Last day @ work

Sitter nu och jobbar min sista dag. kommer sakna alla så mycket.  Alla goa kollegor och alla arga kunder.   ^^Ben & Jerry made me pregnant .... .... twins?

Gravid med två pappor : Ben och jerry. barnet ska heta Chunky Monkey ^^

@ Work

Sitter för närvarande på jobbet och jobbar lite och dricker kaffe och äter naturgodis .
Sitter vid mitt skrivbort och känner mig riktigt "Girly". Mitt rosa bling bling skal på telefonen. Nya bling bling naglar, sminkar mig och mina Rosa wanna be ugg´s.
Damn i love to be Girly! ^^Ny dator på G... Givetvis ROSA! ^^

Fick tillbaka från mitt försäkringsbolag på min drulle försäkring så att jag kunde köpa en ny dator, iom att Felicia hade kastat min dotor i golvet.

Packard Bell DOT_SE/W-433NC back
Packard Bell DOT_SE/W-433NC left
 


Mys-pys dress i brevlådan snart ^^

Jag har nu beställt detta underbart mysiga mysis sett. Längrat tills det landar i lådan! ^^

Självklart blir det den ROSA!  :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Nya ögonfransar ^^


Ögonfransar är kärlek  

Vill ta nya foton


Smink tips

Skulle göra en videobloggning i morse. Men jag tänkte inte på att klippet bara får vara 5 min. så det avbröts. men jaja. det jag skulle få sagt blev iaf sagt!!   ^^Ge mig jobb!

Sitter för närvarande och söker en massa jobb och jag tycker att det är otroligt jobbigt när man måste fylla i sina uppgifter på olika sidor, och ladda upp filer och bilder och videoklipp osv. 
Kan det inte bara vara så att man kan göra en fil med allt det på och skicka ut som en ändå fil till alla och att alla har samma slags system?
Hade allt inte varit otroligt mycket lättare då?

Aja, nu har jag sökt iaf och imorgon så ska jag tydligen göra en video till en utav sidorna. där jag skall berätta om mig själv och liknande. kanske kan lägga upp den här oxå. så kan ni få se att jag faktiskt kan vara seriös ibland oxå. ^^
Du har föresten inget jobb till mig i bakfickan??  :D


Sliten bild från en bakis-dag i somras!

KRAM OCH GOD NATT!

lost!

hej på er, vet att jag har sugit stenhårt på att uppdatera bloggen. imorgon blir det nya tag och jag ska göra mitt yttersta för att göra en bra blogg-dag med bilder och en video blogg med sminktips. ^^

Önska mig lycka till! ^^


söt lucia-felicia pular med min phone!

Dagens!


Pimp my Phone

Har fått mina älskade nya skal till min iphone 4 nu. Och jag älskar dom!
Btw, naglarna och armbandet är oxå nytt!  ^^

bilder från Norge!

När vi hade landat i Norge så åkte vi in till Centralstationen och köpte mat som bestod av Burger king och  sedan så köpte vi oss även en sjukt stor munk. Jag som älskar munkar! ^^
Sedan så blev det ytligare resa, från centralstationen till Norefjellt där våran weekend skulle hållas!

Här är några få bilder från buss resan från centralstationen till norefjellt.


När vi kom fram till hållplatsen där vi skulle gå av så väntade där massvis av snö och kyla på oss. och här är några bilder innan vi hoppar in i Taxin och åker dom ytligare 15min innan våran resa dit dar slut.Och efter 9 timmars resa från dörr till dörr så förtjänade vi oss lite slapp i spa-anläggningen.
Sedan blev det till att äta gott och gå och lägga sig för dagen därpå väntade skidåkningen!Sedan blev det en härlig massage som väntade! Mys pys!


Dans sugen på resan hem!!!! Sitter på buss...

img_6182 (MMS)

Dans sugen på resan hem!!!! Sitter på bussen på väg till flygplatsen i Norge och lyssnar på en sjukt bra danslåt som jag älskar. Det är så att jag blir sprallig i benen och vill bara ställa mig upp och dansa. Sitter istället och diggar i tackt med musiken.  För er som gillar denna typ av musik ladda ner!


Spa! Sitter just i detta nuet i ett varmt ...

img_0501 (MMS)

Spa! Sitter just i detta nuet i ett varmt fotbad på vårar hotel och lever lyxliv! Har även legat i bubbelbad och snart blir det mer bad. Imorgon blir det skidor och kroppsmassage.   :)


Sitter just nu på Arlandaexpressen på väg ...

img_0753 (MMS)

Sitter just nu på Arlandaexpressen på väg mot Arlanda och klockan är 06.46 just i denna sekund. Nu bär det av till Norge och vi får se hur mycket ja bloggar där ifrån. Vet inte om vi kommer ha tillgång till dator med internet men om vi inte har det så kommer jag iaf att sms blogga så som jag gör nu.  Nästa sms blogg kan bli från Arlanda annars blir det när vi landat i Norge.  Kram på er


Helvete med allt!! Sitter på tunnelbanan n...

Helvete med allt!! Sitter på tunnelbanan nu och är otroligt trött på allt vill bara lägga mig ner och gråta. Det är då typiskt. Varför händer detta alltid mig? Jag har haft en otroligt otrygg uppväxt utan någon som helst aning om hur morgon dagen ska se ut. Varför ska mitt liv nu som vuxen se ut på samma sätt? Jag vill känna mig trygg och veta hur den närmsta framtiden ska se ut. Men nej! Vill ha stopp på denna oändliga oron!


Mail från "Hitler"


Sött på fötterna i vinter! ^_^

Fick nya skor idag,tack så mycket! 
Jag är överlycklig, dom är så otroligt söta! ^^Ett stenkast bort!

Nu är Norge resan bara ett stenkast bort. Jag vet att ni tänker nu "Men du och oskar har ju gjort slut!" Och jag det har vi, men iom att vi trivs bra ihop ändå och kan umgås med varandra så ville han ändå att jag skulle följa med dit för att åka skidor, äta gott och få lite härliga spa-behandlingar.
Så jag är super duper glad över det.
Så i veckan blir det till att packa och förbereda sig.
Jag vet inte riktigt hur det ser ut med Internet i Norge där vi skall befinna oss. så vet inte hur mycket Bloggande det blir därifrån. men jag ska blogga så mycket jag bara kan iaf. Och kommer givetvis skicka iväg några Sms-inlägg må morgonen på Torsdag när vi är på väg till flygplatsen och på Flygplatsen .^^Bilder från när jag packade förra gången vi skulle till Norge!

Julgodis kväll


Baksöndag!

Sitter just nu i köket och bakar lite julgodis. och nu håller kolan på att bränna vid så måste springa. Men bilder kommer givetvis komma upp senare under kvällen ^^

kommande inköp!

Jag satt och kollade in lite nya hårfärger. känner att det snart är dags att nya till hårfärgen igen. Och hittade några hårfärger som jag ska köpa inom en snar framtid:Ny sminkning & nya foton!


Före sminkningen, och efter!Sjukt barn = Dålig uppdatering!

Sorry igen för ännu dålig uppdatering. Denna gång är det bla för att jag har haft min dotter hos mig igen och hon har varit sjuk så all tid har gått till attt ta hand om henne och se till att hon är nöjd och glad.
Igår tog vi tempen på henne och den visade 39,6. Stackars henne!


Piichar bjuder på lite nya Ego bilder.... som omväxling!


Gårdagens makeup


RSS 2.0