Vad är jag och vad har jag?

Jag vet att det inte utstrålar så mycket positiv ut-strålning när jag skriver detta. Men eftersom att jag känner mig så ensam på jorden och vet inte riktigt vem jag kan luta mig mot när jag mår dåligt så är min blogg sista utvägen. Jag skriver av mig. Gråter en skvätt och sedan mår jag mycket bättre!

Jag känner mig så ensam, så misslyckad och så... ledsen!
Jag har precis haft ett gräl men en mycket nära person. Jag påminde mig själv om vad jag inte har!
Jag har ingen familj som stöttar mig, ingen mamma som kramar om mig när jag är ledsen. Jag har ingen lägen het som är MIN! Jag har knappt haft någon inkomst. Visst det kommer en nu och en nästa månad. 
Jag har ingen fast jobb. Jag känner inte att jag har några direkt nära vänner. Jag har faktiskt inge ens någon kärlek till mig själv!

Det känns som att det ända jag har just nu är mig själv som jag faktiskt inte alls trivs med... jag hatar typ mig själv. Och sedan så har jag min dotter som jag älskar över allting annat på denna jord, men henne träffar jag allt för sällan!

Jag känner mig så misslyckad. Jag försöker förbättra mig hela tiden och göra saker bättre. Men saker och ting går tyvärr inte alltid att göra ogjorda. Och alltid så påminner folk mig om hur dålig jag är och vad jag har gjort fel!

Som om jag inte själv vet när jag har gjort fel. JO DET GÖR JAG! Och ofta så går jag och ångrar mig i dagar och ibland veckor! Jag vet vad jag gör som är fel. Tjata inte på mig, klandra mig inte så sjukt mycket. Jag försöker att göra saker rätt hela tiden men saker skiter sig.
Det skall tydligen inte vara lätt att leva!
Det är mänskligt att göra saker fel! Alla gör saker fel!!!... alla utom du, verkar det som! Du ska alltid göra allt rätt. Och även om du har gjort fel någon gång och man säger det till dig, så nekar du det hela tiden.
Men ta dig i kragen människa! Alla gör misstag och dåliga drag. Men vet du varför??
Man gör det för att man ska lära sig av sina misstag. Jag gör det, mohamed gör det, alla gör det, till och med politikerna som är så jävla duktiga på allt gör fel ibland..... Och även du gör fel!

Men när du påminner mig hela tiden vad jag har gjort och hur man ska vara så trycker du ner mig så sjukt mycket. Vet du det?

Varför jag ens nämner detta i min blogg det är för att dom som läser mig blogg vet förmodligen inte ve, du är!
Men, alla som läser detta kan ju faktiskt ha detta i åtanke nästa gång ni skäller på någon eller trycker ner någon.
En gång är det ok att säga till och skälla. men om man skäller på en person om samma sak över typ 13ggr. så är det inte ok!


Alla gör fel. Men vissa fel gör man bara en gång!

Man gör fel för att lära sig av dom!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0