en trevlig lördag!

jaha, ännu en trevlig lördag.
Dagen började med en sovmorgon, jag  vaknade vid typ 11.20 kanske och gick då upp och gjorde mig i ordning. sminkade mig och sedan var det till att åka till stan.  Vi var typ inne i stan vid 2 tiden och gick
då direkt till BK och käkade. det var skit gott! Jag som ÄLSKAR onyttig och snabb mat....
Efter att ha käkat mat så begav vi oss in på affären DesignTorget och kollade lite. Jag tycker att det kan vara kul att gå in och kika runt där ibland för dom har mycket smarta och roliga saker där. har fotat lite roliga saker här....


Sedan fanns det en massa saker som jag inte orkade ta med. hahhahahah!


Efter att ha kollat där så gick vi även in på en annan affär för att kolla efter en fläkt  att köpa. fast det får nog vänta... Imorgon kanske!
aja, sedan begav vi oss mot kungsträdgården....


och i kungsan så hade dom börjat förbereda inför .Redbull saken som är imorgon. då en massa tokar skall bygga saker att flyga med och så ska dom komma vilken sak som flyger bäst. och så...!
hahaha, fan vad jag är dålig på att förklara känner jag. men ni får ta mig som jag är!
Så här såg iaf vissa "Farkoster" ut!........


här har ni tiderna om ni vill till kungsan och kolla!efter det så promenerade vi mot skeppsholmen och tog en djurgårds färja där ifrån till grönan och köpte åkband och ett kort med fritt inträde under hela sommaren.
och här kommer då en MASSA bilder ifrån våran dag på grönan. Tyvärr kunde inte felicia följa med för hon skulle åka till finland med hennes pappa idag. men får ta och dra dit med henne när hon kommer hem.!
,,, men här kommer bilderna......

'
.. i kön till "VILDA MUSEN"!!

... Vi spelade Singstar Kent. och jag vann ganska så överlägset! hahaha!


... Vi delade på en natcho tallrik!
... Vi satte oss även och tog oss en öl var och under tiden vi satt dära så kom det ett stort gäng med folk och en av dom i gänget hade typ en fånge dräkt på sig. och efter ett tag så började det att dansas och strippas och under kläderna så hade han en bort dräkt på sig. och... aah, det var ganska lustigt!

sedan så drog vi hem och nu sitter jag här i sängen med min laptop i knät och funderar på att göra lite wook och slå på någon bra film !  ^^

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0