Utmaning!

Nu har jag en Utmaning för alla bloggare som läser bra bloggar och vill att andra oxå ska kunna läsa dom bloggarna och det kanske till och med blir så att bina Läsare nominerar dig och sätter dig högst på listan!

Så hur går detta till? Jo du gör så att du funderar ut dom 5 Roligaste, Mysigaste, Personligaste och Mest Spännande bloggarna du följer!
Sedan så Kopierar du denna text som jag har skrivit hära och klistrar in i ditt inlägg. Efter der är det bara att du lägger in Länkar till dom nominerande en efter en samt förklara varför just dom är nominerade!!


Och Dom Nominerade är!


Therese - Jag Nominerar eftersom att jag tycker att hon är rolig, snygg blogg mm.

Dollyblond -  Jag Nominerar Dollyblond till en av dom bästa Modebloggarna eftersom att jag tycker att hon har härlig stil!

Monica -  Jag Nominerar hennes blogg för jag tycker att hon är både personlig och eftersom att det alltid är kul att kolla på när hennes dotter Felice växer. Och Massa Nice Outfits!

Gymmy -    Gymmy e Nominerad. Hans blogg handlar mycket om att träna och hur man häller sin kropp slimmad. Bra tips!

Carro - Carro är Nominerad eftersom att hennes blogg är roande att läsa. Och det e kul att följa hennes små sötingar!När detta är gjort så e det upp till Dom Nominerade att följa upp och ta tag i deras uppdrag och Nominera deras Bästa bloggar och dela med sig av!


Nominerad och Utmanad av : Picha
Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0