En jättemysig dag!

Igår har det verkligen varit en fantastiskt härlig och mysig dag! Det började med sovmorgon efter en hård natt med blandade känslor. Efter att ha vaknat till så blev det till att stiga ur sängen och gick direkt till kylen för att hämta lite Yoghurt att hälla ner i magen. En lugn och mysig morgon. Tog en dusch, sminkade mig och bloggade lite granna. Sedan vart det till att bege sig till tunnelbanan eftersom att vi skulle åka till Heron City och Ikea.
Vi äkte till Skärholmen och gick in på Borlagret och kollade på lite härliga inrednings-prylar som skulle passa till våran nya lya som vi strax skall flytta till.
Efter det så drog vi till Heron City och kollade på Media Markt  på lite hemelektronik och sedan blev det en liten runda på Mio och kolla på lite "Groola" Grejer. "Grool" kommer ifrån en film där man slår ihop grym och cool och då blir det GROOL!
Lite onödig fakta men kan alltid vara bra att veta det iaf!
Men efter det så knårrade magarna på oss och vi åkte till Ikea och käkade kycklingfilé med pomme och béa. Det var gott gott. En sak som jag tycker är lite konstigt med ikea är att när man sitter på restaurangen så får man betala 8 kr för påtå men vid kassan är det  fri påtå. Vilket vi sket fullständigt i. Vi tog ändå fri påtå.
Vi hittade en jätte fin sänggavel som vi ska ha i den nya lägenheten. Sedan köpte vi två te-silar och såna dära vita ludd-saker som man har under benen på möbler så att man inte repar golven.
tog oxå en massa roliga bilder som jag publicerar i slutet av detta inlägg.
Efter en liten runda på Ikea så unnade vi oss en varsin jätte god Milkshake som vi gjorde i en glassbar. Man fick välja 3 stycken glass kulor och sedan så mixade dom det med mjölk och voilaaaa....En super god Milkshake!
Min Milkshake bestod av en Trippel choklad-kula och en Hasselnöt-kula och en Pistage-kula. Mycket mycket gött bidde det!
sedan rörde vi oss inåt mot stan och satte oss på ett internetcafé och spelade lite spel som tex L4D 2 och annat. Detta gjorde vi som lite tidsfördriv innan vi gick och kollade på Alice i underlandet 3D. Den var sjukt bra. Såg oxå en massa andra 3D filmer i reklamen som jag vill se, som tex Shrek 4 och Toystory 3 och annat kul!
Sedan blev det bara till att åka hem och slappa!

Kommentarer
Anonym

Visa kort på grabben!

M2010-03-28 @ 20:30:52
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0