För full!

Igår blev jag faktiskt alldeles för full. Det var en jätte trevlig kväll igår först var vi hemma hos jocie och sedan drog vi till CP och lyssnade på något band och drack lire Öl.
När vi skulle hem så gick det inte som vi hade tänkt. Vi satte oss och väntade på tåget och jag var pigg och så. sen helt plötsligt så tvär bäckade jag. Det blev helt svart och jag mins typ ingenting. Oskar berättade att jag spydde ner typ hela tåget och mig själv. Och jag mins absolut ingenting.
När vi kom till T-centralen så fick Oskar bära ut mig ur tåget, för jag var HELT borta.
Helt jätte konstigt tycker jag, Från att vara jätte party och pigg och nästa sekund så bara slår det över och jag däckar. Fan orolig, tänk om någon lagt något i min öl? BÄÄÄ!
Ja ja! Oskar bar ut mig ut tågen till någon bänk och jag var fortfarande helt borta. Typ två stycken från Lugna Gatan gick förbi och typ hjälpte mig. Jag har sådan ångest för gårdagen.
jaja, Jag kunde inte gå. Det var jag inte kapabel till så det blev att ta taxi hem. 350 spänn rätt åt HELVETE!
Fy fan vilken ångest jag har.
Vad har jag nu lärt mig av detta??..... NÄSTA LÖRDAG ÄR DET PARTY IGEN!! WIIHIII!

Kommentarer
Anonym

men hörru de va precis samma för mig i fredags när vi vart på cp, de smällde till helt plötsligt och ja va typ helt veck, tog mig halv vägs hem med bussen hoppa av spydde i en buske och tog mig på nått sätt hem resten av vägen..??2010-05-02 @ 22:56:20
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0