Sång-kråka!

Hhahhahaha! Älskar rubriken! Iställer för sångfågel så blev det sång-kråka! hahhahaha! Nej nu får jag ta mig i kragen och skriva det jag skulle skriva istället!
Jo, alla som känner mig vet ju säkert att jag är en tjej som älskar musik och älskar även att sjunga, något som jag alltid har gjort. När jag var liten och gick på dagis tex, då gillade jag att sjunga så mycket så att jag bröt armen. Det var så att jag stod på ett runt bord på dagis och sjöng en Robyn låt som var mycket poppis i mitten av 90 talet som heter "Do You Really Want Me" och rätt som det var så rasade bordet och min arm kom under bordsskivan och min arm bröts.
Och nu för tiden sjunger jag fortfarande ... HELA TIDEN!
Och förut på ett av mina säljjobb jag hade förut så satt jag ofta och sjöng, en av mina arbetskollegor sa då att han tyckte att jag skulle plugga på min engelska och sedan söka till Idol. Och Några av mina kompisar har sagt samma sak, Oskar säger att han tycker att jag sjunger bra. Jag tycker själv inte att jag sjunger så vidare bra. Men tydligen så sjunger jag inte fult iaf!
Här om dagen så var ju Oskars mamma och hennes man här hos oss också och hjälpte oss med att sätta upp gardiner och så. då gick jag runt här i lägenheten och hade Spotify på och små sjöng till musiken som spelades. Och en dag senare så hade Oskars mamma ringt och pratat med Oskar och sagt att både hans mamma och hans mammas man hade tyckt att jag sjöng bra och dom tyckte att jag skulle ta vara på min "Talang" Och göra någonting med den. Typ Uppträda eller liknande!
Deet är kul att höra men jag vette fan! så bra är jag inte .... det vet jag! 
Men det är kul att få höra det iaf!   :D

Kommentarer
Lina!

Go for it ;DBlogg: http://pimpimlina.blogg.se/
2010-05-20 @ 12:52:58
Lina!

Go for it ;DBlogg: http://pimpimlina.blogg.se/
2010-05-20 @ 12:53:05
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0