Dålig uppdatering!

Måste fan be om ursäkt för sjukt dålig uppdatering! Men jag har haft så mycket att tänka på. En massa tankar hit och dit. Så har knappt haft tid till att lägga ner tid åt bloggen. Jag vet att det inte är okey så nu får jag fan ta och rycke upp mig och ta tag i min kära Blogg!
Just nu sitter jag här i soffan och har lite tid över. Om någon timme kommer Oskars mamma och hennes man förbi och hälsar på oss. Vi ska då åka till IKEA och kolla efter gardiner.
Annars i helgen ska det inte hända så mycket mer. ska mest ta det lilla lugna.
Just nu sitter jag och dricker kokos-te och kollar klart på HipHip Hora som jag på började kolla på igår! Filmen suger, men det är fan kul att kolla på den eftersom att skådespelare suger så mycket. Det är ungefär som när man började kolla på Andra avenyn... alla skådespelare sög där oxå!
Till  och med jag är bättre skådespelare, och jag är faktiskt det! Jag är nog en jäkligt bra skådespelare. Ibland så spelar jag förlamad och bara faller ihop ner på golvet... det är ganska bra gjort skulle jag tycka. och sedan är jag jäkligt bra på att spela arg och ledsen och så. Repliker är saker som fastnar på hjärnhinnan direkt!
Jag skulle nog fan passa att vara med i någon serie som typ andra avenyn eller typ någon slags Svensk DÅLIG film!
Kanske skulle söka in på en Scen-skola eller så!?!?!?

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0