Dagens allt i ett!

Idag har jag gjort ganska mycket tycker jag och tänkte skriva allting i ett och samma inlägg!
Dagen började med att vakna vid 05.30 i morse efter en natt med nästen ingen sömn alls. Jag gjorde i ordning mig och drog till Felicias Dagis på Utvecklingsavtal.
Utvecklingssamtalet gick bra. Felicia sköter sig bra och utvecklas bra! Dom berättade hur gullig Felicia är när andra barn blir ledsna, hon är den som är först på plats och ska trösta alla!  Det är min älskade tjej det!
Efter utvecklingssamtalet så pussade jag Felicia hej då och åkte hem och Sökte jobb, ringde skatteverket och åt frulle.
Efter det så var det att klä på sig igen för att gå ut i det fina vädret och sätta sig på tunnelbanan och åka mot Gärdet för att träffa mina kompisar Denna, Adam och Kim. Dom har jobbat här i Sthlm sedan Måndags och ska vara kvar imorgon och eventuellt någon dag nästa vecka. Dom jobbar i en Outlet där dom säljer Kläder,skor och jackor av märket Puma för mellan 100-450kr. Så åk dit imorgon eller nästa vecka och fynda lite fina saker!
Efter att ha träffat mina kära kompisar så begav jag mig hem och började med maten, Det var Revbensspjäll med Ungstek potatis med gullök och morötter. Satte mig i soffan och sedan dess har jag suttit här i soffan.... Bloggat, kollat på tv och även tittat på Skönheten och odjuret!
Nu har jag strax kollat klart på Efterlyst och ska lägga mig i sängen och kolla på Pixars film "upp" som har fått mycket bra kritik.
Snart kommer det lite bilder ifrån dagen!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0