PEPSI-VÄSKA!!!

Sitter just nu på jobbet och det har varit full fart hela morgonen. Pfuuuh!   O.o
Och morgonnen har varot jobbig också. Började stressigt i morse med att jag kopm på att busskortet hade gått ut! Jobbigt,. fick överföra pengar och dra till tuben och ladda kortet.
Jag och felicia satte oss på tunnelbanan och hon vad jätte glad och pigg och det känndes som att det skulle bli en behaglig Resa till dagis. Jag satt och sminkade mig på tunnelbanan och små busade med henne. och helt plötsligt kände jag att det var fuktikt i min väska.
Jag kollade var det var men huttade ingenting. Jag tog upp handen som var "Fuktig" och luktade på den men det luktade ingenting så kunde inte räkna ut vad det var som läckte. så jag trodde vara att det var någon dricka som hade blivit lite immig av att stått i kylskåpet och sedan åkt ner i min varma väska.
Sedan efter ett tag så kände jag hur det började rinna någonting ner för mitt ben. Jag öppnade väskan ingen och stoppade ner handen. Det var dyngsurt!
VAD FAN!!!!
jag kollade på felicias festis och kollade om den jag trasig. men icke!
Kollade om det var påsen till min vattenmelon som gått hål på. men inte det hyäller. Då märkte jag för min förvånan att det var min Pepsi BURK som hade börjat läcka.
Fan jag hade en pool av pepse i min väska. jag försökte rädda allt som gick att rädda !

MAN KAN SÄGA ATT JAG FICK EN PEPSI-VÄSKA!!!

Annars så gick resan bra. Felicia var snäll hela vägen och bråkade inte med mig. Hon ville sitta i mitt knä och kramas och mysa!
Min lilla gull unge. I love here!


Efter jobbet vet jag inte riktigt hur jag skall göra. Antingen åker jag och hälsar på Sanna igen. eller så åker jag hem och tar tag i lite saker som jag skulle behöva ta tag i.
Jag ska ju jobba typ hela veckan och på fredan åker vi till Norge så måsta ta itu med lite saker.Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0