Snart är det PRIDE !!!

God morgon på er allihoppa!
Sitter och kollar ut genom fönstret och undrar vad det ska bli av vädret. Enligt Aftonbladet så ska det ju bli  sol och 23grader. en man ska nog inte ha för höga förväntningar!

Idag är det en Kanon dag, och vet ni varför??..... Jo för att det är pride! Pride kan aldrig misslyckas. Man dricker alkohol i (lagoma) mängder. Kollar på paraden, dricker lite till. (Tidigare år) sätter sig i Tanto och utanför festivalen tillsammans med 100-tals andra folk och kollar på när dom gör bort sig och alla andra folk som ser roliga ut. och givetvis spanar min in är och en annan snygg brud! ^^


Dom har ju tydligen gjort om hela Pride i år så jag vet inte riktigt om man skall sitta och hänge i Tanto eller om det blir på djurgården, Är det någon som vet något om det?
Som tur är så ska jag ev träffa Jocie och Grannen Linda dom kanske vet lite mer. Annars så kommer ju Oskars polare Robert och några polare. Ska bli FETT kul!! Wiihii!

Jag undrar hur jag ska sminka mig idag! Men det återstår att se! Jag visar sedan. och givetvis så har jag med min kameran så ni kan förvänta er en massa bilder !!  :DOch här kommer då bilder på dagens PRIDE-sminkning!
Picha sjunger 1st lady- Baby i love you!


min favvo parfym!

Här är den Parfymen som jag använder dagligen. Den lyktar fruktansvärt gott! Köp den!!like throwing a diamond in the sea!


Fy fan vad kul!

Sitter på jobbet och spanar runt på bite bloggar och fick syn på denna video. hahaha!
Lite poligt tycker jag. jag som typ "Hatar" Kissie!!Fitt Anchor!

Jag blir så sur på min Anchor som aldrig vill vara snäll mot mig. Jag har haft den fett länge nu. men den retas med mig typ 1-2 ggr i månaden och typ varar och gör ont och blir svullen. Jag som har piercat det på East street hos min Kompis Pierre har snackat med han fett många ggr och han säger att jag ska tvätta med saltvatten så jag gör det och den blir bra i 2-4 veckor och sedan fuckar den up igen!
Och jag som ska göra 3 stycken till undra om dom ska fucka med mig med !?!
Jaja, vad är det dom säger?... "Om man ska vara fin får man lida ...PIN!"

Rolig kväll men Linda!


Coolt nagelack som FAN!


tittar på Narnia och äter nudlar!

Tittar på en av mina absoluta favvo filmer Narnia. Jag e faktiskt ganska så fascinerad av fodralet också. Jag tycker att är mycket roligt att dom orkat göra någonting kul av ett tråkigt fodral!Till min favvo film så äter jag även en av mina favvo nudlar!
Tom yuum nudlar!! Smaskens!!

Ny kamera= nya bilder!

Dagens sminkning!!

Ny Kamera!

Nu har jag och Älsklingen köpt oss en ny kamera. 
En liten Canon! Så nu är det så gott som slut med mobilkamera bilder till bloggen.!

Visst vet är ingen systemkamera men det är iaf 10 mpix!Rösta på min Nelly.se sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


makeup!

Idag när jag satt på tunnelbanan till jobbet så satt jag och rättade till sminket en sista gång och då så satt det en kvinna mittemot mig och beundrade mig. Hon sa att jag var en konstnär och att hon var mycket impad av mig!
Hon undrade om jag jobbade med smink eller som frisör eftersom att jag var så "Fin".
Det är alltid kul att höra. Man blir glad av sådant och känner sig fin!
Mer sådant vill man höra!


Våldta helvetet och kastrera han efteråt!!

Jag sitter på Aftonbladet ännu en gång här på jobbet och jag blir så arg. Jag läste om en 34 årig man som har våldtagit minst 10 barn på 6-10 år och spelat in akterna sedan har han yttligare filmer på när han förgriper sig på barn. Han har över 180 filmer i sin lägenhet. Jag kan inte förstå hur man har göra någonting mot små barn!
Oskylldiga barn som inte har gjort någonting ont mot denna värld.
Sedan så kommer dom hära äckliga snusk gubbarna och förstör deras liv på ett sådant sätt.
Tänker dom på det över huvudtaget, hur mycket dom förstör barnens liv?
Eller tänker dom bara med snoppen och kan inte se längre än vad deras äckliga snoppar räcker sig?

Jag tycker att dom själv borde våldtas mot deras vilja och sedan efter det så ska dom kastreras!

Om jag fick veta att min dotter blivit våldtagen så hade jag direkt be henne träffa honom igen och sedan så hade jag följt med och rent utav slagit ihjäl honom. Tagit med mig den största jävla Dildon jag hittat och tryckt upp i hans anal så att den spräcks riktigt rejält!

Sedan så skulle jag sparka sönder fanskapets snopp så att det bara är en blodig och köttig liten skin flisa som bara hänger kvar!Togs på bar gärning 34-åringen upptäcktes av polis när han f
Togs på bar gärning 34-åringen upptäcktes av polis när han försökte få kontakt med unga flickor i en park i Farsta.


Pedofil hade 180
våldtäktsfilmer

Kan vara största härvan
någonsin i Stockholm

Han greps när han försökte ta kontakt med unga flickor i en park.

I 34-åringens hem hittade polisen över 180 filmer där han spelat in övergrepp på flickor mellan sex och tio år gamla.

Pedofilhärvan kan vara Stockholms största någonsin.

Den 34-årige mannen greps den 7 juli när han med en kamera gick runt i en park i Farsta i södra Stockholm och försökte få kontakt med barn.

Det gjordes en husrannsakan hos honom och då hittade polisen minst 180 filmer där han har filmat övergreppen mot små flickor. I flera fall handlar det om fullbordade våldtäkter.

Minst tio flickor utsatta

Polisen håller på att gå igenom filmerna, men har kunnat konstatera att minst tio flickor utsatts för våldtäkt, enligt SVT:s ABC.

– På dessa filmer har han bland annat spelat in övergrepp där han själv finns med, säger Ewa Scherlin som är gruppchef för familjevåldgruppen på Söderortspolisen till SVT.

De unga flickorna är mellan sex och tio år gamla och filmerna har spelats in inomhus. Polisen håller just nu på att ta reda på var någonstans de spelats in. Ännu har polisen bara hunnit gå igenom en femtedel av alla filmer.

Går igenom gamla utredningar

För att lyckas identifiera flickorna går man nu igenom en stor mängd utredningar – både öppna och nedlagda – för att se om signalementen överensstämmer med dem som blir utsatta på filmerna.

– Jag vill verkligen betona att det här är ett ovanligt ärende, att ha en känd gärningsman som sitter häktad men okända målsägande, alltså fickorna, ofta är det tvärtom, säger Ewa Scherlin

Mannen har häktats vid Södertörns tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för minst två fall av grov våldtäkt mot barn, sexuellt ofredande och barnpornografibrott.


Flipp eller flopp!

Sitter inne på Aftonbladet och ser kommentarer angående LadyGaga. Om det inlägget som jag publicerade nyss. vad tycker du om henne. här är också några åsikter och kommentarer angående henne!timpizh, 21 år, Idag 01:06 @ Eliina, hur är hon överskattad? Hon är en av världens just nu mest framgångsrika artister och låtskrivare. Dessutom är hon bra live också till skillnad från många andra av dagens popartister som bara gömmer sig i studion och får sina låtar skrivna av andra producenter..

0Andres, Igår 22:21 Ska se henne i Malmö i november. Ser veeeerkligen fram mot det. Inte så jättemycket för hennes musik men vilken jävla show det lär vara! =D

0catlife, 24 år, Stockholm, Igår 21:15 Hon kan verkligen sjunga och hon är verkligen musikalisk. Kolla in henne på min blogg där hon tävlar i en talangtävling långt innan hon blev känd, hon har sin naturliga mörka hårfärg och normala kläder och sjunger otroligt. "Vintage Lady Gaga" söker ni efter på min blogg, det var ett tag sen jag skrev det. Eller under kategori Lady Gaga, på bloggen. Hon är faktiskt vacker som brunette...

0bobsnob, 33 år, Igår 18:53 Suck, det är bara töntigt. Vad är det jag ska hylla? Musiken eller att hon klär sig som en clown?

0Christian, Igår 18:38 hon är smart det kan jag medge och kan locka till sig rejält med uppmärksamhet med sin fula klädstil och ser skitful ut utan sitt smink, men hon gör så jävla dålig musik att det gör ont i öronen efter ett tag... simpla låtar som folk överhypar!

0Whitey, Igår 18:01 Hon är ju superhet helt enkelt! Rätt bra musik också.

0-Dragster-, 23 år, Igår 17:19 Är det nån som vet vem som designar o syr hennes kläder? Låt bli solglasögonen. Hallå där! Kan det vara utomjordingar?

0RatBatBlue, 51 år, Enköping, Igår 17:06 Sky Keith & lillagreca Håller med er båda. Men till skillnad ifrån Cyndi Lauper och Madonna som bytte stil med 1-2 års mellan rum, så har ju Gaga nu en enorm press på sig att göra det var och varann månad. Även om hon ett helt team med klädskapare i ständig press att skapa nya outfits så tror jag Gaga kommer att bli ett nervvrak till slut. Du kan inte hålla på i den takt hon gör särskilt länge, speciellt då hon måste utmanande. Så som "Sky Keith" skriver, det känns desperat. Men det är tiden... visa

6Sky Keith, 31 år, Igår 11:36 GaGa ser ut som en billig kopia på något... kan inte sätta fingret på vad. Men originellt är det knappast. Det är väldigt do-it-yourself, men oxå lite desperat. Hon är inte Grace Jones, Cyndi Lauper eller Bjork. Långt ifrån.

7Sky Keith, 31 år, Igår 11:36 GaGa ser ut som en billig kopia på något... kan inte sätta fingret på vad. Men originellt är det knappast. Det är väldigt do-it-yourself, men oxå lite desperat. Hon är inte Grace Jones, Cyndi Lauper eller Bjork. Långt ifrån.

9lillagreca, 35 år, Igår 08:27 Ni som säger att hon inte kan sjunga har tydligen inte sett henne live, det har jag, två gånger och kvinnan KAN sjunga! Och hon klär sig som hon gör för att hon kan...hon bryr sig inte om vad någon tycker...Precis som Cyndi Lauper och Madonna! Folk skrattade och snackade sk*t om dem också och sa att de skulle vara bortglömda efter 1-2 år men alla vet hur det gick för dessa två artister, och i synnerhet för Madonna! Lady GaGa är en unik och enastående artist och konstnär. Ni som gillar "mellanmjö... visa

13Eliina, Igår 02:24 Hon är så grymt överskattad..

2Marcus, 27 år, Katrineholm, Igår 00:54 GaGa :)

2Ne Humanus Crede, 43 år, Svaneholm, Igår 00:03 Vi snackar "artist/scen-kläder" inte mode för vanliga personer. Varför ens använda ordet mode, mode är nått som slår och sen vanligt folk/människor har på sig. När mer än 50% använder nått är det mode ...annars är det spex/ploj/kul/udda/shockande/löjligt/speciellt o.s.v. Samma skit var det med hög midja på tjejbyxor, det var mode fast knappt nån hade det för det såg för jävligt ut. Snabbt vände alla "mode"-skribenter och sa att det var ute efter 1-2 månader


GAGA!

Gagas galna garderob

  Lady Gaga har sålt ut Globen två gånger om i helgen. Men hon är inte bara en av världens största artister just nu. Hon är också en modeikon som hyllas av fansen för sin extrema stil.

  Nöjesbladets modeexpert Nina Johansson sätter plus på några av Lady Gagas outfits.

 


 

  Uuuääk! Vad är det hon har i ansiktet?? Lera? Det ser riktigt, riktigt obehagligt ut. Tveksamt om hon följer klädkoden på just denna fests inbjudan, men ingen kan anklaga henne för att vara feg — ta dock en dusch nästa gång, annars blir du nog inte bjuden igen.

 

 

  Ovanligt modest, men väldigt elegant. Trendfaktorn är också hög: markerade axlar, genomskinligt och runda solglajjor. Här får vi en en annan sida av Gagan, en kvinnligare och lite mjukare sida. Gillar det.

 

  Det här är bara SÅ läckert. Från glimrande stenbeströdda skor till overklig Disneyklänning, från fantastisk frisyr till greckamojjen hon har i handen – ljuvligt! Om man inte visste bättre så hade jag trott att det här var en vacker docka. Åh GaGa, kan inte vi bli kompisar!?

 

 

 

  Hur lyckas hon? Hon besitter en nästan utomjordisk förmåga att lyckas visa enormt mycket kropp utan att för den skull bli osmaklig eller Pamela Andersson-tacky. Till och med denna spetskakafoni känns fashion!

 

 

 

  Här är beviset på att Lady Gaga inte bara är nyskapande, hon är också en riktig trendsetter. Kort efter det här framträdandet så började världens alla fashionistas att färga hela eller delar av sitt blonda svall i rosa toner. En inspiration!

 

 

  Det här är så jäkla creepy, men så fantastiskt roligt. Kan inte låta bli att älska det. Antagligen för att det är så långt ifrån vad man själv skulle våga. Trendmässigt är hon rätt på det hetaste – underkläderna ska vara överst just nu. Älskar att hon går in för det till hundra procent. Go Gaga!

## Foto: AP, aftonbladet bild

bääääh!!

Fy fan vad jag harat att gå upp ur sängen på morgonen! BLÄ!
Jag vet inte hur många ggr på senaste tiden jag har försovit mig och vaknat typ några minuter innan man skall utanför ytterdörren. Idag var iaf en sådan dag! Jag vaknade typ 20 minuter innan jag skulle bege mig mot tunnelbanan.
Klä på sig snabbt och sedan ta med sig pengar till frulle och smink till att sminka sig på tunnelbanan!
Tycker inte alls om att försova mig, men ännu mindre gillar jag att gå upp tidigt på morgonen!

Borde vara förbjudet att gå upp tidigare än 8 på morgonen. Man är ju inte äns människa då. Skulle inte förvåna mig om dom som är psykiskt sjuka och mördar folk, är sådana stackare som blir upp ryckta ur sängen tidigt på mornarna utan deras egna vilja.
Ibland känner jag att hela min värld är förstörd när jag försovit mig!

Fast det bästa är att jag har som någon slags inbyggd väckarklocka så jag kommer ALDRIG försent till jobbet. Det är sjukt helvetiskt bra tycker jag. Annars så hade jag fan anställt någon som skulle ara tvunget att väcka mig! Eller.... Hmm, det kanske är det Oskar är till för!! Hmmm   :D
Hahhaa, nej stackars lilla Oskar jag ju inte behöva lida!

Då låter det bättre att anställa någon!

Vilken tur endå att jag inte behöver det eftersom att jag har en "Inbyggd väckarklocka"!


Hatar att vakna!! BÄÄHH!

Jag vill göra nya anchors!
Jag är så sjukt sugen på att göra nya Anchor´s. Jag ska nog göra det efter nästa löning tror jag!
Göra klart mina anchor´s som sitter på höftbenen och sedan kanske jag gör min Septum som jag vill göra också!
Suttit och kollat på Jocie´s video (Den ovan) Alldeles nyss och blir fett pepp asså!
Det e jag som filmar för er som undrar!


Teddy!

Igår när jag var och skulle lämna Felicia hos sin pappa så mötte jag min galma gulliga kompis Ted vid tunnelbanan. Rätt kul eftersom att vi typ inte träffat varandra på jätte länge!
Vi sa inte så mycket till varandra tvyärr eftersom att han hade bråttom och jag hade bråttom men vi får väl kontakta varandra på FB eller likannde och ta någon fika någon dag eller så!


Satt precis och kollade in hanns blogg www.iceblond.blogg.se

På hans blogg hittade jag en massa härliga bilder och även på en snubbe som ni säkert kommer känna igen!

Här har vi då Snyggingen själv!
Här så har ni säkert ett Nylle som ni känner igen..... fast innan sönder pumpade läpparna!


..... Juste det är Kissies polare Amir! http://gaybloggen.com/


På vägen till jobbet!Dagens MakeupIdag så skojade jag till det med två stjärnor på sidan av ögonlocket! Lite roligt och annorlunda tycker jag! Vad tycker ni??
Vart fan skall man dra gränsen?? ( Varnar känsliga tittare)

Jag och några arbetskollegor stor här om dagen och diskuterade Porr. All slags porr diskuterade vi. och jag har tänkt lite enligt Tecknad porr. Många verkar gilla tecknad porr, inte för att jag förstår varför men tydligen ska det vara många som gör det. Men ofta se är det på Manga gubbar som sätter på varandra så som jag har uppfattat det.
Men vart ska man dra gränsen då? 
Jag anser att bara tända på någonting som inte är på riktigt eller mänskligt så tycker jag att det är rätt sjukt!
Så vart ska man dra gränsen?
Är det OK att sitta och "Tillfredsställa" sig till en manga gubbe?
Är det OK att också "Tillfredsställa" sig när man tittar på tex. Den lilla ljusjungfrun eller kanske nalle puh eller annan disney-figur?
Eller är det helt OK att dra en trall till Typ Någon i The Simpson family?

Vart ska man dra gränsen? När är det sjukt????

Här kommer den roligaste men sjukaste bilden! Hahaha!!!

En Tävling för ALLA bloggare! VINN 10 000kr!!

Har du kort eller tunnt hår eller vill du bara göra en hårförlägning? Här har du chansen att fåförlänga ditt hår i lyxklass!

Klicka på bilden nedan för att få yttligare info!!
Picha har blivit fågelåskådare!

Satt ute och vilade huvudet och tog lite luft på rasten och roade mig att fota två stycker intressanta fåglar som inte alls var skygga. Dom kom tom fram till mina fötter typ!


My Angel!!

You're my angel, you're the only sunshine in my life, feels like heaven when you take me in your arms ..

Leona Lewis spelar Final Fantasy XIII


”5-åringens liv är i fara”

Jag har ju som  ni kanske vet farit illa när jag var liten och när jar ser andra barn som har eller har haft det som mig så gråter jag inom mig!
Sitter just nu på jobbet och läser Aftonbladen och läsen om en stackars 5årig pojke som bor med en mamma som e psykisksjuk och en pappa som nyligen gripits för barnpornigrafi!
Familjens nära och kära har anmält ett flertag ggr under året till socialen , men som vanligt så iggnorerar socialen bara det hela.
Jag vill bara sitta här på jobbet och gråta! Föräldrarna anmälda till socialtjänsten av sina vänner

Här tvingas den femårige pojken leva i svår misär.
Vänner till familjen har under flera år försökt få socialtjänsten att agera – utan resultat.
– Pojkens liv och hälsa är i fara, säger anmälaren.


 

Femåringen bor med sina föräldrar utanför en mindre stad i Mellansverige.
Ända sedan han föddes har familjen varit i kontakt med socialtjänsten. Hans mamma har svåra psykiska problem och hans pappa greps nyligen av polis, misstänkt för barnpornografibrott.

”Gör inget åt det”

Två kvinnor som stått mamman i familjen nära under åren, har vid flera tillfällen anmält pojkens föräldrar till socialtjänsten.
– Han luktar illa, har smutsiga kläder, är tillbakadragen och avmagrad. Hans hem ser minst sagt ut som en soptipp och föräldrarna gör inget åt det, säger en av dem.
Bilderna de tagit som bevis visar möglig disk, badrum med kattbajs och sand utspridd över golvet, smuts och damm i hela lägenheten.

Gjorde utredning

– Vi har gjort många anmälningar genom åren, men socialen har bara gjort en utredning, säger den ena av kvinnorna, som tagit hand om pojken i perioder.
I den utredningen som gjordes 2008 konstaterade myndigheten att mamman i familjen skulle ta kontakt med kommunens öppenvårdsteam för att klara vårdnaden bättre.

Lever med pappan

– Socialtjänsten gjorde hembesök i den välstädade lägenhet som mamman och pojken aldrig bor i. De lever tillsammans med pappan, mitt i all smuts och skit.
Hade de undersökt hans liv ordentligt hade de inte dragit samma slutsatser.
Högsta chefen på kommunens socialtjänst vill inte kommentera ärendet. Han vill inte ens veta vilken pojke det handlar om.
– Det jag kan säga är att vi gör en förhandsbedömning av alla anmälningar som kommer in.

Aftonbladet har sökt pojkens mamma utan resultat.Varför suger du aldrig,Knipkulorn,tumme upp,Christer, Christer, min Christer?

Felsms är så sjukt kul ibland. här ska ni få läsa några riktigt smarriga felsms!
Till:
Mamma
Sms: Varför suger du aldrig min kuk, har du problem med dig, måste veta?
Svar: Men Gustav, vad håller du på med?

Förklaring: Skulle absolut inte skicka till mamma utan till min tjej. Men nu när mamma fick det så höll jag på att skämmas ihjäl.

/Gurra

Felsms.com


Till: Emelia (syslings dotter 12 år)
Sms: Hej älskling. idag ska du ha dina knipkulor både i anus och fittan:) Det gör mej så tänd när jag ser dej och vet att du har det i dej.
Svar: Hej. Vad gör du? 


Förklaring: et är så att jag och min flickvänn jobbar på samma ställe. Åå jag skulle skicka det till henne men kom dock lite fel. Pratade med tjejen senare och frågade varför hon inte svarade så hade hon ju inte fått sms:et. Visade sig att jag skickade fel. Skickade sen och bad om ursäkt:)

  Felsms.com

Till: Mamma
Sms: Tummen upp! Fan vad jag saknar din fitta!
Svar: Oj fel där Tobbe, du skickade till din mamma!

Förklaring: Fan vad pinsamt det blev. Stackars morsan. Smset skulle egentligen till en tjej jag dejtade.

:/

/Tobbe


Till: Mamma
Sms: I morse så låg jag helt naken och särade lite på benen när Christer gick förbi rummet. Jag sneglade och såg att han tittade in och såg min fitta. Haha sjuk jag är va? Jag blev så kåt så jag drog en pulla efteråt med dörren fortfarande öppen. Tror du han vart kåt?
Svar: Christer, Christer, min Christer?


Förklaring: Skulle skicka till min väninna om min mammas nya karl men skickade till mamma som blev helt jävla galen på mig. När hon tog upp det senare på kvällen när vi alla var hemme så räddade Christer mig genom att säga att han inte märkte något.
Porr på Barnkanalen!


Destruktivtbeteende

Jag har varit inne på några bloggar som handlar om tjejer/killar som skär sig i armarna eller skadar sig själva på andra sätt!

Jag var 12-13 år när jag började, och då började det som ett rop på hjälp. Tyvärr så gick det till överdrift och jag har aldrig riktigt kommit ur det. Jag jar under ett flertal ggr åkt in till sjukhuser och dom har lagt om mina armar och ben. 
Jag läste på en blogg : "Men jag skäms inte för mina ärr. Inte det minsta"! Visst. jag kan förstå vad hon menar!
Jag känner samma sak! Jag skämms inte över mina ärr, det är en del av mig och mitt liv. Men ibland önskaer jag att dom inte vore dära! Barn som frågar vad man har gjort på armarna är det värsta som finns!
Eller att man inte kan klä sig hur som häls på jobbet! Jag känner att det påvärkar mitt liv och det önskar jag ibland att det inte vore så!

Jag skämms precos när jag skurit mig och vill inte visa det. jag vet att det jag gjort är fel. men i efterhand så skäms jag inte!

Vill inte göra det nu sedan läng tid tillbaka. Och det är i stor del av att jag faktiskt har en dotter. och jag vill inte att hon skall växa upp och se rätten i att skada sig själv!

Jag tycket att man är svag och självisk om man skär sig. Även fast att jag är en av dom!
Man tänker inte på sina medmänniskor! Man bryr sig bara om sig själv. Man vet inte hur ont det gör folk i ens omgivning när man gör det!

Jag vet att jag inte ska sitta här och predika om hur fel det är om jag är en av dom som gjort eller gör det felet... hur man nu definerar (Gör)!

Men jag tycker på något sätt att det är fel att man lägger upp bider på sina armar på sin blogg om man ändå har några antal läsare per dag! Jag tycker att man som Bloggare ska vara en förebild för sina läsare.
Visst är jag inte det alla gånger, men jag brukar ofta komma lite senare med en ursekt eller en farklaring varför och hur jag tänkte när jag skrev inlägget!

Jag respekterar dom flesta, Jag respekterar dom som inte hånar eller personligen trycker ner och gör andra folk ledsna eller arga med mening!

För alla er tjejer/ kvinnor som har hamnat i ett skadligtbeteende mot er själva hoppas jag att ni så snart som möjligt söker hjälp för det och kommer ur det! Ju längre tid man väntar, ju svårare blir det att komma ifrån det!

Jag önskar så att jag tog den hjälpen som jag blev erbjuden. Men tyvärr gjorde jag inte det. och har istället sökt hjälp nu på senare tid!
Det är en läng och smärtsam behandling!

Många som inte har varit HÄR vet inte hur det är. Folk tror att det bara är att sluta men det går inte så lätt!
När man är arg, sur ledsen så hjälper det så lätt at bara kutta sig lite.
Jag vet att det låter sjukt! Men det är som att meditera, man blir avslappnad och lugn. det är som att ta lugnande medicin.
Och sedan när man har gjort det ett tag så är det den ända lösningen som existerar!

Tur att det inte riktigt är så längre!
Det går att ta sig ur det, Jag lovar!  Jag skulle så gärna vilja hjälpa alla som mår dåligt! Hålla om och trösta! Komma med goda råd! Men tyvvär går det inte! Men jag vill att ni ska veta att om ni inte klara det själva så finns det bra hjälp att få!

Ta hand om er!


1st Lady- i´m sorry!

They say it takes time to get over serious relationships
But I've been waiting patiently (patiently)
I'm still stuck on you (stuck on you)
I still picture your face smiling at me (smiling at me)
I've made a big mistake (big mistake)
And now I've got to face (gotta face) the consequences of my actions (my actions)
But until your back here in my arms (back in my arms)
I'll never have the satisfaction (satisfaction)

I know you know (you know) that I'm sorry(i'm sorry)
I never meant to hurt you
Is there anything that I can do? (i can do)
To make it up to you (make it up)
I'd do anything baby (baby)
Cause I'm sorry
I never meant to make you cry (cry)
I don't want to say goodbye (goodbye)
I'm sorry (i'm sorry) I'm sorry that I lied

Every day that passes I'm missing you more and more
I still remember the first time I set eyes on you (first time i set eyes on you)
I knew this was heaven sent (heaven sent)
that I was destined (destined)
To be (to be) with you
And now I've messed it up (messed it up)
I pray to god above (i pray to god above)
that you will forgive me (that you will forgive me)
Just take me in your arms (in your arms)
And hold me all night long (all night long)
And tell me you'll never leave me...
(you'll never leave me baby)

I know you know (you know) that I'm sorry (sorry)
And I never meant to hurt you
Is there anything that I can do?
To make it up to you (to make it up to you)
I'd do anything baby (I'd do anything baby)
Cause I'm sorry (sorry)
I never meant to make you cry (make you cry)
I don't want to say goodbye
I'm sorry (sorry) I'm sorry that I lied

I believe that everything happens for a reason
(ooooooooooh ayyyyyyyeaaaayyyy)
I know everybody makes mistakes
And everybody regrets sometimes
Don't let this ruin everything that we had
I don't want you to forget how much I love you baby (i love you baby)
how much I miss you baby
You get me missing you baby
You mean everything to me

I know you know that I'm sorry (sorry)
And I never meant to hurt you
Is there anything that I can do?
To make it up to you (to make it up to you babe)
I'd do anything baby (anything baby)
Cause I'm sorry (i'm sorry)
and I never meant to make you cry
(make you cry baby)
I don't want to say goodbye
I'm sorry (i'm sorry)
I'm sorry that I lied           


Naturally Stupid

Caller: “I can’t access [cable channel]!”

Me: “Okay, let me assess your problem. When was the last time you tried to access [channel]?”

Caller: “It was last night.”

Me: “Alright, was there any out-of-the-ordinary weather last night? Say, like a storm?”

Caller: “Yeah, there was a thunderstorm. I had nothing to do, so I was trying to watch [channel name], but it wouldn’t let me! It was all fuzzy on the screen.”

Me: “Sir, I think the thunderstorm interfered with your television power lines, which is why you couldn’t access your channel.”

Caller: “But I thought your cable company was supposed to make me able to watch any channel in any weather! That’s the whole reason I switched!”

Me: “I’m sorry sir, nothing can prevent Mother Nature. When she strikes, we cannot do anything to bring back channels that may have been lost momentarily.”

Caller: “Who’s ‘Mother Nature’? Is she the one sabotaging my TV?!”


baby i am missing you!!Jocie: Fan vad jag saknar dig ibland. Visst bor du inte så långt bort men ända så tar det evigheter att ta oss till och från varandra. ska fan skaffa en bil när jag har tid att ta körkort och framför allt.... när jag har RÅD!
Men typ tänker på dig hela tiden och typ att jag vill träffa dig snart. Vi e ju typ lika sjuka i huvudet och har alltid så FETT kul ihop!
Fan jag måste ta mig ner till dig någon dag! Nästa fredag kanske?? Festa??
Sofie: Min älskade Sofie! Åren bara springer iväg och man undrar vart FAN tiden tar vägen! Nu är du mamma till din älskade dotter som jag inte ens träffat fast att hon är över 2 månader nu. Du som är min allra bästa kompis och har varit det sedan många många år tillbaka! 
Och ända träffar jag dig aldrig typ!
Jag får tårar i ögonen av att tänka på det!
"jag lovar jag kommer efter löning, Jag lovar jag kommer nästa månad" ja jag vet inte riktigt hur många ggr jag har lovat dig att komma ner men ändå så blir det aldrig riktigt av!
Men jag LOVAR..... jag ska FÖRSÖKA att komma snart! Inom 1-2 månadeer iaf!

pic´s


sökte på "Black man"... (en låt).. på google! detta dök upp!


Brist på annat på jobbet!

1. smeknamn? -Polly, Picha!
2. har du snusat? -nja, testat . men nej skulle inte säga att jag har snusat!
3. har du fimpat en cigg på någon annan? - hahaha, har väl hänt!
4. har du legat i sängen brevid en kille? - JAA
5. har du blivit dumpad? - Jag
6. har du blivit slagen allvarligt? - mjo, tyvärr!
7. tar du droger? - hell nooooohh!
9. har du pussat en tjej? - heheh. ja!!!!  ;)
10. hatar du någon? - hata är ett starkt ord.
11. älskar du någon? - ja
12. har några av dina vänner svikit dig? - Nej, inte vad jag vet!
13. har du djur? -nja. en hårig karl och en drägglande unge. och nägra damråttor annars... nej!
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - hell yeaaahh!
15. hatar du dig själv? - nja, men i visst fall tycker man ju om sig lite mindre an vanligtvis!
16. gillar du orange? - nja. Ibland. Smink, nagelack och viss inredning kan det vara riktigt nice med orange. men inte på kläder... typ!
17. har du haft/har oskyddat sex? - JAAAAA,, hahaha!
18. har du nån sjukdom? - hmm. nja, inget prognoseradt!
19. har du skämt ut dig för den du gillar? - Jo, det har väl alla någon gång!
20. har du en gris? Nej!
21. har du en plattång? - nej
22. är du brunhårig - japp
26. tycker du om hästar? - Yes, i love them. har ridigt mycket i mina dagar och haft egna hästar. Islandshästar :D
28. har du skilda föräldrar? -yes
29. har du gått på simskola? - Ja, jag var skit sen på att lära mig simma :D
30. har du sagt bög till en kille? - ehh, ja! Jag e inte pryd av mig!
31. har du sagt fitta till en tjej? - eh jag! Som sagt e jag inte alls så pryd av mig!
32. har du fuskat? -Hahahhahaa! Jaaah! jag gick ut grundskolan med några MVG:n Hahahaha!
33. har du en teve på ditt rum?- hej
34. har du lunar? - nej
35. har du MSN? - ja
36. gillar du att fur? - vadå? Fur?  :O
37. har du bruna ögon? -Nej
38. gillar du att fota? - Japp. men har för tillfäller en cp kamera! (mobilkamera)
39. har du sett dig själv brinna? eejj, bara på foto ^^!
40. hjälper du dina vänner? Ja, det skulle jag nog säga!
41. gillar du tacos? - Love, åt det till lunch idag!
42. tycker du att du är söt? - Ja jag tycker att jag är söt! Jag tycker att jag är sötare än sexig men jag är nog coolare än snygg, men ända sötare än snygg!
43. har du dansat? - japp, jag har gått och tävlat i dans!
44. har du spelat fotboll? -ja, men då var jag jätte liten
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nej, det gör jag inte. visst man kan bli kär i ett utseende. men inget riktigt!
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? -ja ^^
47. har du ätit sniglar? - japp. det har jag! ^^
48. äger du en locktång? - jaa!!!
49. gillar du att tugga tuggummi? - jo, typ tuggummi-narkoman! ^^
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - nja. ifall jag deckat på fyllan kan det vara svårt. hahaha! Jo jag borstar varje morron och kväll!
51. gillar du kläder? - hahahah, På dig eller på mig? ;)
52. hatar du falska vänner? mjoooo!
53. gillar du räkna matte? - Ja, jag älskar matte! ^^
54. älskar du någon nu? - ja
55: har du gråtit inför en vän? - Jaaa. Sofie senast!
56. kan du sjunga? - nja, Alla kan väl sjunga. men om det låter bra... det är en annan femma! ;)
57. har du sett nån dö? - nja! Jo det har jag väl!
58. säger du vad du vill? - hmm, beror på. inte i alla situationer. Men ofta!
59. gillar du negrer? - no matter if your black or white.
60. vad är ditt hela namn? Petra Norström 
61. kan du mer än två språk? - svenska och engelska, lite spanska, rövarspråket ^^
62. är du kortare än 1.60? - nej men nästan. jag e 163½
63. älskar du sommaren? - Me love
64. älskar du vintern? - nja. kallr, blött och mörkt! Men kan vara fint att kolla på snön om man tiller inne!
65. har du mer än 6 par skor? - Hahahhaa, mycket fler!
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - Ja... alltid typ!
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - japp^^
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? nej
69. gillar du att städa? - om man poppar musik, har kul samtidigt kanske städar med kompisar eller Felicia eller Oskar ... då kan det vara kul. emn inte om man städar själv!.
70. gillar du att sova länge? -  Bästa ever! Tyvärr händer det allt för sällan!
71. har du vart med om en olycka? - Ja!
72. är du förvirrad? - Ja!
73. har du mer än 6 par byxor? - haha, vilken tråkig fråga. men JA!.
74. har du förlorat en vän? - nja.. eller ja!
75. gillar du att shoppa? - love.
76. har du varit i paris? - ja
77. gillar du spindlar? - NEJ
78. klarar du dig själv? - tror inte det
79. har du lagat mat? - jaaah
80. är du klantig? -Son fan! hahahha
81. har du foppatoffler? - nej för fan!!!
82. har du mer än 20 låtar på din data? -spotify!!!!!!!!!!!!
83. brukar du sminka dig innan skolan? - skola??? :O
84. har du träffat en kändis? - vad menas med kändis? Svensk "Kändis"? JA! Typ Rihanna... NEJ!
85. har du mer än 7 par nagelack? - Ja!
86. har du busringt? -JAA!!! Vad hade man annars håltimmarna till på mellanstadiet?
87. har du skällt på din bror?  Jaaaa!
88. har du en vän som skiter i dig? - näppp
89. har du velat göra saker men vågar inte? - japp
90. sover du med nått gosedjur? Oskar!
91. har du åkt nånstans utan att du får? - ja
92. vill du bara bort ibland? - jaaaahh
93. har du tältat? - ja, blött, kallt och tråkigt! Förutom på festival!!
94. har du bränt dig? - ja!!
95. har du lekt med levande ljus? - yes
96. har du lekt anden i glaset? - ja.. någon gång!
97. skäms du ibland? - ibland
98. bor du i skåne? - HELLNO!
99. har du rökt den senaste månaden? - jaa
100. är du på sista frågan nu? - fuck yeah!

hurt myself by hurting you, hurt me because i hurt you!

tryharder.jpg


baby
i love you and i'll never let you go
but if i have to boy i think that you should know
all the love we made can never be erased
and i promise you that you will never be replaced(2x)

i love you ,yes i do
i'll be withhere you as long as you want me to
until(until) the end(the end) of time

from the day i met you i knew we'd be together
and now i know i wanna be with you forever
i wanna marry you and i wanna have your kids
thinking never compared to the feeling of your kisses

i can say im truly happy to this day
you made think i better live my life everyday
there's never been a doubt in my mind
that i regret ever having you by my side

but if the day comes that i have to let you go
i think there's somthin' i should probably let you know
i enjoyed everyday that i spend with you
and i will miss you but im happy that i had you at all

baby i love you and i'll never let you go
but if i have to boy i think that you should know
all the love we made can never be erased
and i promise you that you will never be replaced(2X)

i love you ohh yes i do
ill be with you as long as you want me to
until the end of time


Just gonna stand there And watch me burn!!OMG give me a break!

Ibland blir jag så less när jag läser tidningar. Nu läste jag Aftonbladet och såg detta. Hahahhaha! Larvigt asså!!

Man ser ju knappt att det är hakkors, ser ut som ett pussel bara!

Ica Maxi sålde kalsonger med hakkors

Nu dras modellen tillbaka från butik

Ett minst sagt oväntat mönster dök upp på en kalsongmodell hos Ica Maxi i Råå i Helsingborg.

På tyget fanns tryckta hakkors.

– Det är ett olyckligt misstag och ni kommer att slippa se det här mönstret något mer. Vi tar bort dem från butik, säger Sara Hjelm, pressekreterare på Ica.

Kunder på Ica Maxi i Råå reagerade efter att de sett en kalsongklädd skyltdocka i butiken. I mönstret på kalsongerna framträdde nämligen hakkors.

 När Aftonbladet ringer upp butiken beklagar man vad som hänt.

 – Det här kalsongerna skulle inte ha hamnat i butiken överhuvudtaget och vi beklagar verkligen det inträffade. Vi kommer att ta bort dem från butiken, säger Sara Hjelm.

 Inköpare granskar de produkter som köps in till butiken. Ändå lyckades de här slinka igenom.

– Det kommer ju in en väldig massa modeller och i det här fallet har man inte granskat mönstret tillräckligt, säger Sara Hjelm.


Dagens Makeup!!Sov dig till platt mage!!

Sitter på Aftonbladet och fick syn på en mycket lockande artikel som handlar om att få plat mage samtidigt som man sover!
Jag såg rubriken och kände mig direkt manad till att gå in och läsa. Hahahhaa!

Jag gör så att jag är snäll och delar med mig av artikeln...!


Sov dig till platt mage!!

Sömn och vikt går hand i hand. Den som sover dåligt har ofta problem med vikten. Med några slappa viktminskningstips kan du komma till ro med både sömn och vikt.

En vanlig missuppfattning är att vi förbrukar fler kalorier ju senare vi är vakna på kvällen, men så är det inte. Flera stuider har visat att vi är mindre aktiva på kvällen så i stället för att sega framför tv:n är det bättre att krypa ner under täcket. Det förbränner nämligen ungefär lika mycket kalorier.

 


Sömnbrist minskar aktiviteten
Vid för lite sömn är den naturliga följden att du orkar röra på dig i mindre utsträckning. Det gäller att vara utvilad för att orka vara fysiskt aktiv. Att inte röra på sig leder till att för få kalorier förbrukas och du går lättare upp vikt.

 


Påverkar kroppstemperaturen
Sömnbrist påverkar också kroppstermostaten vilket stör energiförbränningen ytterligare. Vi gör av med färre kalorier – både i vaket och sovande tillstånd. Ytterligare en faktor som påverkar både vikt ch sömn är stressfaktorn. Stress anses vara en av de största bovarna när det gäller sömn- och viktproblem.


Without you- Chris brown!

If you had a choice then
what would you choose, to do.
I can live without money,
I can live without the fame and
if every day was sunny I can live
without the rain and if I ever went
up to heaven I will fall right back
down that life wouldnt be living,
cause your the one I couldn't live without.

If I couldn't blink will I still
be able to see you.
I couldn't imagine (ooohoo)
without arms could I reach,
no way could I ever hold you (ohohooo)
I need these things, like I need you,
if you had a choice what would you choose .

I can live without money, I can live without
the fame and if every day was sunny
I can live without the rain and if I ever
went up to heaven I will fall right back
down that life wouldnt be living,
cause your the one I couldn't live without.

If I couldn't dream would I believe
that there can be a you and me and
if I couldn't sing would you be able
to hear my melody, I know that somethings
wrong and im afraid that your moving on ,
how can I fly when your my wings.
I need these things, like I need you,
if you had a choice what would you choose.

I can live without money, I can live
without the fame and if every day was sunny
I can live without the rain and
if I ever went up to heaven
musicjuzz.blogspot.com
I will fall right back down
that life wouldnt be living,
cause your the one I couldn't live without.

You can take it all from me,
and it wouldn't mean anything,
turn the whole world against me
as long as you don't leave.
Its getting hard for me to sleep,
even harder for me to breath.
Im used to life with you,
tell me what I need to do.

I can live without money, I can live
without the fame and if every day
was sunny I can live without the rain and
if I ever went up to heaven
I will fall right back down
that life wouldnt be living,
cause your the one I couldn't live without.

I can live without money, I can live
without the fame and if every day
was sunny I can live without the rain and
if I ever went up to heaven
I will fall right back down
that life wouldnt be living,
cause your the one I couldn't live without.Roliga skor!

Hittade en Snubbe på jobbet som hade jätte roliga skor. Jag kände att jag var tvungen att smyg fota!!
Dårdagens middag!

Igår så var jag och Oskar och käkade Thai i Vällingby Centrum. Jag och Oskar tog varsin Tom Yuum soppa och delade på en Varmrätt!


@ Work!

sitter just nu på jobbet och jar lunchrast. IOdag så åt jag jätte gott till lunch! Det blev ribs med potatisgratäng! Sjukt gott!
Nu har jag ca 10 minuter kvar innan jag börjar jobba igen.
Igar så blev det inte så mycket bloggande pga att jag typ slocknade direkt när jag kom hem från jobbet igår!
Jag spelade lite X-box när jag kom hem. Jag och Oskar spelade RISK och oskar vann som vanligt jag som hade vaknat 03.45 på morgonen la mig i sängen och funderade på om jag skulle sätta på en film. men Dom tankarna försvann ganska snabbt eftersom att jag typ tvär dog där!
Somnade typ 20:30 och vaknade typ 06:25 imorse. Det var asså 5 min innan jag skulle gå till jobbet. Snacka om att jag var trött! Hahahahha!

En gamal bild men tänkte bjuda på den ändå!

i like big butts and i cannot lie!!Ja nu kan även du få en Beyonce Rooommmpppaaaaaah!  En roligt inlägg från Aftonbladet som jag bara inte kunde låta bli att skriva om.
Ta fett från låren och spruta in i rumpan är stenålter just nu. Nu är det sillekon utanför huden som gäller!

Dagens sminkning


Test sminking!

I morse så hade jag jätte svårt att bestämma mig över hur jag skulle sminka mig och var tvungen att göra en Test-sminkning. Men det blev tyvärr inte den sminkningen. Jag skall köpa en annan nyans lila ögonskugga och testa vid ett annat tillfälle istället!


Jag 2006!!

Jag satt och kollade igenom lite gamla bilder på mig på Bilddagboken och hittade lite bilder som är tagen när jag bodde i södertälje 2006. Eller så var det precis när jag hade flyttat från Södertäle till Locus!


Då var jag alltså 16 år! hahahaha

Gå inte dit!

Här om dagen så var jag och Oskar ute och åt på en restaurang som heter Tasty Thai. Det var skit mysigt och jätte snyggt inuti. Som ni ser på menys så det ju allting skit fräscht ut och så. Jag och Oskar beställde in en tom yuum soppa var och så. När dom kom till bordet så blev vi jätte besvikna. det ända som fanns i soppan var purjolök, två fjuttiga champinjoner och några jätte räkor! Och ni som har ätit Tom yuum tidigare vet ju vad den skall innehålla.
Och jag fick också en mycket otippad ingrediens i min soppa, Jag fick ett svart hårstrå. Jag tappade aptiten ganska så hårt!
Så dom som vill ha hår i maten.... gå dit!!

Men visst såg det gott ut! En massa purjolök!!!!Muffins med kärlek!

Igår bakade jag muffins. Och visst syns det att jag bakade dom med kärlek!Vad är jag och vad har jag?

Jag vet att det inte utstrålar så mycket positiv ut-strålning när jag skriver detta. Men eftersom att jag känner mig så ensam på jorden och vet inte riktigt vem jag kan luta mig mot när jag mår dåligt så är min blogg sista utvägen. Jag skriver av mig. Gråter en skvätt och sedan mår jag mycket bättre!

Jag känner mig så ensam, så misslyckad och så... ledsen!
Jag har precis haft ett gräl men en mycket nära person. Jag påminde mig själv om vad jag inte har!
Jag har ingen familj som stöttar mig, ingen mamma som kramar om mig när jag är ledsen. Jag har ingen lägen het som är MIN! Jag har knappt haft någon inkomst. Visst det kommer en nu och en nästa månad. 
Jag har ingen fast jobb. Jag känner inte att jag har några direkt nära vänner. Jag har faktiskt inge ens någon kärlek till mig själv!

Det känns som att det ända jag har just nu är mig själv som jag faktiskt inte alls trivs med... jag hatar typ mig själv. Och sedan så har jag min dotter som jag älskar över allting annat på denna jord, men henne träffar jag allt för sällan!

Jag känner mig så misslyckad. Jag försöker förbättra mig hela tiden och göra saker bättre. Men saker och ting går tyvärr inte alltid att göra ogjorda. Och alltid så påminner folk mig om hur dålig jag är och vad jag har gjort fel!

Som om jag inte själv vet när jag har gjort fel. JO DET GÖR JAG! Och ofta så går jag och ångrar mig i dagar och ibland veckor! Jag vet vad jag gör som är fel. Tjata inte på mig, klandra mig inte så sjukt mycket. Jag försöker att göra saker rätt hela tiden men saker skiter sig.
Det skall tydligen inte vara lätt att leva!
Det är mänskligt att göra saker fel! Alla gör saker fel!!!... alla utom du, verkar det som! Du ska alltid göra allt rätt. Och även om du har gjort fel någon gång och man säger det till dig, så nekar du det hela tiden.
Men ta dig i kragen människa! Alla gör misstag och dåliga drag. Men vet du varför??
Man gör det för att man ska lära sig av sina misstag. Jag gör det, mohamed gör det, alla gör det, till och med politikerna som är så jävla duktiga på allt gör fel ibland..... Och även du gör fel!

Men när du påminner mig hela tiden vad jag har gjort och hur man ska vara så trycker du ner mig så sjukt mycket. Vet du det?

Varför jag ens nämner detta i min blogg det är för att dom som läser mig blogg vet förmodligen inte ve, du är!
Men, alla som läser detta kan ju faktiskt ha detta i åtanke nästa gång ni skäller på någon eller trycker ner någon.
En gång är det ok att säga till och skälla. men om man skäller på en person om samma sak över typ 13ggr. så är det inte ok!


Alla gör fel. Men vissa fel gör man bara en gång!

Man gör fel för att lära sig av dom!

Sin Nombre!

Har precis kollat klart på en film som heter Sin Nombre! En film som utspelar sig i Mexico! Filmen handlar om gäng bråk och medlemskap!

Jag tyckte att sen var lite seg och inte så vidare bra! Men när det hände saker så hände det verkligen saker.

Om jag skulle betyg sätta den från 1-10 så skulle den få ... "6"!
Ska nog sätta på en annan film strax. Funderar mellan "Pan's labyrinth" och "The spiderwick", vi får se vilken det blir!

enkel sminkning idag!


Så typiskt!

är det inte typiskt??

jag jobbar hela veckorna från morgon till kväll och får aldrig njuta av solen som skiner utanför jobbets dörrar. Inte ens när jag är ledig!
Jag hade längtat hela veckan efter att få glida ut i solen och sola nu i helgen.
Men så vaknade jag i morse och tittade ut genom fönstret och min blick möttes av ett grått täcke av moln som sträcker sig över Stockholm idag! 
Jävlar vad arg gaj är. Pricken över i´t är att det första jag gjorde när jag vaknade var att sätta på mig min bikini för att knalla ut och sätta min på balkongen och steka direkt.

Så här sitter jag och är jätte besviken över vädret, i min bikini och funderar på vad jag då skall hitta på idag för att inte bli allt för deppig pga detta!


Någon som har något vettigt förslag?


crazy make up!


Stackars min lilla tunga!

Jag tycker att det är ganska så synd om min tunga just nu. Jag har haft ont i den i typ 3 dagar nu. i förrgår så brände jag min tunga när jag ät mat. Ajaj, och sedan dess har jag haft jätte ont. Jag har till och med haft ur min piercing dom 2 första dagarna. Idag satte jag tillbaka den för att jag inte kunde prata utan den.
Men det gör typ jätte ont!
jag har sköljt munnen med munskölj och jag har ätit mycket glass för att svullnaden ska gå ner. och nu har jag bestämt mig för att bara vänta ut smärtan. Den borde ju sluta göra ont någon gång.... min stackars lilla tunga!


Snusk gubbar

Jag tycker att det är så äckligt med snusk gubbar asså! Idag på lunchen så skulle jag gå ut för att ta lite frisk luft utanför jobber. Så jag gick ner, personalingången och stod i solen och chillade lite. Efter ett tag så hörde jag någon vissla. jag vände mi om och kollade. då såg jag en man i 40 års åldern som gick mot en annan man i 50 års åldern. jag vände mig om och njöt av solen. Då hörde jag en vissling igen och vände mig om och kollade på mannen på ca 40 barre. Han tittade på mig och flirtade med ögonbrynen och sa " Hallo darling"! Jag vände mig om och ignorerade hela situationen. Jag hörde att dom båda männen stod och snackade om mig och jag kände obehag och bestände mig för att inte stå där längre. Så jag började gå mot porten och då flirtade mannen med mig ännu en gång och sa " hej då sötnos"! asså, vad tror han? Han e typ 40 och ser ut som skit! Och vadå? Tror han allvarligt att han har någon chans?? Fy fan vad vidrigt! Äcklar mig som fan!!! BLÄ!


Dagens make up + outfit!


Fuck you right back!

Fuck you alla ideoter som jag får sitta och prata med hela dagarna. Tröga idioter. Sånna som tror att dom kan allt fast att dom i själva verket inte kan ett förbannade skit. Och alla jävla Princip fittor! Fuck you!

Visst, jag har valt mitt jobb själv så jag skall inte klaga! Jag trivs jätte bra och jag älskar mitt jobb! Men ibland blir man ju förbannad!
jag tycker att det är ganska kul att rätta folk som inte kan ett skit, fast att dom tror det! 
" In your face!"

Vissa folk är roliga! Folk som varit utan tidning en eller två dagar och ringer in och är skit arga och tror seriöst att dom kommer få deras prenumeration förlängd med en månad. Fast att dom bara missat en dagstidning!
hahahahha!
(om man beställer en tröja från Nelly.se och får hem fel. Då kan man ju lixom inte kräva av nelly att man skall ha 10st tröjor!) eller hur!?!
IDIOTER!

Man kan inte slita förvånas av folk!

Det är ganska kul att snacka med alla puckon och tillrättavisa dom!

Till er som kanske känner igen er i kunderna,.. Kan inte ni börja använda era huvuden lite är ni snälla! 
Visst som prenumererant så ska man kunna ställa krav, men dom måste ju iaf vara rimliga!
Folk får sig verkligen att framstå som puckon!


Tänk på det nästa gång för fan!!


Längtar redan till jobbet imorgon!!Nytt smink?

Jag är sjukt sugen på att köpa nytt smink. funderar på att göra en beställning till näste månad, skulle vilja ha lite nya färger och så. Funderar på blåa och gröna... kanske lite gula färger till ögonen. och sedan så behöver jag lite nytt till min bas sminkning oxå. Funderar lite i dom här banorna!Klicka på bild så kommer du till produkt!

Zlatan is back!

En liten fågel (oskar) viskade precis i mitt öra att Zlatan är tillbaka i landslaget! Fan vad NICE!
Jag tyckte att det var lite tråkigt nu när han inte var med. Fan vad gött att han tog sitt förnuft till fånga!

Hoppas att han bjuder oss på lite publik underhållning och några riktigt snygga dribblingar och mål!
På här går Picha klädd när hon är sjuk!


NEGER-BOLL!

Hahaha, jag vet att det inte är trevligt att kalla chokladbollar för neger bollar och det gör jag vanligtvis inte. Jag brukar tänka på vad jag säger... (Ofta)!

Iaf, inte för att jag ska diskutera om man säg säga negerboll eller chokladboll... det ända jag ville berätta var att jag har gjort sådana idag iaf!
Det är ju så tråkigt att bara vara hemma och inte göra ett förbannade skit när man är sjuk så jag tog mig tid att göra "Chokladbollar"!X-BOX 360 kväll med Pizza!

Idag har jag känt mig så dålig hela dagen, jag har ont i öronen och halsen. och det känns som att mitt huvud vägen 250kg.... och jag har känt mig så sjuk!
åh, när jag kom hem idag efter jobbet så har jag bara velat slappa, inte orkat göra ett skit! Jag orkade inte ens laga mat så OSKAR fick springa mer till pizzerian och köpa en familje- pizza och ta hem till oss och sedan har vi inte rört oss ifrån soffan typ.
Vi har suttit där och kollar på en film med systrarna Olssen som hette "One new York minute". Och efter den så har vi suttit och spelat "Rist" på vårat X-BOX 360... mot varandra asså!...

... Och JAG VANN!!!!!!!!!!  
Bevis på att jag vann mot oskar!

Nytt kul!

Ny skjorta ifrån H&M som är lite genomskinlig! (Vet att bilderna suger)

Ny spets BH från H&M. Skit snygg att ha under en genomskinlig skjorta eller ett stort pösigt eller genomskinligt linne!

Får man heta så??
Tyckte att detta var ganska så kul! hahahahhaha!

miss you cupcake!!


Picha typ..... sjunger! hahaha

Jag vet att jag inte är världens bästa på att sjunga men tänkte bjuda må mig själv och ge er alla ett gott skratt!En video blogg, med en touch av make up!


Fooooodddiii!!! ♥

Food, food, food! Mat är så gott och jag älskar mat! Men jag tycker att det kan vara jobbigt att äta ibland. Fast det har mest att göra med att det ibland är jobbigt att laga mat, speciellt om man bara skall laga mat till sig själv. Annars älskar jag att laga mat till andra!
Men just när det handlar om att laga mat till enbart mig själv... då skiter jag hellre i att äta!

Men idag så var jag och oskar ute på stan och käkade lunch! Vi var sjukt sugna på att äta Tom yuum soppa. så vi sprang runt halva stan för att leta efter en thia restaurang som hade tom yuum soppa på menyn.
Tillslut kom vi fram till en som hade det. vi beställde och satte och och väntade på maten. 
Oskar sa några upprepade gånger " Jag tror att dom gör den bra, fan det känns som att dom gör den riktiogt god!".
Maten kom efter ett tag in och vi kollade på varandra med en missnöjd min.
Visst maten såg god ut... om man inte har sett en god tom yuum innan. Jag tycker att en tom yuum skall vara med tomater, champinjoner, koriander och jätte räkor!
Men denna hade konstiga ingredienser... som inte ska vara i en tom yuum och den var jätte vattnig och blaskig. Visst hade den smak som en tom yuum. men.... det var ingen riktig!  

Fy fan vilken besvikelse!!


Men visst såg den god ut iaf!!
Hallo my sweet Cupcake!

Många vet ju säkert att jag älskar söta god saker och Cupcakes är en favorit hos mig. Speciellt choklad med frozting!
Jag är så nördig så att jag till och med har en hemsida som jag älskar att gå in och kolla på. där har dom cupcakes av alla slag!
Jag älskar den sidan, och med tanke på att typ ALLA älskar Cupcakes så tänkte jag dela med mig av sidan till er.

Klicka bara på någon av bilderna nedanför så kommer ni in på sidan / Bloggen!


Och fler söta, goda och kreativa Cupcakes finns givetvis på bloggen! ( Klicka på bilderna)

Vill du veta mer om dom stora blogganrna/ bloggerskorna?

Vill du läsa en del av dom stora bloggarna och veta mer om dom än vad som står i deras bloggar och dessutom inte sponsra dom genom att ständigt klicka in på deras bloggar dagligen?
Jag har hittat en sida som är om dom största bloggarna.  Det står om deras inlägg, deras uttalanden och många av tidningsartiklarna som har med bloggarna och bloggerskorna att göra.
en helt OK sida! Sedan jag började läsa den så fick jag veta saker om vissa som jag inte vetat innan.
Men som all media så får man ju lära sig att läsa mellan raderna också!


http://gossips.se/Rockys tjej gör en Picha!

Satt precis och kollade på lite Rocky klipp på Youtube och kom fram till denna! Fan asså, Rockys tjej gör ju en "Picha"! Jag håller typ alltid på med " Skulle du göra......". 
Fett kul klipp, speciellt när man känner igen sig som FAN!!!

Shutter island!!!!

Kollade precis på Shutter Island. En helt OK film om man inte har bråttom och gillar utdragna och psykologiska filmer.
Den var inte så läskig och hade inte något upphöjande slut. Men annars var den helt OK!


Cute, Sexy and Famous!!


It´s the little things that make life big!


I don't know much at all. i don't know wrong from right.all i know is that i love you tonight!!

oh, my love
please don't cry
i'll wash my bloody hands
and we'll start a new life

i ripped out his throat
and called you on the telephone
to take off my disguise
just in time to hear you cry

when you, you mourn the death
of your bloody valentine
the night he died
you mourn the death
of your bloody valentine
one last time

singing, oh, my love
please don't cry
i'll wash my bloody hands
and we'll start a new life

i don't know much at all
i don't know wrong from right
all i know is that i love you tonight

there was police and flashing lights
the rain came down so hard that night
and the headlines read "a lover died"
no tell-tale heart was left to find

when you, you mourn the death
of your bloody valentine
the night he died
you mourn the death
of your bloody valentine
one last time

singing, oh, my love
please don't cry
i'll wash my bloody hands
and we'll start a new life

i don't know much at all
i don't know wrong from right
all i know is that i love you tonight

tonight
he dropped you off i followed him home
then i, i stood outside his bedroom window
standing over him, he begged me not to do,
what i knew i had to do
cause i'm so in love with you

oh, my love
please don't cry
i'll wash my bloody hands
and we'll start a new life

i don't know much at all
i don't know wrong from right
all i know is that i love you tonight
tonight!@ Working!

sitter just nu på jobbet och har en liten rast på 15 minuter. Det visste ni inte va? Att jag jobbar 6 dagar i veckan. fast på helger jobbar jag bara 8-12, så det är inte så farligt!
Efter jobbet så skall jag åka hem till oskar igen och så. Undra vad vi skall hitta på idag?  :O
Jag har inte bloggat så mycket i veckan pga mycket jobb och har varit så sjukt trött när jag väl kommit hem på kvällarna.

Igår kväll var det nice, då var det After Work med jobbet. Vi drog till Medis och satte oss och drack öl, snackade skit och hade det trevligt. Som vanligt så dricker jag inte alls mycket när jag är med jobbet. jag håller mig på en acceptabel nivå! Bäst sä kanske!

Tyvärr så blev det inga bilder från gårdagskvällen. Men.... jag lovar att jag skall försöka förbättra mig och fota lite mer och dela med mig till er!  ^^

Solen skiner utanför fönstret och jag skall bara arbeta en timme till! Jag sitter och funderar på vad som hända skall! Kanske sola? Kanske gå en prommis? Kanske åka någonstans? Kanske picnik?

Hmm, vi får se. någonting kul blir det nog iaf. men om en minut är rasten slut och jag måste fortsätta nu.... 45 minuter kvar av denna arbetsdag!

Mer bloggande lite senare ikväll.Juste ... vad tycker ni om Kissies nya låt?


 

Jag tycker att den SUGER farmors anal!!  Hahaha inte så oväntat att jag inte gillar den kanske??  :O  ^^


The Road Official Movie Traile!


The Road!

Såg precis en riktigt vidrig men ändå jävligt gripande film! Filmen heter The Road!1 st lady- Missing you!!

En helt otroligt vacker låt!  (Ej rock) men otroligt vacker ändå!


oh oh Oh I'm missin' you
Baby I'm missin' you 

oh oh oh oh
Baby I'm missing you 

Things'll never be the same without you... 

What did I do to deserve this
I didn't even get one last kiss, from you
Oh baby God took your love from me
He needed an angel so it seems
I need to feel your hands all over me
I need to feel you kissing me
I need to feel you holding me
I need to feel your touch
Cause I miss your love so much
And I can't keep on living this way
I need you here with me
Why could he take you away, from me 

It's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself 

I would've given you anything
Just to make you happy
Just to hear you say, that you love me one last time
I'd go to hell and back over and over again
Just to prove to you how much I need you here
There is nothing that I wouldn't do
I'd cry for you
I'd lie for you
And there's no doubt that if I could take your place in heaven
I would die for you, yes I will
I would rather give up my life
Than to see tears in your eyes
I can't stand to see you cry 

Cause it's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay babe
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself 

I just don't know what to do with myself
I cant stand looking at those pictures on my shelf
Knowing it was just one week ago, i stood there and took that picture
There's just one thing that I wanna know
Why would God want to hurt me so bad,
Does He know how much it hurts to be missing you
Baby Im missing you
Baby Im missing you
I love you 

oh God damn it I love you
Why did he take you away... from me
Cause I love you so...
I miss you so much baby I just can't go on baby

Extra note: The Artist of this song, First Lady, Made this song
for her boyfriend, about him after he died


Solat idag!

Idag har jag och Oskar varit vid Thorhildsplan och solat och jag har badat lite (Utan att blöta mitt finger). Men jag kan erkänna att det var bada 5% och sola 95%. Jag tycker ändå att jag inte blivit så brun. men det kommer väl. hoppas det är soligt dom andra dagarna jag blir ledig från jobbet också, så att man kan steka då också!


Hahahhaa! Fan vad lycklig och glad man ser ut! hahaha! FY FAN!!!!!!Det var här vi befann oss!!!

Hur jag skadade mig!

Många undrar säkert hur jag gjorde illa mig och hur det gick.


Det är så attt jag stod och skar mat igår kväll och, sakerna jag skar var ganska sega och jag var tvungen att ta i ganska mycket. och tillslut så slant jag med kniven och jag kände hur kniven bara skar längre och längre in i mitt finger. der ilade i hela fingret och jag blev lite chockad och lite rädd. Sprang runt i hela lägenheten och skrek : "fan, fan, fan, Helvetes fitt helvete. Fan, fan , fan!". blodet började komma rinnandes ut ur fingret och jag sprang in på toaletten och bet mig i läppen av smärta och kollade ner på fingret som blödde ner halva handfatet. kollade på fingret hur det såg ut och ropade på oskar. 
Oskar bad mig ringa vårdguiden och kolla om jag skulle kontakta läkare.
Dom på vårdguiden tyckte att jag skulle åka in till närakuten så jag lydde deras råd och åkte in.
Dom sa att det inte behövdes sys eller limmas. Så dom tejpade igen såret och lindade om mitt finger. sa att jag inte fick ha det i vatten och jag fick med mig en massa gummi-handskar hem.

jag har just nu ingen känsel i fingret men doktorn sa att känseln skulle komma tillbaka fast att det kunde ta några veckor!
Ser ut som att mitt finger är en sockervadd. hahahah!
Om ni undrar varför mitt långfinger ser så konstigt ut så är det bland annat för att det är blodigt och även för att jag har skadat mitt nagelband för ett par dagar sedan....!

Picha flippar!

Jag ber om ursäkt för mitt lilla utbrott igår! Men ni som har läst min blogg under en längre period vet att jag får mina små utbrott då och då. egentligen ingenting att bry sig om. alla mår dåligt ibland. och det som jag skriver när jag är arg, frustrerad och ledsen är egentligen ingen man skall ta på allvar.

Har fått många oroliga samtal och mail angående detta och jag vill bara klargöra att det jag skrev om rakblad och amfetamin e absolut inget jag skulle böra. det var bara någonting jag skrev i all ilska. Jag har inte skurit mig på jätte länge och skulle aldrig vilja hamna i det beroendet igen. Och jag skulle definitivt inte utsätta felicia för någonting. Felicia ska aldrig få se en mamma som mår så dåligt att jag börjar skära mig eller ta droger. Nej, om jag mådde så dåligt så skulle jag hellre söka vård.


Så när jag skriver sådana inlägg, ta det bara med en nypa salt!!

Mitt finger mår bättre. Jag behövde inte ...

imag0181 (MMS)

Mitt finger mår bättre. Jag behövde inte sy eller lomma. Dom tejpade ihop det och lindade ser bara.


Sitter på tunnelbanan till närakuten nu. ...

imag0180 (MMS)

Sitter på tunnelbanan till närakuten nu. Här skurit mig ganska djupt i fingret.


fucked up!!!

hur kunde det gå så åt helvete fel? Hur kunde jag göra det sa här sjukt fucked up? Jag känner mig som en kall, fruktansvärd människa. Jag vill bara dö just nu!!!! Hela mitt hjärta känns som ett varande sår!
Jag är en död själ!
Vad skall jag ta mig till? Vad skall jag göra?
Nu skulle man ta sig en ordentlig dos amfetamin, några flaskor vin och ladda upp men en förpackning med rakblad.... just så känns det nu!
Jag vill bara upphöra från denna patetiska vidriga, själviska och äckliga livet.
En viss dikt passar så helvetiskt bra just nu:
" Mitt hjärta det gråter,min mun ler,
men sorgen i mitt hjärta kan ingen se!"

Jag skakar av ångest och vill bara bestraffa mig själv. Hur kund jag vara så JÄVLA DUM???
Jag är fan en skada för samhället. Spärra in mig på någon jävla vårdanstalt eller något!

Seriöst. varför jag jag såhär? Varför?

Mornings kill me .... painful!

vaknade för 20 minuter sedan och är dödstrött. igår så gick jag och la mig ganska sent pga att jag och oskar var tvungen att fixa lite grejer. Och sedan när jag gick och la mig så hade jag sjukt mycket energi och feelings i kroppen så kunde inte sova. tillslut så tog jag till den enkla metoden att ta sömntabletter för att jag skulle få någon som helst sömn innan jag skulle gå till jobbet. och här är jag nu, en zombie som uppstått från dom döda!
Fy fan vad trött jag är! 
Är fan tyvärr bara att bita i det sura äpplet och rycka sig i kragen, gå upp och jobba till klockan 14.15!

Morning pic`s!!

Good morning sunshine!


Audrey Kitching!

Så sjukt het!!!!
roliga historier/ skämt!

Lilla Per!

Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig. 
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken. 
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut? 
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat 
- Okey då. 
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa: 
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!


Familjen vid middagsbordet!

En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få ställa en fråga. Pappan svarar. 
"Ja visst, fråga på bara" 
Den unga mannen frågar sin pappa, "Pappa, hur många olika typer av bröst finns det?" 
Pappan blir lite förvånad, men svarar, "Jo min son, det finns tre sorters bröst. 
I 20-års åldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta. 
Runt 30 - 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga. 
Efter femtio, blir brösten som lökar. 
"Lökar?" 
"Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta" 
Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar. 
"Kan jag ställa en personlig fråga? 
Mamma, hur många typer av penisar finns det? 
Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar. 
"Jo min dotter, en man går igenom tre faser. 
I 20-års åldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård. 
Runt 30 - 40 års åldern är penisen som en björk, flexibel men pålitlig. 
Efter femtio blir penisen som en julgran." 
"Julgran?" 
"Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration."


Vad betyder det pappa?

Det var en Pappa och hanns lilla pojke som var ute och åkte bil.. 

Men plötsligt så stannade bilen... 
Pappan sa: 
- Fitta! 
- Pappa vad är det för något? undrade Pojken 
- Umm...det är ett annat ord för..öhh...grind..svarade pappan... 

Så fortsatte de köra.. 
Då stannade bilen igen..Pappan svor: 
-Hora! 
-Vad är det för nått pappa?? 
-jaa...öhh..de e ett annat ord för...hmm...tant... 

De fortsatte köra..Då stannade bilen ännu en gång.. 
Pappan svor igen: 
-Kuk! 
-Vad är det för nått pappa?? 
-joo..de är ett annat ord för..jaaa...bil!.. 

Sen fortsatte de i några mil så kom de fram till ett högt stängsel... 
Pappan sa till pojken att han skulle säga åt 
tanten som stog där att öppna 
grinden..Pojken klev ur bilen och gick fram till tanten och sa: 
-Hörre du Horan!Ta och öppna fittan så att pappa kan köra in kuken!

"I talk like Ching Chang Chong"


söndagsmiddag!

hmm, lagade så god mat idag, och mycket mat blev det oxå. Enkelt men ändå sjukt gott. Kött med potatisgratäng, tomater och gurkor, och hemmagjord Tsatziki.. hmmm, INTE ILLA!!!
Och pricken över it var att till efterätt så blev det glass med svenska jordgubbar och vaniljsocker. FY FAAN ibland har man det bra!!
stor handlat!

idag har jag och Oskar stor handlat. fört inne i stan handlade lite asiatiska saker, Pocky´s, nudlar mm.
Sedan åkte vi till City Gross och handlade lite.. Detta blev resultatet.....
Säljer sin oskuld på auktion!

kollade på Youtube lite och kom fram till ett klipp med en tjej som sålde sin oskuld på en auktion.... tippar på att det är ett gammalt klipp... men ända!
Sol imorgon = Sola!!

jag hoppas på att det blir sol imorgon får du blir det till att sola. hoppas hoppas hoppas!!
en trevlig lördag!

jaha, ännu en trevlig lördag.
Dagen började med en sovmorgon, jag  vaknade vid typ 11.20 kanske och gick då upp och gjorde mig i ordning. sminkade mig och sedan var det till att åka till stan.  Vi var typ inne i stan vid 2 tiden och gick
då direkt till BK och käkade. det var skit gott! Jag som ÄLSKAR onyttig och snabb mat....
Efter att ha käkat mat så begav vi oss in på affären DesignTorget och kollade lite. Jag tycker att det kan vara kul att gå in och kika runt där ibland för dom har mycket smarta och roliga saker där. har fotat lite roliga saker här....


Sedan fanns det en massa saker som jag inte orkade ta med. hahhahahah!


Efter att ha kollat där så gick vi även in på en annan affär för att kolla efter en fläkt  att köpa. fast det får nog vänta... Imorgon kanske!
aja, sedan begav vi oss mot kungsträdgården....


och i kungsan så hade dom börjat förbereda inför .Redbull saken som är imorgon. då en massa tokar skall bygga saker att flyga med och så ska dom komma vilken sak som flyger bäst. och så...!
hahaha, fan vad jag är dålig på att förklara känner jag. men ni får ta mig som jag är!
Så här såg iaf vissa "Farkoster" ut!........


här har ni tiderna om ni vill till kungsan och kolla!efter det så promenerade vi mot skeppsholmen och tog en djurgårds färja där ifrån till grönan och köpte åkband och ett kort med fritt inträde under hela sommaren.
och här kommer då en MASSA bilder ifrån våran dag på grönan. Tyvärr kunde inte felicia följa med för hon skulle åka till finland med hennes pappa idag. men får ta och dra dit med henne när hon kommer hem.!
,,, men här kommer bilderna......

'
.. i kön till "VILDA MUSEN"!!

... Vi spelade Singstar Kent. och jag vann ganska så överlägset! hahaha!


... Vi delade på en natcho tallrik!
... Vi satte oss även och tog oss en öl var och under tiden vi satt dära så kom det ett stort gäng med folk och en av dom i gänget hade typ en fånge dräkt på sig. och efter ett tag så började det att dansas och strippas och under kläderna så hade han en bort dräkt på sig. och... aah, det var ganska lustigt!

sedan så drog vi hem och nu sitter jag här i sängen med min laptop i knät och funderar på att göra lite wook och slå på någon bra film !  ^^

Bk lover...

imag0062 (MMS)

Bk lover...


Ny kategori!

Har skapat en ny kategori för er som gillar smink. den heter " Makeup*". hoppas ni kommer att utnyttja den och ha användning för den!

lite mer ögon bilder!

fick fina kommentarer både här och på andra håll när det gäller ett tidigare inlägg om hur jag sminkade mina ögon och hade med några bilder. och tänkte att jag kan ju lägga upp några ögon bilder här.. för jag har ett par!
mer kan jag ta imorgon med lite andra färder på ögonskuggor och liknande!

ego pic´s!!


Sms bloggar! Har en liten rast nu. Arg...

imag0033 (MMS)

Sms bloggar! Har en liten rast nu. Arg på att vädret är ömma det är. Var är min underbara värme.


Frukost på tub. Sitter just nu och ...

imag0030 (MMS)

Frukost på tub. Sitter just nu och äter frullen på tunnelbanan. Blev en mycket stressigt dag idag vill jag lova. Hoppas jag hinner till jobbet.


godmorgon!

gaaah! Ännu en natt med dålig sömn. Felicia vaknade några gånger även i natt och hade svårt att somna. Så har inte sovit 100% i natt häller. nu sitter jag här på sängen och ska gå ut genom dörren om ca 40 minuter och bege mig till dagis och lämna felicia. Sedan är det jobbet som gäller. Jag tror att jag ska göra mackor och äta dom på tunnelbanan in mot dagis för att göra det så lätt som bara möjligt.
Felicia blir lugn och glad på tunnelbanan då och jag får lite extra ensam tid att göra mig i ordning...!
Nu har jag iaf kollat upp telefon numret till Sms bloggen. så nu kan jag blogga från telefonen på jobbet iaf. Vi kommer att vara på utbildning hela denna dag och även dagen imorgon sedan är det en ledig helg!
Nej, nu måste jag lägga benen på ryggen och rappa på lite!
Hörs mer sen... kram!

RSS 2.0