Svar till läsare!

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om att folk påstår att jag sjunger bra, vissa har till och med bett mig ställa upp i Idol. Och har nu fått lite frågor angående detta, Vissa som undrar om jag ska göra det, vissa har undrat om jag är sopran, Mezzosopran eller om jag sjunger Alt. Jag har även fått önskemål om att jag ska visa ett inlägg där jag sjunger.  Jag har säkert fått fler frågor, men inget jag kan komma på just nu.Kom gärna med mer frågor och önskemål!


Nu hade jag tänkt att svara till er!


Jag har faktiskt inte tänkt att ställa upp i idol, så bra är jag inte. Jag är en sådan person som vet vad har vill. och om man ska ge sig in i en sådan tävling så ska man ju enbart delta om man vill Driva med folk eller så ska man göra det helhjärtat och verkligen tro på att man kan villa och då även ha en unik röst och kunna leverera  till 120%. Jag har inte det lilla extra som behövs. och jag skulle inte ge mig in i en sådan tävling för att göra någonting halvdant. Så.. NEJ jag ska inte delta i IDOL!
Sedan för er som har undrat vilket röst läge jag har så skulle nog både jag och min Bror (han har gått musik/inriktning sång i gymnasiet) säga att jag sjunger i röst läget Alt!
Och för er som vill att jag ska lägga upp ett klipp där jag sjunger.. Det kanske jag kan göra. Den dagen jag får bättre självförtroende och så.  :D

Hoppas att ni är nöjda med det svaret :D

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0