Natachas 10 sextips

1. Kyssar
Först och främst  måste man vara bra på att kyssas för att förspelet och sexet ska bli bra.
För att kyssas bra enligt mig, ska man vara försiktig och mjuk. Börja med att kyssas med läpparna och sen låta tungorna mötas försiktigt, Absolut inte stoppa in hela tungan!!


2. Ta för er

Ett tips som jag har är att tjejen måste ta för sig och vara lite ego i sängen, killar kan alltid komma men det är inte lika lätt för en tjej. Därför måste tjejer våga säga hur man vill ha det och vad man gillar. Killar njuter mer när dom vet att tjejen njuter.

3. Träna på dig själv
Har man som tjej svårt att komma måste man träna :) praktisera med dig själv och lär känna din kropp.

4. Piffa upp oralsexet
För att piffa upp oralsexet, kan man köpa glidmedel med olika smak.
Själv köpte jag ett med "bubblegum" smak föra veckan.

5. Gör det du vill
Nu för tiden tycker jag att allt ska vara så överdrivet, speciellt bland yngre, det ska vara analsex, trekanter osv. Man ska göra som man känner och ingen ska döma en. Men aldrig gå med på något för någon annans skull, det ska vara för att man endast själv vill. Det är absolut inget tråkigt att ha "vanligt sex".

6. Analsex
Och ska man ha analsex ska man förbereda och vara försiktig, använda glidmedel och kanske till och med köpa en liten analplugg och prova med den först om man aldrig haft analsex. Det finns till och med speciella glidmedel med lite bedövning för analsex. Man ska också tänka på att inte byta från analsex till vaginal, då kan man få infektioner.

7. Bra sexshop
Om ni bor i Stockholm så finns det en jätteliten sexshop på söder, som heter Afrodites apotek jätte bra butik och inget ställe där runkgubbar går och köper porrfilmer.
Det är ett gammalt par som jobbar och äger stället, supergulliga och hjälpsamma.
Annars så kan man köpa sexleksaker på nätet.

8. Heta underkläder
Om man är i ett förhållande så tycker jag att man ibland ska överaska sin älskling med att ta på sig sexiga underkläder och höklackade skor. Det bästa är att överaska sin älskling med en rock och under har man riktigt heta underkläder. Om man inte bor ihop kan man plinga på honom med rocken eller överraska honom någon annan stans :)

9.Var försiktig
Man ska vara försiktig med att ta bilder under intima stunder. Man vet aldrig vad som händer och bråkar man eller om bilderna blir snodda så kan dom hamna på Internet.
Och en gång på Internet alltid på Internet,  Kom ihåg det!


10. Skippa bantningen
Och sist men inte minst, ska man skippa bantningen det gör att man tappar sexlusten. Man ska äta i (lagom mängder så klart) då är man både friskare och kåtare :).

En liten kommentar från mig (Picha)!!

Om man ska ha analsex så ska det vara för bådas njutning enligt mig! Man ska aldrig göra någonting för enbart mannens skull. och det dära med ett bedövande medel... hallå! Så hon menar att man inte alls ska känna av akten?  hmm, Nej! Värm upp innan, ha på en massageolja eller något liknande som värmer upp då ska tydligen analen öppna sig.. Läste jag på någon hemsida för sex rådgivning. Den sidan besökte jag då jag såg detta och tyckte det lät knäppt och så.. det stod även om något finger i röven oxå.. hmm, BLÄÄÄ!
För er som håller på med sådant trams.. skippa bedövningsmetoderna. då kan han lika gärna sätta på en barbara!
min åsikt!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0