Mitt jobb!

Hmm, jag har ju varit lite hemlig av mig på sistone och inte berättat vart jag hat tagit vägen när jag försvunnit och inte bloggat på flertal timmar och det beror på ett nytt jobb. Just nu arbetar jag med att skicka ut inbjudningar till ett event som Philips skall ha om ett litet tag.
Och allting handlar om lightning i butiker.

Ni kanske inte har tänkt på hur viktigt det är med bra och speciell belysning i butiker. Men man kan säja att det typ är A & O!
Ni kanske har varit med om att ni har köpt ett plagg som har varit jätte fint i affären och haft en jätte fin röd färg. men sedan när ni konner hen så märker ni att plagget inte var röd utan Orange.
Så det tyder ju på att hon kanske inte har den bästa belysningen i provrummen!

Han som är lightning advisor för Phlips som jag arbetar för har ju faktiskt en blogg oxå. så om vi är intresserade av vad jag håller på med om dagarna och kanske är intresserade av att se coola bilder och så. så rekomenderar jag att ni går in på hans blogg och spanar runt lite!Klicka på bilderna för att komma till hanns blogg!

Kommentarer
Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Vadå har du slutat på ditt andra jobb?Blogg: http://freijasmamma.blogg.se/
2010-03-16 @ 10:20:01
Bredeanne

This is my first time visiting this site and I found it very informational as a whole. I am so delighted in finding your website!Blogg: http://bredeanne.blogstie.com
2011-02-28 @ 08:25:38
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0