Snart är det PRIDE !!!

God morgon på er allihoppa!
Sitter och kollar ut genom fönstret och undrar vad det ska bli av vädret. Enligt Aftonbladet så ska det ju bli  sol och 23grader. en man ska nog inte ha för höga förväntningar!

Idag är det en Kanon dag, och vet ni varför??..... Jo för att det är pride! Pride kan aldrig misslyckas. Man dricker alkohol i (lagoma) mängder. Kollar på paraden, dricker lite till. (Tidigare år) sätter sig i Tanto och utanför festivalen tillsammans med 100-tals andra folk och kollar på när dom gör bort sig och alla andra folk som ser roliga ut. och givetvis spanar min in är och en annan snygg brud! ^^


Dom har ju tydligen gjort om hela Pride i år så jag vet inte riktigt om man skall sitta och hänge i Tanto eller om det blir på djurgården, Är det någon som vet något om det?
Som tur är så ska jag ev träffa Jocie och Grannen Linda dom kanske vet lite mer. Annars så kommer ju Oskars polare Robert och några polare. Ska bli FETT kul!! Wiihii!

Jag undrar hur jag ska sminka mig idag! Men det återstår att se! Jag visar sedan. och givetvis så har jag med min kameran så ni kan förvänta er en massa bilder !!  :DOch här kommer då bilder på dagens PRIDE-sminkning!
Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0