Hur jag skadade mig!

Många undrar säkert hur jag gjorde illa mig och hur det gick.


Det är så attt jag stod och skar mat igår kväll och, sakerna jag skar var ganska sega och jag var tvungen att ta i ganska mycket. och tillslut så slant jag med kniven och jag kände hur kniven bara skar längre och längre in i mitt finger. der ilade i hela fingret och jag blev lite chockad och lite rädd. Sprang runt i hela lägenheten och skrek : "fan, fan, fan, Helvetes fitt helvete. Fan, fan , fan!". blodet började komma rinnandes ut ur fingret och jag sprang in på toaletten och bet mig i läppen av smärta och kollade ner på fingret som blödde ner halva handfatet. kollade på fingret hur det såg ut och ropade på oskar. 
Oskar bad mig ringa vårdguiden och kolla om jag skulle kontakta läkare.
Dom på vårdguiden tyckte att jag skulle åka in till närakuten så jag lydde deras råd och åkte in.
Dom sa att det inte behövdes sys eller limmas. Så dom tejpade igen såret och lindade om mitt finger. sa att jag inte fick ha det i vatten och jag fick med mig en massa gummi-handskar hem.

jag har just nu ingen känsel i fingret men doktorn sa att känseln skulle komma tillbaka fast att det kunde ta några veckor!
Ser ut som att mitt finger är en sockervadd. hahahah!
Om ni undrar varför mitt långfinger ser så konstigt ut så är det bland annat för att det är blodigt och även för att jag har skadat mitt nagelband för ett par dagar sedan....!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0