Uniflex = skit!

Jag har ju som ni kanske vet varit anställd nu under ett tag av Uniflex. jag har varit mycket glad över detta. Jag har super trivits på mitt nya jobb och har fått en massa nya goa polare.
Men Uniflex har alltid gått bakom ryggen på många av oss.
Dom har till exempel sagt till oss ett antal ggr att det är en heltidsanställning. Men på avtalet så har det stått Deltid. När vi har ifråga satt detta så har dom ändå stått för sin sak att det ska vara heltid.
Sedan så har vi ändå arbetat deltid.
Vi har flera ggr kontaktat Uniflex om saker som dom sagt, fast som i själva verlkigheten varit på ett helt annat sätt.
Och vi har tex blivit LOVADE en anställning på en MÅNAD, och eventuellt förlängning efter det.
Men idag så ringde dom till fem av oss och avskedade oss med omedelbar verkan. Då har vi enbart arbetat i 2 veckor fast att dom faktiskt Sagt klart och tydligt upprepade ggr att det är en anställning på en månad.
Jag kan inte förstå att det kan vara LAGLIGT att göra på detta vis!
Jag känner mig lurad, sviken och orolig.
Och att dom ringer samma dag och berättad detta, Det är en SKAM!
Dom kunde ju iaf haft några uppsägnings dagar tycker jag. Jag är så ledsen över detta så jag skulle kunna åka hem och gråta just nu.

Jag har även hört om andra som har blivit utsatta av Uniflex SKIT beteende! Jag har hört folk som har blivit sparkade efter bara 2 eller 3 dagar även fast dom blivit lovade en tillsvidare anställning.

Uniflex har gett mig och många andra ett dåligt intryck. Och jag ber många att akta er sör Uniflex fina och poppulära yttre. Även fast att dom är ett stort och framgångsrikt företag så beter dom sig som skit!


Jag vill allvarligt bara hem och gråta. Jag har tidigare varit deprimerad pga dålig ekonomi och ångest över att jag ej haft något jobb, eller haft ett jobb med dålig inkomst. Nu har jag ångest igen, hur ska jag kunna betala mina räkningar. Hur ska jag ha råd med busskort så att jag kan hämta och lämna min dotter. Hur ska jag kunna gå till tandläkaren, jag som har så ont i mina visdomständer hela tiden.
Tankar som åker runt i mitt huvud hela tiden. Jag känner panik, ångest, oro och besvikelse.
Jag vet inte vart jag skall ta vägen, hela huvudet bara snurrar runt, runt!
Att Oskar ska behöva försörja mig?? NEJ! Han som redan har hjälpt mig ekonomiskt lite innan. Jag vill inte att han ska ta det ansvaret och den bördan på sina axlar.
Känns som att det blir till att kontakta min läkade och skriva ut ännu mer antidepreciv medicin.
Just nu känns det som ett rent helvete.

Jag känner mig så misslyckad och lurad!

Jag hatar Uniflex!!!!!!!


Kommentarer
Caroline.

Kan inte Facket göra något?Blogg: http://emmasandracaroline.blogg.se/
2010-05-31 @ 19:18:59
Caroline.

Okej de var ju synd annars hade dom säkert kunnat hjälpa dig/er. För det låter ju absolut inte rätt det där.Blogg: http://emmasandracaroline.blogg.se/
2010-05-31 @ 20:32:21
Jenny Larsson

läste på aftonbladet att det var en som blev sparkad för hon blev gravid.. anställd av uniflex och jobbade för telenor. fick 200000 kr i ersättningBlogg: http://jenny1981.blogg.se/
2010-06-01 @ 12:56:46
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0