@ Working!

sitter just nu på jobbet och har en liten rast på 15 minuter. Det visste ni inte va? Att jag jobbar 6 dagar i veckan. fast på helger jobbar jag bara 8-12, så det är inte så farligt!
Efter jobbet så skall jag åka hem till oskar igen och så. Undra vad vi skall hitta på idag?  :O
Jag har inte bloggat så mycket i veckan pga mycket jobb och har varit så sjukt trött när jag väl kommit hem på kvällarna.

Igår kväll var det nice, då var det After Work med jobbet. Vi drog till Medis och satte oss och drack öl, snackade skit och hade det trevligt. Som vanligt så dricker jag inte alls mycket när jag är med jobbet. jag håller mig på en acceptabel nivå! Bäst sä kanske!

Tyvärr så blev det inga bilder från gårdagskvällen. Men.... jag lovar att jag skall försöka förbättra mig och fota lite mer och dela med mig till er!  ^^

Solen skiner utanför fönstret och jag skall bara arbeta en timme till! Jag sitter och funderar på vad som hända skall! Kanske sola? Kanske gå en prommis? Kanske åka någonstans? Kanske picnik?

Hmm, vi får se. någonting kul blir det nog iaf. men om en minut är rasten slut och jag måste fortsätta nu.... 45 minuter kvar av denna arbetsdag!

Mer bloggande lite senare ikväll.Juste ... vad tycker ni om Kissies nya låt?


 

Jag tycker att den SUGER farmors anal!!  Hahaha inte så oväntat att jag inte gillar den kanske??  :O  ^^


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0