trötta på att se mitt smink hela tiden. Ni kanske tänker " Gud vad tråkig hon är som bara lägger upp en massa tråkiga bilder på make up, kan den jäveln bara sluta!?!".

Hahaha! ellet jag vet inte hur ni tänker. men jag tycker att det är kul med smink!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0