Lugnet innan stormen!

Nu ligger jag och tar det lugnt innan allt drar igång! Redan imorgon kommer det folk hit inför våran Fest som tar fart på Lördag!
Hela helgen är helt upp spikad. Det än så att vi undrar om vi kommer att hinna med allt.
Imorgon ska jag först åka och lämna Felicia på dagis sedan ska jag åka hem och städa och diska. Sedan ska jag försöka att montera ihop hela Band hero kittet fixa lite mysigt och så. Kanske man ska kolla om dit möjligtvis finns någon tvätttid. Sedan måste man ju givetvis göra sig lite fräsch. Man vill ju inte gå runt och se ut som någon på gatan ju! hahhaa!
Sen så ska jag och Oskar dra och köpa lite Öl när han kommer hem och sedan kanske det droppar in lite folk och sedan är det full rulle ända fram till sent på Söndagen.
Folk kommer nämligen att sova över hos oss från Fredag till Söndag och sedan på Söndag så kommer pappa hit upp och hälsar på. Så då ska jag och Oskar åka in till stan och träffa Pappa och brorsan och kanske brorsans tjej oxå.
eller så kommer dom hem till oss och ser hur vi bor. 
Hmm, hoppas att jag inte kommer vara lika bakis som jag var efter förra fyllan! hahaha!
Egentligen borde det vara förbjudet att planera in någonting dagen efter man ska ut och festa. För ofta så blir det inte som man planerat .. eller så blir det exakt som man planerat fast att man mår skit och bara vill hem och sova och spy lite! hahaha!
Men längtar faktiskt lite efter helgen. det kommer bli mycket röjj och mycket drag... det ska fan jag se till!!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0