Hemma dag!

Sitter just nu hemma i soffan och dricker lite te. Jag är hemma ifrån jobbet idag pga att jag känner mig sjuk. Jag vaknade imorse av att ha ont i öronen och så. Det var inte allt behagligt.
Oskar sa att jag skulle gå till vårdcentralen för att se vad det är för fel på mig eftersom att jag är sjuk så ofta. Så jag bokade tid och åkte dit och gjorde en undersökning. Jag hade inte öroninflamation som jag trodde. Mendom sa att jag var röd i öronen så det kunde vara så att det är på väg att bli en inflamation eller någonting annat.
sedan när jag frågade varför jag var sjuk hela tiden så frågade hon lite om min livssituation om jag var stressad eller så. och när jag berättade om hur allt låg till med bostad,jobb och barn och ALLT! så sa hon att det var det allt berodde på. Hon sa att stress gör så att hjärnan arbetar så hårt så att den glömmer bort kroppens imunförsvar. Och att det var därför jag var sjuk så ofta!
Hmm, känns inte så nice att "lida" av stress när man är 19år.
Hon sa att jag skulle börja tänka mindre på saker och ting och att jag kanske inte bör arbeta med ett sådant krävande jobb som jag arbetar med när jag har det så jobbigt som jag redan har det.
Men vad fan.. Bara jag vet vart jag ska bo så tror jag att det mesta släpper!
Så hoppas som fan att vi får den dära jäkla lägenheten som vi väntar på svar från.

Tänkte göra ett videoinvägg och berätta. men videofy e så jäkla segt.. så kanske en annan gång!


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0