Ätstörningar!

Jag har nog seriöst fått någon slags allvarlig ätstörning. jag äter inte, jag känner ingen hunger! nu är klockan snart 15 och det ända jag har ätit idag är en fjuttig liten glasspinne. Jag vet inte  varför . men asså, det ända jag brukar äta på en hel dag nu för tiden är typ en halv macka ... eller ibland en hel. jag äter inte så mycket alls. Och jag har haft detta problem i snart 2 veckor nu.
Det är skit jobbigt. jag ÄLSKAR ju mat, men varför vill jag inte äta? Jo, det är tråkigt att äta. det är tråkigt att laga mat till sig själv. Jag måste nog ha ett jobb. så jag har något vettigt att göra om dagarna. Om jag har det så får jag nog matlusten tillbaka..... hoppas jag!
Vad ska jag göra annars? Jag kanske blir anorektisk!?! Ska jag kontakta en läkare??  Nej, då kommer säkert att soc blandas in och skit! Nej, jag får gå här och hoppas på att jag börjar äta snart!
Vad tycker ni att jag ska göra? Jag behöver HJÄLP!!

Kommentarer
Nightfall

Du får helt enkelt försöka tvinga i dig maten, hur svårt det än är. Du kommer inte att må bra när du får i dig så lite näring :/Blogg: http://nightfalls.blogg.se/
2010-06-24 @ 15:20:17
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0