Torsdag!

Idag så har det varit en ganska så lugn dag faktiskt..!  När jag vaknade så ringde jag några viktiga samtal som gav resultat  "Så KLART"! Sedan så käkade jag och gjorde mig i ordning för att pulsa iväg i snön och hämta lill Felicia på dagis. Jag kom 10 min försent till dagiset ... men jag tror inte att det gjorde så mycket. Fröknarna värkade iaf inte så sura.
Efter att ha hämtat Felicia på dagiset så skulle vi åka in till stan och kolla läget lite granna.
Så vi åkte in till stan och kollade lite på REAN och så. jag kollade efter ett par skor och lite underkläder.
Sedan gick vi och tog oss en liten fika innan vi åkte hem.

Efter att ha fikat så åkte vi hemåt och Felicia började bli lite trött. Vi gick och handlade och sedan rörde vi oss hemåt.
På vägen hem träffade vi på min granne och även min mamma polare Natasha. Vi stod och snackade lite innan jag fortsatte upp till min lägenhet.
Väl inne så lekte jag lite med felicia samtidigt som jag städade lite i baren. jag har nämligen använt min bar som ett kontor så att det låg papper och mappar över hela hela baren. men nu är det ordning och reda igen  ;P
Jag bjöd hem Natasha på käk men hon var sjuk så hon pallade inte. så då fick jag och felicia roa oss med att käka själv.
Nu ligger Felicia och sover och jag sitter i soffan och kollar lite Facebook och bloggar lite. Oskar har typ precis kommit hem ifrån jobbet så ska krama på honom lite nu.


Kommentarer
Mamma till Adam & Gravid

Gu så stor hon har blivit!Blogg: http://mammatilladam.blogg.se/
2010-01-09 @ 21:38:54
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0