Uniflex = skit!

Jag har ju som ni kanske vet varit anställd nu under ett tag av Uniflex. jag har varit mycket glad över detta. Jag har super trivits på mitt nya jobb och har fått en massa nya goa polare.
Men Uniflex har alltid gått bakom ryggen på många av oss.
Dom har till exempel sagt till oss ett antal ggr att det är en heltidsanställning. Men på avtalet så har det stått Deltid. När vi har ifråga satt detta så har dom ändå stått för sin sak att det ska vara heltid.
Sedan så har vi ändå arbetat deltid.
Vi har flera ggr kontaktat Uniflex om saker som dom sagt, fast som i själva verlkigheten varit på ett helt annat sätt.
Och vi har tex blivit LOVADE en anställning på en MÅNAD, och eventuellt förlängning efter det.
Men idag så ringde dom till fem av oss och avskedade oss med omedelbar verkan. Då har vi enbart arbetat i 2 veckor fast att dom faktiskt Sagt klart och tydligt upprepade ggr att det är en anställning på en månad.
Jag kan inte förstå att det kan vara LAGLIGT att göra på detta vis!
Jag känner mig lurad, sviken och orolig.
Och att dom ringer samma dag och berättad detta, Det är en SKAM!
Dom kunde ju iaf haft några uppsägnings dagar tycker jag. Jag är så ledsen över detta så jag skulle kunna åka hem och gråta just nu.

Jag har även hört om andra som har blivit utsatta av Uniflex SKIT beteende! Jag har hört folk som har blivit sparkade efter bara 2 eller 3 dagar även fast dom blivit lovade en tillsvidare anställning.

Uniflex har gett mig och många andra ett dåligt intryck. Och jag ber många att akta er sör Uniflex fina och poppulära yttre. Även fast att dom är ett stort och framgångsrikt företag så beter dom sig som skit!


Jag vill allvarligt bara hem och gråta. Jag har tidigare varit deprimerad pga dålig ekonomi och ångest över att jag ej haft något jobb, eller haft ett jobb med dålig inkomst. Nu har jag ångest igen, hur ska jag kunna betala mina räkningar. Hur ska jag ha råd med busskort så att jag kan hämta och lämna min dotter. Hur ska jag kunna gå till tandläkaren, jag som har så ont i mina visdomständer hela tiden.
Tankar som åker runt i mitt huvud hela tiden. Jag känner panik, ångest, oro och besvikelse.
Jag vet inte vart jag skall ta vägen, hela huvudet bara snurrar runt, runt!
Att Oskar ska behöva försörja mig?? NEJ! Han som redan har hjälpt mig ekonomiskt lite innan. Jag vill inte att han ska ta det ansvaret och den bördan på sina axlar.
Känns som att det blir till att kontakta min läkade och skriva ut ännu mer antidepreciv medicin.
Just nu känns det som ett rent helvete.

Jag känner mig så misslyckad och lurad!

Jag hatar Uniflex!!!!!!!


bilder från dagen


It´s nice to be where I am just now!

igår var det en mycket bra dag för mig faktiskt. Det var sovmorgon i morse till 11 typ och en mysig frulle i soffan.
Vid 2 kom oskars pappa till oss och hälsade på. han hade med sig en Capten Morgan till oss och en dator skärm till mig eftersom att min skärm på min Laptop är helt trasig.
Efter att han kommat runt lite i lägenheten och pratat lite så begav vi oss mot tunnelbanan för att åka in till stan för att äta middag på en Koreansk restaurang. Jag åt någonting med koreanska nudlar, lök och biff.  det var jätte gott. och dom tre skålarna som ni ser i bilderna här under där fanns det lite olika saker. Vissa saker tyckte jag var jätte gott och andra saker tyckte jag bara var " BLÄÄ".
En mycket mysig dag!  :D

Picha pratar sex!


En lördags videobloggning


Direkt från jobbet!

imag0892 (MMS)

Direkt från jobbet!


Rast! Sitter på jobbet nu och har rast....

Rast! Sitter på jobbet nu och har rast. Idag är det en lång fredag för mig. Jag jobbar ändå från till 22 ikväll! Sen blir det bara hem och sova. Hoppas Oskar städar lite för hans pappa kommer imorgon, då ska vi åka in till stan och äta koreansk mat! Gött! !!


gårdagens present!

Igå¨r när jag kom hem så fick jag ett packet av Oskar, och i paketet så väntade denna lilla sak!
Si i morse så har jag suttit och spelat FF XIII!
Tack älsklingen!

På väg hem från jobbet! Klockan är nu ...

imag0890 (MMS)

På väg hem från jobbet! Klockan är nu 21. 45 och är på väg hem från en lång arbetsdag! Det är en skön kväll. Lagom varmt och mysig rosa himmel. Pratade just med Oskar och han berättade att han köpt en pressent till mig! Jag undrar vad det kan vara... det är säkert en begagnad glasspinne eller liknande. Spännande! Vi får se vad det är när jag kommer hem!


Ego camen!


Älskar BUS!

Jag älskar verkligen att busa med allt och alla och får ofta "Bus-anfall", Som alldeles nyss när jag och oskar precis kollat klart på en disneyfilm. 
Jag få då spelet och anfaller honom. Attackerar honom!
Hoppar på honom och kittlar honom så att han håller på att kissa på sig, stackarn!  Gör mun-pruttar på magen och håller på.
Ett tag är jag överlägsen mot honom. Men när han får tag på mina fötter så kan jag så gott som ge upp!
Älskar bus! Borde fan vara med bus i världen!
Man borde ha en Bus rast på jobbet och leka av sig lite. Och en Bus-lektion som typ skall vara obligatorisk.. Fan vad alla skulle gå i skolan då!
Inför det FAN!!!

Justin Bieber!

Alla vet inte vem denna LILLA pojke är! Men stor har han blivit!
Han är en liten kille som blivit otroligt stor i USA där lyssnar folk i alla åldrar på honom. Jag tycker att han är lite töntig, om jag skulle jämföra honom med någon så skulle det vara den där killen som var med i melodifestivalen och sjöng "Manboy"!
Han låter som en lite skitunge som man lyssnade på när man var 10år och var typ kär i!
Han SUGER med andra ord!

Mågon annan som har åsikten om denna lilla Justin Bieber??

Spotta mig i ansiktet!

Jag är så trött på allt! Man försöker att göra någonting med sitt liv och försöker att stå på sina egna fötter och försöker få det bra med Felicia och även försöka komma bra överens med hennes pappa. Men fan det skiter
sig hela tiden.  Jag är så trött på att allting ska vara som en tävling hela tiden och jag är så JÄVLA trött på att jag alltid förlorar!

Felicias pappa ringde mig idag på jobbet och vi pratade om hur jag skulle ha Felicia under denna vecka. Vi var mycket överens om det och det gick mycket bra. Men sedan så började vi prata om en ekonomisk sak som vi varit överens om länge och vi hade planerat in att vi skulle gå till banken på Torsdag och fixa denna grej, eftersom att jag är i stort behov av dessa pengar. Och denna grej som Vi ska göra på banken är någonting som han har skjutit upp nu i två veckor typ. Men då medlade han att han inte kunde på Torsdag häller. Jag sa lugnt och stilla att det är OK, vi kan ta det på Fredag istället!
Men, NEJ! Det passade tydligen inte hällar! Då blev jag lite smått irriterad med tanke på att HAN har skjutit upp det så pass länge och jag har räkningar att betala, lånat pengar för att ha råd med ett FUCKING busskort så att jag kan åka till och från jobbet och till och från dagis när jag har Felicia.
Jag sa då att " Vad fan,  vi måste fixa detta snart eftersom att jag är i stort behov av dom!".
Han började då att typ försöka få Oskar till att betala allt för mig, och jag sa då att ... NEJ, det går inte till så, han har också räkningar att betala och sedan så han vi ju en hyra på ca 9 lax också.
Han fortsatte då med att fråga varför vi bor i en så dyr lägenhet om jag inte har någon inkomst. Jag bemötte den frågan med " Du har ingen över huvudtagen anledning till att bry dig om vart fan vi bor eller inte!". Jag menar lixom, vad har han för rätt att lägga sig i vart fan vi bor och våran ekonomi?
Dom pengarna som vi ska till banken och fixa till mig, det är MINA pengar som inte jag kommer åt om inte han följer med och visar sitt leg och skriver under på att jag ska ha rätt till MINA pengar!
Men här kommer det värsta! Jag mådde redan skit efter det samtalet. Hade panik, visste inte vad jag skulle göra!
Och då så spottar han mig i ansiktet genom att berätta att han och hans nya tjej ska ha barn inom några månader!


Jag fick mer panik, jag klarade inte ens av att säga grattis till dom. Jag klarade bara inte av det! Jag blev stum och kunde inte få fram ett enda ord!

Efter jobbet började jag gråta på vägen till tunnelbanan, jag fick panik. Nu, äntligen när jag fått jobb. Jag börjar stå på mina egna ben. Jag kan ha felicia mer och mer. Så trycker han ner mig IGEN!
Nu kommer det ju vara så att Felicia kommer ju ha sin lilla "Svensson Familj" där hos honom. Och jag kommer ju bara vara något mellanting som hon kommer till lite då och då.
Kommer hon ens se mig som hennes mamma när hon han typ 2 syskon där hos honom. Och hos honom så har hon ju även kusiner och farföräldrar som hon träffar as ofta. Hos mig har hon ju typ bara mig!
Jag som knappt har ett jobb! Jag som fan inte lyckas med någonting jag gör! Stackars Felicia som fick en sådan patetisk och värdelös mamma!
Hon förtjänar fan någonting bättre!
Och nu får hon det också,  En före detta frisör som just nu är barnskötare! Kan det bli bättre. Och en pappa som är delägare i ett företag!
Nej vad fan! Vad ska man göra?!?
Jag orkar inte TÄVLA LÄNGRE! han vimmer ju alltid med 3568774tusen i marginal!

premiär!

Igår kväll så hade jag och Oskar grill-Premiär! Mys pys!
Grattis till Sofie,Andreas och deras lilla Tös!

Idag när jag satt på jobbet så fick jag ett samtal av min bästa kompis Sofie som bor i Norrköping. Jag satt ju på jobbet så jag kunde inte svara. Men ringde upp henne på vägen hem. Hon lät lite drogad typ så undrade vad det var med henne och hur hon mådde. Hon sa att hon mådde bra. Jag frågade vad hon gjorde och hon sa att hon precis hade försökt att amma. Jag kopplade inte för en efter några minuter att hon hade fött sin lilla bebis.
Jag frågade" Ammat?", Hon sa.. "....Ja, ammat!". Jag fattade fortfarande inte. och hon fattade nog att jag inte fattade att hon hade blivit mamma, Så hon sa " Ja, jag sitter på BB med våran bebis och har precis försökt att amma!".
Jag typ hoppade upp, fick gåshud över hela kroppen. Ansiktet fylldes av ett enormt leende och ögonen fylldes utav tårar!
Jag skrek " Vadå? Nu? När? Grattis!", Fan vad chockad jag blev!

Men kl. 16.40 igår föddes det en av världens säkert vackraste tjej! Vad hennes namn skall bli är inte riktigt bestämt, Men det blir någonting vacker det vet jag. Vackert namn på en vacker tjej!
Jag kan knappt vänta tills jag får komma ner till Norrköping/Linköping och få träffa den nybildade lilla familjen.
En liten tjej på ca 50cm och som väger ca 3800g.
Helt UUNNDDEERRBBAARRTT!

Min BÄSTA KOMPIS har blivit mamma! Och man hörde på henne hur underbart stolt hon var när jag pratade med henne!
Tårarna kommer till och med nu när jag sitter i soffan och skriver! Jag är så otroligt stolt över Sofie... Min älskade vän!
Grattis till alla er tre! Och jag önskar er alla all lycka, jag kommer snart och hälsar på er!
Bilder på min älskade Bästis Sofie. Bilder på hennes Tös kommer senare!

jäkla unge!

min stackars lilla dator är trasig nu. Felicia hade en Piss morgon igår och detta blev då resultatet. Felicia var helt bedrövlig igår på morgonen, hon kastade saker omkring sig och slogs. Det spelade ingen roll vad man gjodre eller sa. Man kunde försöka krama om henne, få henne lugn men ... NEJ, ingenting hjälpte. Hon saktade även min älskade dator i golvet 3 ggr, den klarade sig dom 2 första gångerna. men den tredje gången klarade den inte av.
Så nu ser den ut som bilden under.

Jag hoppas att den går på någon av alla försäkringar jag har. Typ sån hemförsäkringen eller drulle!
Annars börjar jag att GRÅTA!
Det finns ju som tur var andra barn som gör värre saker!
http://shitmykidsruined.tumblr.com/

En lite luddig videoblogg kanske!


Min Tradera aktion!

Jag har en aktion på Tradera där jag säljer märleskläder som tex. Boomerang, Lacoste, DKNY, mm.
Aktionen avslutas imorgon ( Söndag) kl:17.02!
Det är både kläde för killar och tjejer så ta tag i din partner och gå in och kika. Det är kanon priser. utgångsbuden ligger på allt mellan 1kr- 200kr.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1914920

Ber såååå mycket om ursäkt!

Jag vill ännu en gång förlåta alla mina underbara läsare för att  jag varit dålig på att uppdatera nu dom senaste 2 dagarna. Men jag kan berätta att jag har bra anledningar. Den ena anledningen är för att jag har börjat på nytt jobb som jag även har berättat tidigare. och den andra anledningen är för att min dator har krånglat och inte velat ansluta till vårat, eller någon annans nätverk.


men nu är vet iaf inte strul med mitt nätverk så nu kan jag iaf blogga från min dator. Men jag har fortfarande ganska mycket att göra på jobbet tyvärr. men jag LOVAR att blogga så mycket jag kan!  :D

Svar till läsare!

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om att folk påstår att jag sjunger bra, vissa har till och med bett mig ställa upp i Idol. Och har nu fått lite frågor angående detta, Vissa som undrar om jag ska göra det, vissa har undrat om jag är sopran, Mezzosopran eller om jag sjunger Alt. Jag har även fått önskemål om att jag ska visa ett inlägg där jag sjunger.  Jag har säkert fått fler frågor, men inget jag kan komma på just nu.Kom gärna med mer frågor och önskemål!


Nu hade jag tänkt att svara till er!


Jag har faktiskt inte tänkt att ställa upp i idol, så bra är jag inte. Jag är en sådan person som vet vad har vill. och om man ska ge sig in i en sådan tävling så ska man ju enbart delta om man vill Driva med folk eller så ska man göra det helhjärtat och verkligen tro på att man kan villa och då även ha en unik röst och kunna leverera  till 120%. Jag har inte det lilla extra som behövs. och jag skulle inte ge mig in i en sådan tävling för att göra någonting halvdant. Så.. NEJ jag ska inte delta i IDOL!
Sedan för er som har undrat vilket röst läge jag har så skulle nog både jag och min Bror (han har gått musik/inriktning sång i gymnasiet) säga att jag sjunger i röst läget Alt!
Och för er som vill att jag ska lägga upp ett klipp där jag sjunger.. Det kanske jag kan göra. Den dagen jag får bättre självförtroende och så.  :D

Hoppas att ni är nöjda med det svaret :D

Sitter nu på jobbet och har en kort rast.....

imag0832 (MMS)

Sitter nu på jobbet och har en kort rast...... passar då på att smsblogga. jag är helt slut i huvudet, mycket information på en och samma gång. Hur jag ska komma ihåg allt är fan en gåta! KOmmer nog gå bra med tiden! Rasten slut... nu ska mer pluggas in i min hårddisk!


Dagens outfit!


HELT SLUT!!

Vilken dag! Nu är jag äntligen hemma, står vid spisen och lagar mat. Idag lagar jag Två maträtter. Varför jag lagar två mat rätter, det är för att jag ska ha med min två matlådor till jobbet imorgon en till lunch och en till middag. Jag ska äta min middag på jobbet imorgon eftersom att vi har Kick off imorgon efter jobbet. Våran Kick off ska äga rum på Grönan och vi skall ha Femkamp. Ska bli kul!
Idag var första dagen på det nya jobbet och vi hade utbildning hela dagen och vi ska ha utbildning ända fram till på Måndag. Jag träffade mycket nytt folk och många var ur gulliga. det var några som jag klickade med nästan direkt... sådant tycker jag är kul!
Längtar till imorgon!

Här kommer några utvalda bilder på mig när jag lagar mat!!


Sitter just nu på mitt nya jobb och har ut...

imag0824 (MMS)

Sitter just nu på mitt nya jobb och har utbildning. JAg ska ju sitta på kundtjänst som jag skrev tidigare, så det är mycket nytt att lära sig. Har även fått schemat inför veckan. Jobbar mellan 8. 30 -17. 30! Långa dagar blir det. Men det ska ändå bli kul!


GRATTIS MIN ÄLSKLING!

Idag fyller Oskar 25 år och dagen började med att jag kom in sjungande med ny gjorda chokladbollar med ljut i och mango-te. nu har jag bråttom till jobbet.. men vi hörs!

imorgon blir det Jobb!

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb. jag kommer att jobba i kundtjänsten för BOXER. Ni vet "Hej, Robert här".. så som han säger på reklamen. hahaha!
fast jag kommer säga " hej och välkommen till Boxer, mitt namn är Petra vad kan jag hjälpa till med?"
ska bli kul. Måste sova nu så att jag är pigg imorgon på jobbet!
Önska mig lycka till!

Soligt, varmt och helt underbart! ...

imag0810 (MMS)

Soligt, varmt och helt underbart! Sitter på tunnelbanan och njuter av värmen! Så otroligt skönt... nu är sommaren här. Snart vaknar alla sommarkänslorna till liv och en mysig tid väntar oss!


Sång-kråka!

Hhahhahaha! Älskar rubriken! Iställer för sångfågel så blev det sång-kråka! hahhahaha! Nej nu får jag ta mig i kragen och skriva det jag skulle skriva istället!
Jo, alla som känner mig vet ju säkert att jag är en tjej som älskar musik och älskar även att sjunga, något som jag alltid har gjort. När jag var liten och gick på dagis tex, då gillade jag att sjunga så mycket så att jag bröt armen. Det var så att jag stod på ett runt bord på dagis och sjöng en Robyn låt som var mycket poppis i mitten av 90 talet som heter "Do You Really Want Me" och rätt som det var så rasade bordet och min arm kom under bordsskivan och min arm bröts.
Och nu för tiden sjunger jag fortfarande ... HELA TIDEN!
Och förut på ett av mina säljjobb jag hade förut så satt jag ofta och sjöng, en av mina arbetskollegor sa då att han tyckte att jag skulle plugga på min engelska och sedan söka till Idol. Och Några av mina kompisar har sagt samma sak, Oskar säger att han tycker att jag sjunger bra. Jag tycker själv inte att jag sjunger så vidare bra. Men tydligen så sjunger jag inte fult iaf!
Här om dagen så var ju Oskars mamma och hennes man här hos oss också och hjälpte oss med att sätta upp gardiner och så. då gick jag runt här i lägenheten och hade Spotify på och små sjöng till musiken som spelades. Och en dag senare så hade Oskars mamma ringt och pratat med Oskar och sagt att både hans mamma och hans mammas man hade tyckt att jag sjöng bra och dom tyckte att jag skulle ta vara på min "Talang" Och göra någonting med den. Typ Uppträda eller liknande!
Deet är kul att höra men jag vette fan! så bra är jag inte .... det vet jag! 
Men det är kul att få höra det iaf!   :D

Besvarar läsare!

Fick en gullig kommentar av en som heter Ella som undrar  vart vi köpte våran mat igår!
Vet inte varför hon undrade men jag skulle kunna tro att det är pga salladen som man kan göra alldeles själv.
Maten köpte vi iaf i Vällingby Centrum. Vid Åhens så finns det ett ställe som är typ som kungshallen, där det finns massor av olika restauranger. På övervåningen så finns det en pizzeri-liknande resturang där kan får göra sin sallad för 69kr och då fick man också ett jätte gott nybakat vitlöksbröd till.
Och pu undervåningen så vills det typ ett kebab ställe bär jag köpte min mat!
och givetvis kan jag göra en "Dagens outfit" med Gårdagens Outfit! Sedan så vet jag att jag är otroligt dålig på att göra "Dagens Outfit" Men jag lovar att jag ska försöka förbättra mig!
Jätte kul att du gillar min stil, det glädjer mig mycket!
MVH/ Picha!
Mysigt Med Värme!

Idah efter oskar kom hem från jobber så gick vi och köpte mat. Oskar köpte sallad som han fick göra själv och jag tog en " Mix tallrik" Men pomme, Kebab och kyckling. sedan gick vi och satte oss i gräset i solen och avnjöt våran måltid!
Mysigt!!

Konstig men rolig intervju!

Idag var jag i Globen på en intervju. Det var lite kul . jag kom in till intervjun 08.35 och kl: 08:40 var intervjun klar!
Då hade hons tällt 2 frågor och sedan ville hon anställa mig!
så nu har jag iaf ett jobb över en månad.Bättre än ingenting!så det var ju kul tycker jag! 
På onsdag börjar jag och då är det utbildning i 4 dagar och sedan ska jag sitta i Kundtjänsten för Boxer!
Ska bli KUL!!

Sitter nu på tunnelbanan och det är jät...

Sitter nu på tunnelbanan och det är jätte mycket förseningar på linjen mot skarpnäck. Jag har precis kommit från en intervju och hur det gick där det berättar jag när jag kommer hem. SItter just nu med en tidning i händerna och läser om unga som jobbar gratis på mc donalds. Men ddu är ju inte bara på mc donalds det förekommer. Jag jobbade ju i sex veckor förut, började kl 8. 30 och jobbade till 19. Och på dom sex veckorna fick jag ut 483 kr. Slav arbete! Det är fan inte klokt. Helt sinnes sjukt!


Gulliga kommentarer!

Man blir så otroligt glad när man loggar in här på Bloggen och ser Gulliga, fina och stöttande kommentarer.
Nu fick jag en gullig kommentar av en anonym läsare som "Diggar mig Stenhårt"! 
Skit kul! Det är när man får sådana kommentarer som man får lusten att skriva i bloggen och känner att man får ut någonting av bloggen!
Jätte kul.... TACK!!

Mitt allsvenskalag!

Det allsvenska laget som mitt hjärta alltid har slagit för!

Wiihii!

Igår var Oskars Mamma och hennes karl hemma hos oss och hjälpte oss med Gardiner. Vi åkte fram och tillbaka till Ikea två ggr och ena gången körde vi typ vilse på vägen hem. Meen det löste sig!
Igår så köpte vi Gardiner, En taklampa, En pläd till sovrummet och en massor gardinstänger och 2 stycken bordslampor till sovrummet!
Det blev så fint och vi är så nöjda. Nu vill man nästan bjuda hit alla och visa vilken vackert boende vi har nu!
Imorgon kommer Felicia oxå. Hon som älskar att gömma sig bakom gardiner... jag er lite rädd för att hon ska riva ner gardinerna faktiskt. Men det är bara att slå näven i bordet och berätta för henne att man inte får leka med gardinerna. Förhoppningsvis så blir det fint väder så att vi kan vara ute så mycket som möjligt hela nästa vecka!
Längtar tills imorgon, då jag går och hämtar min lilla gull unge från dagis och får pussa och krama om henne!

Här kommer iaf lite bilder från våran lägenhet!

Dålig uppdatering!

Måste fan be om ursäkt för sjukt dålig uppdatering! Men jag har haft så mycket att tänka på. En massa tankar hit och dit. Så har knappt haft tid till att lägga ner tid åt bloggen. Jag vet att det inte är okey så nu får jag fan ta och rycke upp mig och ta tag i min kära Blogg!
Just nu sitter jag här i soffan och har lite tid över. Om någon timme kommer Oskars mamma och hennes man förbi och hälsar på oss. Vi ska då åka till IKEA och kolla efter gardiner.
Annars i helgen ska det inte hända så mycket mer. ska mest ta det lilla lugna.
Just nu sitter jag och dricker kokos-te och kollar klart på HipHip Hora som jag på började kolla på igår! Filmen suger, men det är fan kul att kolla på den eftersom att skådespelare suger så mycket. Det är ungefär som när man började kolla på Andra avenyn... alla skådespelare sög där oxå!
Till  och med jag är bättre skådespelare, och jag är faktiskt det! Jag är nog en jäkligt bra skådespelare. Ibland så spelar jag förlamad och bara faller ihop ner på golvet... det är ganska bra gjort skulle jag tycka. och sedan är jag jäkligt bra på att spela arg och ledsen och så. Repliker är saker som fastnar på hjärnhinnan direkt!
Jag skulle nog fan passa att vara med i någon serie som typ andra avenyn eller typ någon slags Svensk DÅLIG film!
Kanske skulle söka in på en Scen-skola eller så!?!?!?

roliga klipp från svenska klassiker!

Jag älskar nästan alla gamla svenska klassiker och här kommer några av mina favvo-klipp!


Snyggt eller sjukt?

Sitter och kollar på Olika scarification´s. Jag tycker att det kan vara ganska snyggt när dom väl är läkt och om don är riktigt bra gjorda. Jag kan förstå att vissa tycket att det bara är sjukt!
Men jag personligen tycker att det är som en lite grövre Tatuering! Tittar nu på lite bilder och videos på olika scarification´s och drömmer mig bort.
Hmm, vill jag ha en scarification? Vill jag ha en tatuering? Vad vill jag i så fall ha och vart?
Det återstår att se någon gång i framtiden!
Här kommer några bilder och videos!

Är du känslig så rekomenderar jag att inte kolla! Den sista Videon är värst tycker jag.... för er som är känsliga för Blod och sådant! Kan vara bra att veta för er! Ni kollar på egen risk!
Att gå på vattnet, Fungerar eller ej?

Läste precis Fokis blogg och såg ett roligt klipp som visar att det faktiskt fungerar att "Gå" på vattnet!

Dagens allt i ett!

Idag har jag gjort ganska mycket tycker jag och tänkte skriva allting i ett och samma inlägg!
Dagen började med att vakna vid 05.30 i morse efter en natt med nästen ingen sömn alls. Jag gjorde i ordning mig och drog till Felicias Dagis på Utvecklingsavtal.
Utvecklingssamtalet gick bra. Felicia sköter sig bra och utvecklas bra! Dom berättade hur gullig Felicia är när andra barn blir ledsna, hon är den som är först på plats och ska trösta alla!  Det är min älskade tjej det!
Efter utvecklingssamtalet så pussade jag Felicia hej då och åkte hem och Sökte jobb, ringde skatteverket och åt frulle.
Efter det så var det att klä på sig igen för att gå ut i det fina vädret och sätta sig på tunnelbanan och åka mot Gärdet för att träffa mina kompisar Denna, Adam och Kim. Dom har jobbat här i Sthlm sedan Måndags och ska vara kvar imorgon och eventuellt någon dag nästa vecka. Dom jobbar i en Outlet där dom säljer Kläder,skor och jackor av märket Puma för mellan 100-450kr. Så åk dit imorgon eller nästa vecka och fynda lite fina saker!
Efter att ha träffat mina kära kompisar så begav jag mig hem och började med maten, Det var Revbensspjäll med Ungstek potatis med gullök och morötter. Satte mig i soffan och sedan dess har jag suttit här i soffan.... Bloggat, kollat på tv och även tittat på Skönheten och odjuret!
Nu har jag strax kollat klart på Efterlyst och ska lägga mig i sängen och kolla på Pixars film "upp" som har fått mycket bra kritik.
Snart kommer det lite bilder ifrån dagen!

Låtarna som spelas i mina Öron!

Här kommer några av don underbara låtarna som spelas i min telefon och på Spotify nu för tiden!


Sitter på tunnelbanan på väg hem och Smsbl...

imag0707 (MMS)

Sitter på tunnelbanan på väg hem och Smsbloggar!


Solig underbar dag. Jag gick precis på tun...

imag0696 (MMS)

Solig underbar dag. Jag gick precis på tunnelbanan i gamla stan,är på väg hem och ska göra mig i ordning, äta lite mat och söka jobb innan jag åker in mot stan igen för att träffa mina underbar kompisar från Norrköping som är och jobbar här i Stockholm under ett par dagar!


Dödstrött!

Sitter just nu hemma i soffan och dricker lite yoghurt och jag är alldeles dödstrött! Det har inte blivit många timmars sömn inatt inte.
Jag var ju på St Göranssjukhus igår och kom hem vid kl: 02-tiden. och då käkade vi och sedan la oss i sängen så vi kanske inte somnade fören.... 02.30-03.00. Ställde väckarklockan på 05.30.. WIHI!!  :S
Ska typ göra mig i ordning lite snabbt för att om 20 min ska jag bege mig mot tunnelbanan för att åka till Felicias dagis på utvecklingssamtal.
Men skriver givetvis mer sen när jag kommer hem igen!

Sitter på st Görans sjukhus. Har precis...

Sitter på st Görans sjukhus. Har precis skrivit in mig och sitter nu i väntsalen. Lite längre bort sitter en knasig tant som pratar med en stackars man som inte vill ha med henne att göra! Hon pratar om att Hon ska betala honom för att han lyssnar på henne, och sedan sitter hon med lite kort och försöker visa honom! Stackars henne! Jag skulle aldrig vilja bli som henne, ingen som lyssnar och alla tycker att man är knäpp! Nu sitter hon och skrattar för sig själv! stackars tant!!!!


Sjukhuset nästa!

Jag ska strax bege mig till St Görans Sjukhus. Jag ska dit och prata med en läkare!
Jag som är så läkar rädd! Tycker inte alls om läkare! Tycker att det är obehagligt och så! 
Men måste man till läkaren så måste man.
Jag kanske skriver mer när jag kommer hem. Kanske till och med tarr med datorn och bloggar därifrån om det är lång väntetid.

Önska mig lycka till!

Ingen uppdatering igår!

Hej alla underbara bloggläsare som går in och läser min blogg även fast att jag ej har skrivit något! Love You!
Igår blev det ingen uppdatering i bloggen, jag hade alldeles för mycket att göra. Många samtal att göra och så.
Jag har ganska mycket saker att göra idag med faktiskt. Jag har ringt en massa samtal hela morgonen.. till ingen nytta alls! Nu hade jag tänkt att göra mig i ordning äta lite och dra till Banken och fixa lite prylar och sedan dra till apoteket. Måste ha lite alvedon!  :S
Sedan blir det hem igen. söka jobb igen och ringa lite fler samtal!
Det känns som att det kommer bli en satans dyr telefon räkning denna månad! :O
Nej fan! Nu brinner det i baken och jag måste fan göra en massa saker.. kommer tillbaka strek.. Kanske till och med med lite härliga bilder utifrån... Soligt och underbart ute idag!

Är man smidig eller??

Detta lärde jag mig av en av Oskars polare igår kväll när vi var lite runda under fötterna!
Testa själva hemma!

videobloggar på Söndagsmorgonen!


God morgon!

Ligger just nu i sängen och äter frulle (Croissant & Yoghurt), Jag vill nämligen inte väcka våra stackars gäster som sover över i vardagsrummet.
Jag ska strax bege mig inåt mot stan för att möra upp Pappsen & Brorsan i Centralen!
Som ni kanske vet så bor ju min Pappa i Norrköping så jag träffar honom inte så värst ofta tyvärr! Och min pappa har aldrig träffat oskar häller! Så idag blir det av förhoppningsvis!
Jag ska iaf åka in till stan och möta honom kl 12 i Centralen och under tiden stannar Oskar hemma med gästerna och jag pappa och brorsan går och käkar eller fikar. sedan så kommer vi nog att åka hit till Vällingby igen när gästerna har rört på sig. Ska bli Mysigt att träffa pappsen igen!!

Gårdagen!

igår var det trevligt. Oskars kompisar från västerås, linköping och några från Stockholm kom. Men en stor besvikelse var att INGEN av mina som jag bjudit kom!! Fy på er... det är fan skamligt!

Fast det blev ju en hyfsat lyckan natt ändå. Först satt vi här hemma och drack lite, sedan drog vi och åt på någon japansk/kinesisk/ Asiatisk restaurang. Och efter det drog vi hem igen, körde lite Band Hero och söp till. Vid 23 snåret började vi röra oss utåt mot krogen. När vi kom ut så testade vi ett ställe som ingen varit på tidigare... SKIT STÄLLE!
Vi pallade bara att var där i en timme kanske sedan övervägde några att åka hem och vissa andra drog vidare till Cosmopol.

sedan blev det hem.. fixa lite sovplatser eftersom att det var tre stycken som skulle sova över hos oss!

En trevlig kväll!


Bilder från hemmet innan utgången ... EGO!


LOL. jag e sjuk och jag gillar´t

Jag fick spelet och blev CRAZY. bli inte rädda!!! Men det är kul att vara störd ibland

Lite kul... tycker jag!


Nu JÄVLAR!!

Nu jävlar gott folk så kommer det hända saker på min blogg nå jag säga!

Min kära kompis Pelle ska nämligen fixa till min blogg lite, ändra design lite och så!


TACK PELLE!!

Lugnet innan stormen!

Nu ligger jag och tar det lugnt innan allt drar igång! Redan imorgon kommer det folk hit inför våran Fest som tar fart på Lördag!
Hela helgen är helt upp spikad. Det än så att vi undrar om vi kommer att hinna med allt.
Imorgon ska jag först åka och lämna Felicia på dagis sedan ska jag åka hem och städa och diska. Sedan ska jag försöka att montera ihop hela Band hero kittet fixa lite mysigt och så. Kanske man ska kolla om dit möjligtvis finns någon tvätttid. Sedan måste man ju givetvis göra sig lite fräsch. Man vill ju inte gå runt och se ut som någon på gatan ju! hahhaa!
Sen så ska jag och Oskar dra och köpa lite Öl när han kommer hem och sedan kanske det droppar in lite folk och sedan är det full rulle ända fram till sent på Söndagen.
Folk kommer nämligen att sova över hos oss från Fredag till Söndag och sedan på Söndag så kommer pappa hit upp och hälsar på. Så då ska jag och Oskar åka in till stan och träffa Pappa och brorsan och kanske brorsans tjej oxå.
eller så kommer dom hem till oss och ser hur vi bor. 
Hmm, hoppas att jag inte kommer vara lika bakis som jag var efter förra fyllan! hahaha!
Egentligen borde det vara förbjudet att planera in någonting dagen efter man ska ut och festa. För ofta så blir det inte som man planerat .. eller så blir det exakt som man planerat fast att man mår skit och bara vill hem och sova och spy lite! hahaha!
Men längtar faktiskt lite efter helgen. det kommer bli mycket röjj och mycket drag... det ska fan jag se till!!

då ska man åka och hämta dottern!


Hos jocie förra helgen!


Ut med det gamla och in med det nya!

Så nu testar jag en sådan hära Bloppis igen! Maila mig på: Picha@live.se
ni får stå för eventuell frakt själva och jag sätter en och samma frakt för alla på 40kr.
Ett par snygga skor med dödskalle detaljer i STORLEKEN: 38!
Pris: 100kr

Ett par skor med fodring i STORLEKEN: 37
Pris: 50kr
Ett par sportiga och somriga skor av PUMA i STORLEKEN :38
Pris: 150kr


En jeans jacka från ONLY i STORLEKEN: 38
Pris: 70kr


Frulle!

Då var det frukost dags innan man åker och lämnar Felicia på dagis!

Andra avenyn!

satt precis och kollade på Andra avenyn och Oskar sa till mig att det var det Absolut sista avsnittet EVER!! Är det sant?
Vad hemskt i så fall! Jag som älskar alla dåliga skådespelare och allt drama. Vill ha mer!
Är det någon som vet??

Webcam-bilder!


Fy vad jag är trött på detta!

Nu är jag verkligen trött på denna design på bloggen! Jag skulle nu istället vilja ha lite mer stilrent, gulligt och tufft på en och samma gång! Undrar om det finns någon hära som skulle kunna tänka sig att ta på sig det jobbet? Om jag blir riktigt nöjd så kan jag till och ed betala lite som detta! Om inte annat så ska jag kolla om mina kära kompisar kan fixa. Jag är ju inte sådär jätte bra på kodning och så.
Hör gärna av er! : Picha@live.se

Klassiker!


Rolig reklam på tuben!

imag0666 (MMS)

Rolig reklam på tuben!


Soligt härligt väder!

imag0667 (MMS)

Soligt härligt väder!


SMS-inlägg


En magisk dimma!

Ligger bredvid dig i sängen just nu, hela min kropp blir varm. Jag känner hur jag helt vill tappa all kontroll, flyga på dig, krama dig och pussa på dig i timmar. Men det gör jag inte. Jag ligger istället här och njuter av att bara kunna känna din närvaro och njuta av din skönhet. Kanske kan låta lite fånigt att en man njuter av en killes skönhet, Men du har verkligen skönhet.... du är en mycket vacker kille....och FARLIGT söt!
Jag skulle kunna ligga här i timtal och bara iaktta dig.
Det bästa jag vet, det är när vi ligger i sängen sent om kvällen eller tidigt om morgonen. Man är lite småsega och trötta. Du lägger dig på rygg och drar mig sakta intill dig. Jag ligger och vilar lätt på ditt bröst och varenda sekund är njutbar.
Jag känner då din hud mot min, känner hur dina fingrar lugnt drar genom mitt hår och dina läppar mot min panna.
Jag har kommit till himmelen, tänker jag!
Och strax där efter hör jag som tre vackra orden passera ut från dina läppar och hela världen fylls av en magisk dimma av rosa/rött!

Den var till dig oskar.... Jag älskar dig så mycket!!

Videobloggar 4Maj!


Om en dröm jag hade för någon natt sedan


Då var man på tuben igen. Jag Har precis ...

imag0658 (MMS)

Då var man på tuben igen. Jag Har precis varit och lämnat Felicia på dagis. Resan till dagis tog ca 50 minuter. Igår när jag hämtade Felicia tog det säkert 1timme och 30 minuter. Felicia var helt galen på tunnelbanan. Skrek slog och grät. Hon kastade saker omkring sig och sparkade och slog åt alla håll. Jag var tvungen att gå av tunnelbanan flera gången för ATT lugna ner henne. Den tjejen hatar verkligen att åka tunnelbana. Men i morse gick det bra. Hade med mig banan, digestivekex och festis till henne. Så vi åt halva frukosten på tunnelbanan. Samt att jag även hade med en bok som vi kunde läsa och så. Man får ta till sådana knep ibland. Men jag tycker att det är ganska jobbigt att man inte kan äta frukosten hemma, utan på tuben. Men när jag hämtar henne så ska jag försöka hitta på något annat sätt att få henne nöjd på. Så vad händer idag? Jo, jag ska nu åka hem och ringa ett par samtal. Kolla om det finns något annat kul jobb på nätet Städa, blogga, färga håret mörk brunt. Hmm, sedan får vi se. Annars i veckan så händer det lite smått och Gött. Pappa kanske kommer och hälsar på... antingen i veckan eller på söndag. Och på lördag har vi fest hemma hon oss och då kommer några polare till Oskar från Västerås hit och då blir det även utgång. Annars blir det nog bara bus hemma med Felicia i veckan. Gud vad jag älskar den varelsen, hon är helt underbar! Love her. Nej, nu är det nog med Smsbloggande för mig. Mer kommer när jag kommer hem. Och då ska jag göra ett kärleksfullt inlägg tillOskar! Kram på er så länge!


SmsBlogga Nu har jag varit på intervju ...

imag0654 (MMS)

SmsBlogga Nu har jag varit på intervju och går just nu till skanstull för ATT ta tunnelbanan tillbaka till vällingby för ATT gå på ett möte!


Gammalt som gatan.. men mins vi?

Sitter på Youtube och kollar på lite gamla hits som var riktiga Hits förut på typ 90-talet... MINS NI??

Några andra som stod på dansgolven när man gick på 2 ans disco när dom hära låtarna spelades?
Skulle nog inte dansa så mycket till dessa låtar om dom spelades idags läget..... Eller kanske!

Vaken?

Hej, äru vaken? Nu är jag vaken iaf och jäkligt pigg även fast att klockan bara är 07.21. Fråga fan inte varför. för det har jag ingen blekaste över.
Sitter i soffan och äter frukost och ska alldeles strax gå in i duschen.
Idag är det strålande väder och det betyder därför att det kommer bli en strålande dag.... Och somrig- Outfit.
Och lite extra somrigt är kanske att jag sitter och äter vattenmelon till frukost. MUMS!
Så, Vad händer idag?
Idag ska jag först åka till Hammarbysjöstad och gå på intervju för ett butiksjobb, och sedan ska jag tillbaka hit till Vällingby, på möte, Och sedan tillbaka till Globenområdet för att hämta min dotter på dagis.
Så idag blir det full rulle. Och säkert kommer jag att ägna 3½-4 timmar på tunnelbanan. Men, bara bita i det sura äpplet!
Nej nu ska jag fortsätta käka lite och fixa lite. Kommer säkert att Sms-blogga under dagen.. Nu när jag börjar förstå hur man gör det på bästa sätt!

Roliga klipp

Sitter just nu inne på lite roliga sidor med roliga videos, som Youtube och videon.se och så..

Jag och stavning?

Jag har fått många frågor om min stavning. Jag vet att jag är en kratta på att stava och speciellt når jag sitter vid en dator... för på något sätt så slappskriver jag bara då.
Men nu helt plötsligt stavar jag rätt, vad kan det bero på?
Är det någon annan som skriver iställer för mig. eller tar jag all min text ifrån olika sidor? Bloggar eller böcker?
Nej, jag använder mig av ett program som heter Google chrome och där finns det automatisk rättning, sov visar, felstavning, stor bokstav och annat. Det kanske låter lite töntigt att ha det när man är 20 år snart. Men jag gillar det, eftersom att jag inte kan ta allting 100 seriöst med en dator i knät. om jag skulle föredra något själv så är det att skriva med papper och penna. Då kan jag få en känsla, jag brinner för det jag gör och lägger gärna ner 10-15 minuter för att få ner en riktigt bra rad på pappret. När jag har en dator i knät är det inte alls samma sak. då skriver jag mer som om jag pratade. Jag skriver ner det första som kommer upp i huvudet.... och det är det jag kallar för att blogga!
Man ska vara så naturlig som möjligt, Visa vem "Jag" är, eller beroende vilken roll man spelar!
Man ska kunna vara spontan och kunna gå in på sin blogg och bara skriva ett inlägg som tex " gcjnfxzfjhfjrehfvjkjpjpgjhsddhjhlkhgdswsdyhtyghlköjkjgdfdsyhjnmlöjgjhdsgffk" om man vill det, för då visar man vem man är då det sättet man skriver det på. 
Om man skriver då det viset så kan man läsa an en person aven fast att det kanske inte står några ord! Men man kan ändå veta vad personen känner!
Och det är det som bla är att blogga!
Och om folk tror att jag är så fantasi befriad så att jag inte ens kan skriva saker själv utan måste ta stycken från böcker eller annat.. Då säger jag bara TACK. För då måste ni tycka att jag skriver jäkligt bra!!
(Ps. En text har jag tagit , en text som inte jag har skrivit. En text av Håkan. Men det var eftersom att jag satt och lyssnade på hans låt just då. Och jag har varit ärlig och sagt att det ej varit jag som skrivit den när folk frågat.Men Dikterna från förr är 100% gjorda by Petra "Picha". )
Tack ska ni ha!

Gårdagens!!


För full!

Igår blev jag faktiskt alldeles för full. Det var en jätte trevlig kväll igår först var vi hemma hos jocie och sedan drog vi till CP och lyssnade på något band och drack lire Öl.
När vi skulle hem så gick det inte som vi hade tänkt. Vi satte oss och väntade på tåget och jag var pigg och så. sen helt plötsligt så tvär bäckade jag. Det blev helt svart och jag mins typ ingenting. Oskar berättade att jag spydde ner typ hela tåget och mig själv. Och jag mins absolut ingenting.
När vi kom till T-centralen så fick Oskar bära ut mig ur tåget, för jag var HELT borta.
Helt jätte konstigt tycker jag, Från att vara jätte party och pigg och nästa sekund så bara slår det över och jag däckar. Fan orolig, tänk om någon lagt något i min öl? BÄÄÄ!
Ja ja! Oskar bar ut mig ut tågen till någon bänk och jag var fortfarande helt borta. Typ två stycken från Lugna Gatan gick förbi och typ hjälpte mig. Jag har sådan ångest för gårdagen.
jaja, Jag kunde inte gå. Det var jag inte kapabel till så det blev att ta taxi hem. 350 spänn rätt åt HELVETE!
Fy fan vilken ångest jag har.
Vad har jag nu lärt mig av detta??..... NÄSTA LÖRDAG ÄR DET PARTY IGEN!! WIIHIII!

RSS 2.0