Gårdagens!

Igår hade vi en riktigt trevlig tag på Heron City eller i Kungenskurva kanske man ska säga. För vi var ju inte bara på Heron utan vi var ju på Bo:x också.
Först så åkte vi till Bo:x och mötte upp Oskars polare och kollade i lite inredningsaffärer.
Där så hade vi ganska kul. Oskar sprang upp för en rulltrappa som gick neråt och jag hittade en puff som var mjuk att sitta på...
Sedan så gick vi till Heron city och spanade litegranna även dära. Vi gick in på MediaMarkt och killade lite granna. Oskar hittade en dator från Apple som han ville ha ... men jag sa att han inte ville ha den så som den såg ut.. så vi PIMPADE upp den lite granna... och då blev den ju betydligt mycket snyggare!  :P
Eller hur?!?


Sedan kollade vi också på lite olika söta hörlurar som jag skulle vilja ha. Ett par som jag har hittat var ett par Paul Frank hörlurar från Skullcandy. Men det får nog vänta ett tag tror jag. Ska kolla om det kanske finns andra söta lurar.
Så hära ser iaf hörlurarna ut.
Efter att ha kollat lite affärer så gick vi upp till Spinners och spelade lite skjut spel och lite annat. Tills vi blev törstiga och hungriga då blev det till att knalla till O´learys och Käkade lite och tog lite Öl till maten. Oskar åt Fish & Chis. Och jag år O´learys orginal BBQ ribs. Det var Sjukt gott iaf.
Strax efter maten så blev det dags att röra sig mot bion, Oskars polare skulle se på Avarar. Jag och Oskar hade ju redan sett den så vi skulle kolla på Sherlock Holmes. Men innan vi gick in i biografen så gick vi och beställde en Milkshake av Choklad glass, Pecannöt/Kola-glass och Hasselnötsglass samt mjölk. Gott som fan!
Sedan gick vi och satte oss och kollade på filmen... den var faktiskt ganska rolig   :P
Sedan blev det raka vägen hem. Kom hem sent som fan 1.30-2.00 någonting.

Kommentarer
Gustavhanne

Hello. Enjoyed your web site :-) ! ! !Blogg: http://gustavhanne.blogbow.com
2011-01-05 @ 13:59:52
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0