Möte med mamma efter ca 8 år!

Igår så skulle jag ju som sagt träffa min Mor som jag inte har sett sedan jag var 11-12år.
men Först åkte jag ner till brorsan i Haninge och fikade med honom och hans tjej Tiss och givetvis Oskar oxå. Vi fikade på ett fik som Brorsans tjej Tess jobbar på.
Efter att ha fikat men Brother så åkte vi in till stan för att träffa mamma. Jag, bror och oskar åkte in till t-centralen och stod och väntade på mother vil spottringen. och efetr ett tag så såg man nångon sliten sak komma emot oss. Hon ade smuttsiga smitna jeans och en ful äcklig jacka. Smuttsiga händer och mycket smal.
När hon kom fram till oss så sträckte hon ut armarna och tog tag i mig och brorsan och kramade oss hårt och länge. Hennes tårar rann ner för hennes kinder av lycka.
Hon slutade krama oss och stod bara och tillade på oss och log. "Vad fina ni är", "Gud, så vackra ni är" så hon om och om igen medans hon tittade på oss med leende över hela ansiktet.

Efter ett tag så bestämde vi oss för att gå och ta oss en öl någonstans.    ÖL ÄR BRA FÖR NÄRVERNA!
Eftermiddagen med mamma var faktiskt trevlig, men konstig. Det känndes skummt. Hon skulle bry sig om hur vi hadde det och vad vi har för oss. osv. ´Men det är lite svårt att ta det på allvar när hon inte har brytt sig om oss på 19 år. Hon har knappt ringt till osss och frågat hur vi mår. och hon ringer alldrig eller skickar brev och grattar oss när vi eller min dotter fyller år.
Visst kan det vara svårt för henne kanske när hon lever som hon gör. men man kan ju försöka.
Det var en jobbig sitts kan man säga, man viste inte om man skulle behandla henne som en mamma eller som en främling som man har träffat några ggr för 8 år sedan.
Och jag tror att mamma oxå tyckte att det var jobbigt. men... Det var trevligt.

Sen så fick man som vanligt med sig en massa skit med sig hem. eftersom att hon ska in i fängelset nu och ska sitta dära ett tag så ville hon inte lämna dom sakerna i hennes hus. eftersom att hennes "Vänner" skulle gå dit och sno hennes saker då.
Så nu har jag en resväska hull emd filmer,cd-skivor och smycken.

hmmm, undra om jag ska träffa henne om 8 år igen eller om vi ses innan dess!


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0