GAGA!

Gagas galna garderob

  Lady Gaga har sålt ut Globen två gånger om i helgen. Men hon är inte bara en av världens största artister just nu. Hon är också en modeikon som hyllas av fansen för sin extrema stil.

  Nöjesbladets modeexpert Nina Johansson sätter plus på några av Lady Gagas outfits.

 


 

  Uuuääk! Vad är det hon har i ansiktet?? Lera? Det ser riktigt, riktigt obehagligt ut. Tveksamt om hon följer klädkoden på just denna fests inbjudan, men ingen kan anklaga henne för att vara feg — ta dock en dusch nästa gång, annars blir du nog inte bjuden igen.

 

 

  Ovanligt modest, men väldigt elegant. Trendfaktorn är också hög: markerade axlar, genomskinligt och runda solglajjor. Här får vi en en annan sida av Gagan, en kvinnligare och lite mjukare sida. Gillar det.

 

  Det här är bara SÅ läckert. Från glimrande stenbeströdda skor till overklig Disneyklänning, från fantastisk frisyr till greckamojjen hon har i handen – ljuvligt! Om man inte visste bättre så hade jag trott att det här var en vacker docka. Åh GaGa, kan inte vi bli kompisar!?

 

 

 

  Hur lyckas hon? Hon besitter en nästan utomjordisk förmåga att lyckas visa enormt mycket kropp utan att för den skull bli osmaklig eller Pamela Andersson-tacky. Till och med denna spetskakafoni känns fashion!

 

 

 

  Här är beviset på att Lady Gaga inte bara är nyskapande, hon är också en riktig trendsetter. Kort efter det här framträdandet så började världens alla fashionistas att färga hela eller delar av sitt blonda svall i rosa toner. En inspiration!

 

 

  Det här är så jäkla creepy, men så fantastiskt roligt. Kan inte låta bli att älska det. Antagligen för att det är så långt ifrån vad man själv skulle våga. Trendmässigt är hon rätt på det hetaste – underkläderna ska vara överst just nu. Älskar att hon går in för det till hundra procent. Go Gaga!

## Foto: AP, aftonbladet bild

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0