Vad händer med alla leksaker nu förtiden?

Jag var inne på BR med felicia idag och fick syn på en massa olika konstiga leksaker och serier för lite större barn. Jag blir nästan arg! Jag tycker redan att det är helt fel att barbie dockor är smala från topp till tå. Deras midjor är smala som knappnålar och deras bröst är det inget fel på alls.och deras läppar ser ut som Kissies, långt blont hår och dom klär sig nästan alltid i minimala kläder.
Och inte att tala om dessa Bratz som kom för ett par år sedan. Dom har ju 100kg smink och har ännu smalare kroppar. Jag tycker att det är fel att lura i barn att man är som snyggast när man ser ut så.  Helt fel!
Varför inte ta en normal bygd kvinna och bör en docka av henne. en docka som har lite rumpa och lite höfter och lita att ta i.
Men inte nog med det, nu idag när jag var inne på BR så fick jag syn på någon slags serie leksaker som hette "Top Model".
jag tog upp en bot som hade någonting med "Smink" att göra och kollade lite.
Och när jag vände på boken så fick jag syn på en liten liten tjej som dom typ hade fotat och satt på förpackningen. Tjejen hade sminkat sig och har någon slags färg i håret och typ bilder ger intrycket "kom och ta mig, om du vill ha mig!". FY FAN!
Hur kan man ha sådana bilder? Hon ser ju billig ut. Kunde dom inte gjort så att det såg fint eller vackert ut eller liknande.
Jag blev nästan arg på riktigt!
Kunde dom inte ha på henne en bikini oxå och ta en helkropps bild på henne där hon särar på benen och en pratbubbla där det står " ta mig och du vill ha mig!".


jag kanske överdriver, men vad fan?!?

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0