Destruktivtbeteende

Jag har varit inne på några bloggar som handlar om tjejer/killar som skär sig i armarna eller skadar sig själva på andra sätt!

Jag var 12-13 år när jag började, och då började det som ett rop på hjälp. Tyvärr så gick det till överdrift och jag har aldrig riktigt kommit ur det. Jag jar under ett flertal ggr åkt in till sjukhuser och dom har lagt om mina armar och ben. 
Jag läste på en blogg : "Men jag skäms inte för mina ärr. Inte det minsta"! Visst. jag kan förstå vad hon menar!
Jag känner samma sak! Jag skämms inte över mina ärr, det är en del av mig och mitt liv. Men ibland önskaer jag att dom inte vore dära! Barn som frågar vad man har gjort på armarna är det värsta som finns!
Eller att man inte kan klä sig hur som häls på jobbet! Jag känner att det påvärkar mitt liv och det önskar jag ibland att det inte vore så!

Jag skämms precos när jag skurit mig och vill inte visa det. jag vet att det jag gjort är fel. men i efterhand så skäms jag inte!

Vill inte göra det nu sedan läng tid tillbaka. Och det är i stor del av att jag faktiskt har en dotter. och jag vill inte att hon skall växa upp och se rätten i att skada sig själv!

Jag tycket att man är svag och självisk om man skär sig. Även fast att jag är en av dom!
Man tänker inte på sina medmänniskor! Man bryr sig bara om sig själv. Man vet inte hur ont det gör folk i ens omgivning när man gör det!

Jag vet att jag inte ska sitta här och predika om hur fel det är om jag är en av dom som gjort eller gör det felet... hur man nu definerar (Gör)!

Men jag tycker på något sätt att det är fel att man lägger upp bider på sina armar på sin blogg om man ändå har några antal läsare per dag! Jag tycker att man som Bloggare ska vara en förebild för sina läsare.
Visst är jag inte det alla gånger, men jag brukar ofta komma lite senare med en ursekt eller en farklaring varför och hur jag tänkte när jag skrev inlägget!

Jag respekterar dom flesta, Jag respekterar dom som inte hånar eller personligen trycker ner och gör andra folk ledsna eller arga med mening!

För alla er tjejer/ kvinnor som har hamnat i ett skadligtbeteende mot er själva hoppas jag att ni så snart som möjligt söker hjälp för det och kommer ur det! Ju längre tid man väntar, ju svårare blir det att komma ifrån det!

Jag önskar så att jag tog den hjälpen som jag blev erbjuden. Men tyvärr gjorde jag inte det. och har istället sökt hjälp nu på senare tid!
Det är en läng och smärtsam behandling!

Många som inte har varit HÄR vet inte hur det är. Folk tror att det bara är att sluta men det går inte så lätt!
När man är arg, sur ledsen så hjälper det så lätt at bara kutta sig lite.
Jag vet att det låter sjukt! Men det är som att meditera, man blir avslappnad och lugn. det är som att ta lugnande medicin.
Och sedan när man har gjort det ett tag så är det den ända lösningen som existerar!

Tur att det inte riktigt är så längre!
Det går att ta sig ur det, Jag lovar!  Jag skulle så gärna vilja hjälpa alla som mår dåligt! Hålla om och trösta! Komma med goda råd! Men tyvvär går det inte! Men jag vill att ni ska veta att om ni inte klara det själva så finns det bra hjälp att få!

Ta hand om er!


Kommentarer
Anonym

ta hand om dig själv fina människa!

menar inget illa nu , men bara så att du vet säger man :(Nu) gör (då) gjorde (har) gjortVet själv hur drygt det är när folk rättar en, men men..

Kram på dig!2010-07-22 @ 23:05:17
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0