Spotta mig i ansiktet!

Jag är så trött på allt! Man försöker att göra någonting med sitt liv och försöker att stå på sina egna fötter och försöker få det bra med Felicia och även försöka komma bra överens med hennes pappa. Men fan det skiter
sig hela tiden.  Jag är så trött på att allting ska vara som en tävling hela tiden och jag är så JÄVLA trött på att jag alltid förlorar!

Felicias pappa ringde mig idag på jobbet och vi pratade om hur jag skulle ha Felicia under denna vecka. Vi var mycket överens om det och det gick mycket bra. Men sedan så började vi prata om en ekonomisk sak som vi varit överens om länge och vi hade planerat in att vi skulle gå till banken på Torsdag och fixa denna grej, eftersom att jag är i stort behov av dessa pengar. Och denna grej som Vi ska göra på banken är någonting som han har skjutit upp nu i två veckor typ. Men då medlade han att han inte kunde på Torsdag häller. Jag sa lugnt och stilla att det är OK, vi kan ta det på Fredag istället!
Men, NEJ! Det passade tydligen inte hällar! Då blev jag lite smått irriterad med tanke på att HAN har skjutit upp det så pass länge och jag har räkningar att betala, lånat pengar för att ha råd med ett FUCKING busskort så att jag kan åka till och från jobbet och till och från dagis när jag har Felicia.
Jag sa då att " Vad fan,  vi måste fixa detta snart eftersom att jag är i stort behov av dom!".
Han började då att typ försöka få Oskar till att betala allt för mig, och jag sa då att ... NEJ, det går inte till så, han har också räkningar att betala och sedan så han vi ju en hyra på ca 9 lax också.
Han fortsatte då med att fråga varför vi bor i en så dyr lägenhet om jag inte har någon inkomst. Jag bemötte den frågan med " Du har ingen över huvudtagen anledning till att bry dig om vart fan vi bor eller inte!". Jag menar lixom, vad har han för rätt att lägga sig i vart fan vi bor och våran ekonomi?
Dom pengarna som vi ska till banken och fixa till mig, det är MINA pengar som inte jag kommer åt om inte han följer med och visar sitt leg och skriver under på att jag ska ha rätt till MINA pengar!
Men här kommer det värsta! Jag mådde redan skit efter det samtalet. Hade panik, visste inte vad jag skulle göra!
Och då så spottar han mig i ansiktet genom att berätta att han och hans nya tjej ska ha barn inom några månader!


Jag fick mer panik, jag klarade inte ens av att säga grattis till dom. Jag klarade bara inte av det! Jag blev stum och kunde inte få fram ett enda ord!

Efter jobbet började jag gråta på vägen till tunnelbanan, jag fick panik. Nu, äntligen när jag fått jobb. Jag börjar stå på mina egna ben. Jag kan ha felicia mer och mer. Så trycker han ner mig IGEN!
Nu kommer det ju vara så att Felicia kommer ju ha sin lilla "Svensson Familj" där hos honom. Och jag kommer ju bara vara något mellanting som hon kommer till lite då och då.
Kommer hon ens se mig som hennes mamma när hon han typ 2 syskon där hos honom. Och hos honom så har hon ju även kusiner och farföräldrar som hon träffar as ofta. Hos mig har hon ju typ bara mig!
Jag som knappt har ett jobb! Jag som fan inte lyckas med någonting jag gör! Stackars Felicia som fick en sådan patetisk och värdelös mamma!
Hon förtjänar fan någonting bättre!
Och nu får hon det också,  En före detta frisör som just nu är barnskötare! Kan det bli bättre. Och en pappa som är delägare i ett företag!
Nej vad fan! Vad ska man göra?!?
Jag orkar inte TÄVLA LÄNGRE! han vimmer ju alltid med 3568774tusen i marginal!

Kommentarer
Jenny Larsson

fy för honom.. likabra å gå till banken så får han det överstökat.du ska veta att det spelar ingen roll om du har jobb eller inte, du är ändå den bästa mamman din dotter kan ha. Hon mår inte bättre av att ha en massa leksaker, få saker hit och dit. Bara hon får kärlek, få vara med sin mamma som bryr sig om henne så mår hon som bäst.Blogg: http://jenny1981.blogg.se/
2010-05-25 @ 23:23:12
Hannah

du som säger att du själv aldrig haft nån riktig familj borde vara glad för din dotters skull att hon har ett stabilt hem med folk som tycker om henne när hon inte e med dej. att få syskon för ett barn e ju jätte kul...2010-05-26 @ 17:40:57
Ronja

Du klarar de här. Vissdt de är roligt för din dotter att få ett syskon. Men hon älskar dig som mamma oxå. Hon kommer kalla dig mamma fast hon får en familj hos hennes pappa. De kommer en vacker dag bli din tur att få barn igen med din kille kanske. Och du kommer få ett bra jobb oxå.

Stå på dig. Du vet att de är folk som finns för dig. <3<32010-05-27 @ 11:55:56
Anonym

fasiken vad dåligt av honom. Din dotter kommer inte jämföra den som har bäst ställt och bäst jobb, så länge du visar att du älskar henne så är det som kommer vara värdefullast!2010-05-27 @ 18:20:38
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0