Varför jag inte bloggat så mycket på senaste tiden!

Jag har intre riktigt varit i topp form dom senaste dagarna och därför har jag inte orkat med att blogga. jag har bara legat i sängen och knaprat alvedon och halstabletter och tagit tempen. Jag han nämligen varit otroligt sjuk. jag tror att jag har en kombo av halsfluss och öron inflammation. för jag har otroligt ont i både öron och hals. Och haft runt 38,9-39,2 i feber. 

Inte nog med det så har jag även fått en super härlig infektion i min navel.Imorgon ska jag ta mig till läkare och förhoppnings vis tar dom detta på allvar och genomgår en ordentlig undersökning på mig iom att jag har varit sjuk typ varannan vecka på senaste tiden.

Bild på mig som sjuk:

Seriously, how sexy can one man be?


Hur snygg får man egentligen vara?  Kan det ens vara möjligt att vara så otroligt sjukt snygg!
Han är typ min dröm-kille.... Utseendemässigt!

Dagens make-up!


På beställning snart!

Inom kort kommer jag att beställa alla dessa 20 ögonskuggor!

Har jag lång tunga?

Fick nyss en kommentar av någon som undrade om jag har en lång tunga. Jag vet inte riktigt om jag har det!
Ni får avgöra själv!

Annorlunda kommentar btw!

Fika Time

Nu är det dags för att ta sig en helig kvällsfika och kolla på TV.Bilderna tagna igår till min " Efter maten fika"

Snälla Rösta på min kära vän Engla!

Min kära vän Engla är med nu i en tävling på Svt och tävlar med hennes musik bidrag till Melodifestivalen 2011. Två av dessa bidrag som är med i tävlingen kommer att gå vidare och vara med i melodifestivalen och jag hoppas så att Engla är en av dessa. Hon har en underbar röst. Just denna video kanske inte är den absolut bästa men hon är underbar. 

Här är hennes bidrag iaf:

Rösta på bidraget:

SMS:a 142 till 72211 3,60 kr/sms

Klicka här för att komma till svt´s hemsida!

 

Här har ni hennes äldre Myspace!


Sjuka jävlar borde plågas!

Jag Blir alltid så tagen när jag läser hämska artiklar om föräldrar som skadar sina barn. Jag kan inte förstå hur man kan göra någonting liknande. Jag är rädd för folk och ibland undrar jag om det bara är jag som känner att man inte riktigt vet om man går säkert. När vet man om folk i ens omgivning är friska eller inte.
Man kan ju aldrig veta. jag tror inte att dom som blir utsatta för sjuka, konstiga saker känner

" Jag skaffar barn med den här sjuka människan för jag älskar honom, även om han i framtiden mördar mitt barn och mig. Jag älskar honom så jag tar chansen!"

Nej jag tror att det är så att man inte vet att den i ens omgivcning är sjuk, jag tror inte ens att personen i fråga vet om det.

Men för att ni ska veta vad jag analyserar om så är det om en artikel som jag läste på Aftonbladet om en Pappa som strypt sin dotter!


Pappan ströp sin dotter till döds.
Sen skulle han mörda sin sambo med en kofot!

UDDEVALLA. Pappan ströp sin tvååriga dotter till döds medan hon sov.
Sedan smög han med en kofot upp till sin sambo i sovrummet.
– Jag tänkte slå ihjäl henne för att hon skulle slippa leva med det hemska som jag har gjort, berättade mannen i rätten i går.
Den tvååriga flickan låg och sov när pappan tog ett grepp med sina händer runt hennes hals.Han höll kvar det kraftiga strypgreppet tills flickan var död.48-åringen gick sedan för att hämta en yxa att döda flickans mamma med.När han inte hittade yxan tog han med sig en kofot till sovrummet där sambon sov.

Såg sitt barn

Mamman vaknade av att hon hörde sin mans steg i trappan och fick då syn på sin livlösa dotter i spjälsängen som hade vält efter pappans våld.
När den 48-årige mannen såg att sambon vaknat sa han:
– Jag har strypt henne.
Via telefon fick mamman anvisningar av SOS-alarm om hur hon skulle försöka få liv i flickan i väntan på att ambulanshelikopter kom fram till familjens gård på Orust, norr om Göteborg.
– Pappan var helt passiv under återupplivningsförsöken, säger kammaråklagare Per-Åke Kvarnström till Aftonbladet.Mamman försökte under tjugo minuter att väcka flickans liv.Men hjälpen kom för sent.När ambulans och polis kom fram till platsen erkände pappan att han strypt sin dotter och försökt döda sin sambo.

Yrkar på mord 

Åklagaren yrkar på mord och förberedelse till mord samt sluten psykiatrisk vård för pappan.Mannen har genomgått en stor sinnesundersökning, en så kallad paragraf 7-undersökning och enligt den lider han av allvarlig psykisk sjukdom.


Fuck you!

Jag hatar verkligen människor ibland! Idag så hade jag en jäkla tjej som hängde efter mig och trackade mig så stenhårt på BDB så det är fan inte sant.
Hon skrev bla en sak som jag inte kan släppa som faktiskt gjorde sjukt ont.
Hon skrev:


HAHAHAHAAHHA du är rolig du. Uppenbarligen är du fortfarande 14 och EMO fast du råkat knulla till dig någon jävla unge som jag inte förstår att socialen inte redan tagit hand om!

Inte nog med att det är sjuk många som är emot att jag är ung mamma och en massa motgångar. Jag får en massa kommentarer dagligen, på jobbet, på stan och överallt angående att jag är ung mamma. 
Jag är fan en underbar mamma, Om man inte känner mig eller sätt mig och min dotter ihop så ska man fan inte uttala sig. jag gör fan allt för mig dotter och lite till.

Men det där som hon på BDB skrev det gjorde ont och gör fortfarande ont. även fast att jag vet att det inte är sant.


Nytt på Posten snart!

Satt precis på ebay och kryssade i lite nytt smink som jag vill sa. så inom ett par dagar så kommer detta kära saker att trilla ner i min brevlåda!


Sex stycken eyeliners!En Palette med conseler
Och 8 sample Mineral Make-up Fondations


Jag och buddha är homies!

Nytt till Felicia!

Idag så kände jag för att handla ett nytt klädsett till Felicia. och det var as snyggt tyckte jag. 
Vinnaren är.........!

Jaha, då är det dags att kora vinnaren av Veckans Tävling som har varit i kategorin SMINK!
Och den som har vunnit hela tävlingen och kommer att få två stycken ögonskuggor hemskickade till sin brevlåda är denna tjej:


KARILONE!

Hon hade gjort en otroligt snygg och Crazy sminkning som jag skarpt gillade så. kika gärna in hos henne genom att klicka på bannern för att komma till hennes Bidrag!

Sunday morning, Rain is falling!


Ikväll dras en Vinnare!

Ikväll är utlottningen för vinnaren av tävlingen, så ännu har du en chans att delta.
Det du vinner är två ögonskuggor från maybelline av deras nyaste kollektion MNY. 

Det du gör är att du lägger upp en sminkning som du gjort som ett inlägg på din blogg och sedan länkar du det inlägget till min blogg (under detta inlägg). Lättare än så är det inte.
Din vinnst! Två stycken roliga och härliga färger från maybelline!

Piicha sjunger!


Clean me deeper babe!!Ikväll kommer denna sköna böna hem till mig.

Vad ska jag nu ha min Asiat till?  :O  xD

Jag fixar mitt HÅR!

Jag har fått en massa söta kommentarer av folk som ÄLSKAR mitt hår och många undrar hur jag gör för att få det som det är. och många har även frågat om jag kan göra en video och visa hur jag fixar till mitt hår så här kommer den videon . fantasy make-up


P.s: Inte nöjd med blixten!

Obligatoriskt ^^


Jätte konstig kommentar!

Fick just precis en ganska så konstig kommentar som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera.
Ska jag bli glad och bara ta det som en komplimang? Eller ska jag tycka att den e konstig och försöka rubba den åt sidan?


Skitarg!

Här kommer en video av ett band som heter SKITARG. Vad som e lite roligt med det är att det bandet blir bara kändare och kändare. Och min klasskompis Jimmy och även en bekant som heter Nicke är med i det bandet. 

Btw: Jag älskar låten

Smink tävling!Nu är det dags för tävling igen. och givetvis med ett pris. Det du vinner är två ögonskuggor från maybelline av deras nyaste kollektion MNY. 

Det du gör är att du lägger upp en sminkning som du gjort som ett inlägg på din blogg och sedan länkar du det inlägget till min blogg (under detta inlägg). Lättare än så är det inte.

Och vinnaren dras på Söndag som alltid i mina tävlingar! ^^Din vinnst! Två stycken roliga och härliga färger från maybelline!jag e så sjuk, stackars mig!


sjuk sjuk sjuk!

Jag är hemma ifrån jobbet idag för att jag är SJUKT sjuk. Jag har 38.8 graders feber. kan knappt andas och är jätte yr, samt sjukt ont i halsen. 
Inatt var en av dom värsta nätterna i mitt liv. jag svärtades son en gnu och det kändes som att jag skulle kvävas när jag andades. Inte nog med det. Jag skulle gå på toa inatt. och när jag skulle gå tillbaka till sovrummet så snurrade hela lägenheten så jag tappade min balans och ramlade. Jag slog i mina knän och mina armar. men som dur var så klarade jag mit ifrån att slå i huvudet någonstans. Oskar hörde att jag ramlade och komme och hjälpte mig upp.

nu orkar jag faktiskt inte skriva något mer. jag känner att jag måste lägga mig i sängen nu och vila  huvudet.
Vårdguiden sa att jag MÅSTE kontakta läkare idag. Men jag vet inte om jag skulle klara av att ta mig till vårdcentralen. Jag klarar ju lixom inte av att gå från toaletten till sovrummet. hur ska jag då klara av att åka tunnelbana och skit?
Jag önskar att det fans doktorer som kom hem till en.

Sweet dreams!!Och med detta inlägg vill jag önska er alla en riktigt god natt!

Sov gott!
Kram/ Piicha

Du gör mig så lycklig Felicia!


Mor och dotter för evigt!


Nytt för idag!

Idag så hämtade vi ut ett packet på posten som innehöll detta!

Sedan åkte vi in till stan och shoppade lite mer ^^
Lite ny outfit till mig! ^^


It´s not over- Secondhand SerenadeDet hära är en av mina absoluta favvo låter just nu. Jag älskar texten, den är djup och det hugger i hjärtat när man lyssnar på den. Jag älskar värkligen låten. Man kan känna igen sig i den lite... Ibland ^^

vad tycker ni om låten?

underbar text!

Creation shows me what to do
I'm dancing on the floor with you
And when you touch my hand
I go crazy
The music tells me what to feel 
I like you now but is it real
By the time we say goodnight
I'll know if this is right
And I feel you
Pumpin' through my veins 
Am I into you
Or is the music to blame

Who owns my heart
Is it love or is it art
'Cause the way you got your body movin's
Got me confused
And I can't tell if it's the beat or sparks
Who owns my heart
Is it love or is it art
You know I wanna believe that we're a masterpiece
But sometimes it's hard to tell in the dark
Who owns my heart

The room is full but all I see is
The way your eyes just blaze through me 
Like fire in the dark
We're like living art
And it hits me
Like a tidal wave
Are you feeling me
Or is the music to blame

Who owns my heart
Is it love or is it art
'Cause the way you got your body movin's
Got me confused
And I can't tell if it's the beat or sparks
Who owns my heart
Is it love or is it art
You know I wanna believe that we're a masterpiece
But sometimes it's hard to tell in the dark
Who owns my heart

Some come on baby
Keep provoking me
Keep on ropin' me
Like a rodeo
Baby pull me close
Come on here we go
Here we go
Here we go

And it hits me
Like a tidal wave
Are you feeling me
Or is the music to blame

Who owns my heart
Is it love or is it art
'Cause the way you got your body movin's
Got me confused
And I can't tell if it's the beat or sparks
Who owns my heart
Is it love or is it art
You know I wanna believe that we're a masterpiece
But sometimes it's hard to tell in the dark
Who owns my heart

Vi var en enhet, vi var singular. Förenas på en vinterdag, det jag minns finns kvar.Satt och kollade igenom än kompis blogg och lyssnade igenom den här låter och visst berörde den. Det är absolut inte Picha style men orden berörde mig.
Jag tycket inte om svensk hip hop i vanliga fall men som sagt Texten var berörande!

Självmordet på Flachback.

sitter på jobbet nu och kikar in flachback. på tråden som handlar om Marcus 21 som hängde sig live.
Jag tycker att det är så sjukt. Folk sitter och puchar honom. och ger honom tips om hur han skall gå till väga.
Marcus som då är killen som tar det steget att ta livet av sig beter sig inte allt deppig utan skämtsam. Han skriver smileys och "hahaha" och liknande och värkar driva.
Men rätt som det är så går han ifrån datorn och lämnar kamenar på och hänger sog framför pubilk.

Bilder finns alltså fortfarande kvar på Flachbak där man ser honom död, hängd helt borta. ja man kan säga det på många olika sätt!

Här kommer några uttalanden hrån honom på Flachback:

Har bestämt mig nu för att ta livet av mig genom att hänga mig.
Har testat lite att strypa mig själv och hur det känns.
Tog lite smärtstillande för några minuter sedan (100mg dexofen och 1500mg paracetamol), väntar just nu på att det ska börja verka.
Har satt på min webcam med ett program som gör en dump varannan sekund och slängt upp en ftp där bilderna hamnar, kommer posta IP:Port och inloggningsuppgifter innan jag genomför det.


Nja asså jag mår inte så jätte dåligt idag, men grejen är den att jag har varit självmordsbenägen det senaste halvåret men det har alltid varit en så läskig grej att ta livet av sig som du kanske kan förstå...
Men när jag väl testade att strypa mig själv med händerna, så pass att blodkärlen i ansiktet började spricka, så kändes det inte så läskigt längre utan mer fyllt av lugn, att jag äntligen skulle komma till vila.

Vet inte riktigt, har alltid känt att jag vill publicera mitt självmord haha

Detta har han skrivit och mycket mer.

Det är värkligen som att han driver. men jag ångrar värkligen att jag kollade på bilderna där man såg honom hängd.
han lixom ...det var hämskt! Det finns inga ord. Och att folk satt och bara  "Kom igen gör det da", "Du kommer aldrig att våga", Har du ...rep"...mm.
Hoppas att dom som puchade honom mår dåligt över det idag. Killen behövde hjälp.
Det sjuka är också att inte förns efter att han varit död i typ 15 så kommer folk på att man kanske skall ringa polisen. Ideoter!!!
Marcus hade också skrivit ett självmordsbren på Facebook som lyder:


Jahapp.. nu sitter jag här och ska ta livet av mig.
Undrar var jag hamnar...
Var hela livet kanske ett test på hur länge man står ut?
Om jag återföds hoppas jag iaf att jag inte föds i den här tiden (och inte tidigare heller) eller på den här planeten.
Älskar hela min familj mer än allt, men ärligt talat så kan man inte leva för någon annans skull...
Tycker inte mitt liv är dåligt alls, det är faktiskt riktigt bra.
Men ibland är det helt enkelt för svårt.
Orkar inte skriva mer nu.

Hej då

Asså, en Smiley!!! Han har en smiley i slutet av sitt avskedsbrev!
Då är det ju knas!

Mår dåligt av detta. kan inte skriva mer om detta!

RIP Marcus !!!!


bättre bilder på "Dagens sminkning"!


Dagens make up!
Bättre bilder kommer senare under eftermidagen


120 ögonskuggor och 24 penslar på posten!


Larv i Ögat!

Satt inne på Bdb och fick syn på denna bild och kom och tänka på en video som jag kollade på på Youtube för ett par dagar sedan som var om en operation där den var någon som hade en sån här larv i ögat!

Inte så jätte mysigt!!

Sluta-röka-godis!
Sitter på jobbet nu och njuter av mitt gödis som jag varit och köpt på rasten.
Och försöker att bekämpa min rök abstinens!


Maskerad igår

Idag vad jag på inflyttningsfest vid Hägerstensåsen Och temat var " Where are you form?"!
Och jag valde att vara en Fransman.

Lite bilder från kvällen!Jag 20år!

Jaha idag fyller jag då 20år och det startade bra. Fick tårta på sängen och världens största paket som innehåll en sminkbox!

Förbannad!

Nu Dom har sina egna problem. Jag vill inte att är jag fan arg på riktigt. Jag har fan inga VÄNNER att tala med och få ur min frustration,Oskar ska ta hela lasset häller. 
Jag skriver på min blogg för att tömma min bägare lite. Men vad fan får man? 
En massa skit!
Vad tänker folk om dig? "!dom tänker att du är en emo som bara mår dåligt!"
Nej jag mår inte alltid dåligt. Jag mår oftast bra. Men mellan åt så kommer det stunder då jag saknar mina vänner otroligt mycket och känner mig ensam, övergiven, ledsen... you name it!
Och om jag inte har något att tala med. så kan jag tycka att det är skönt att skriva av sig lite. Ska det vara så svårt att förstå.

Nu vet alla! JAG MÅR INTE ALLTID DÅLIGT! JAG MÅR OFTAST BRA!

och för alla som känner mig vet att jag är en glad trevlig tjej som alltid har ett leende på läpparna. så tro inget annat!

Vill inte fylla år!Imorgon fyller jag 20 år. jag känner att jag inte vill fylla år. Det får mig bara att påminna mig om hur ensam jag faktiskt är. Vem ska jag fira min födelsedag med lixom?
Min dotter är hos sin pappa, Oskar jobbar kväll och inga av mina kompisar kan inte fira mig. dom bor för långt borta. Jag kommer sitta i min lägenhet alldeles ensam och kolla på TV och dricka te och allting kommer bara påminna mig om hur ensam jag är!

Hatar att fylla år!!!

Crying invisible tears!

Jag är så trött på allting just nu. Jag känner mig ensamast i världen och jag är så trött på det. Jag är så trött på att folk ständigt skall tala om för mig hur jag ska vara hur jag ska bete mig och vad jag ska skriva på bloggen.
Det kommer bli samma sak med detta inlägg. Men vad ska man göra när man känner att man inte har någon att prata med. Jag känner att dom kompisarna som jag en gång hade har försvunnit med samma vind som tog min glädje.
Mina dagar är varandra lika och ibland undrar jag hurjag någonsin kan få tillbaka den glöden den lyckan och den galna Petra igen. Den Petra som jag en gång var!
Jag met inte om jag bara mognat till mig eler om det faktiskt är så att jag är tråkig, deppig och helt ointressant!
För det är just så jag känner mig.

Jag vill inte att folk ska tycka  " Aww, stackars tjej", Eller " hon söker bara bekräftelse"; Eller "Detta är en blogg inte ett forum för deprimerade".
Nej, det jag vill är att bara skriva av mig lite. Även en stark ung mamma har tunga tankar att bära på.När man känner att man inte har någon att tala med så måste man få ur sig sina tankar på något sätt annars spricker man.

Ibland känner jag att jag går in i dimman. Den gråa dimman som jag är inne i just nu. Den är inte lika tung jobbig som den svarta dinmman som jag har vandrat igenom tidigare. Jag känner att jag kommer kunna ta mig igenom dom långa dagarna som den gråa dimman ligger över mina dagar.
Just idag vandrar jag tomhänt i dimman. Jag märker hur folk försöker att få mig att le men det är som att någon satt hänglås på min mun. Jag kan inte le!
Jag vill ha tillbaka mina vänner. Jag vill ha alla mina små änglar här omkring mig, jag vill krama dom och säga till dom hur mycket dom betyder.
Men det går inte, dom är flertals mil bort och det är även min glädje idag!
Jag har ingen ork, jag har ingen glädje. Jag lever på min dotters enerdi som hon delar med sig till mig.

Min energi försvann för lenge sedan. Min energi är sakand och numera efterlyst. Jag vandrar mina dagar i samma spår. Samma tankar går runt runt i mit huvud. Det är som en karusell som jag inte kan stoppa. Det snurrar och snurrar tills min dotter kommer med sitt leende och som en ängel som kommer och stoppar karusellen.
Men så fort jag lämnar henne hos sin pappa så startar karusellen igen.

Mina dagar går upp och ner. Jag är som en jojjo, en blinkande jojjo som får sina ljusa stunder då och då men jämna mellanrum. Men lika fort som dom kommer så försviller dom igen.
Borderline, kanske hade dom rätt, dom andra kanske hade fel. Har jag en personlighetsstörning?
Med tanke på att jag så ofta blir deprimerad så är det ju någonting som inte är som det sak.  Vad är det för fel på mig?
Är det 20års krisen? Jag känner min inte alls som 20 år. jag känner mig mer som 35, jag har inget liv. jag är bara hemma hela dagarna. Jag sitter och kollar på "halv åtta hos mig" Och städar, diskar och tvättar precis som en annan 35 åring. Inte alls som en 20årig ung blomma.

Nej, en bättring måste ske. Jag kan inte vängre vanka runt i samma mörka fotspår.


Irriterad Piicha!!


Piicha pratar om SEX!

min tolkning av Gynning talar sex!

Check yes juliet!

Sitter just nu på rast och bloggar, kollar igenom lite Mali och kommentarer dricker te och äter bulle och lyssnar på denna sköna låt!Dagens färgklick!


God natt!

Nu blir det natti natt för min del! Imorgon skall jag upp och jobba. Men som tur är så har jag sov morron till kl: 11.00 så jag hinner förmodligen sminka mig i lugn och ro och blogga lite!
Kanske till och med hinner lägga upp en "Dagens sminkning"!

God Natt!Jag och min dotters favorit bok " Hello Kittys familj!"

Sminkoholic!

Som ni alla kanske med så Älskar jag smink!
Och här om dagen så var det någon som frågade mig hur många olika ögonskuggor jag har!
Nu har jag räknat lite och jag har faktiskt 43st olika ögonskuggor!
Men det är jag inte alls nöjd med så jag har har beställt en 120 palette som är beräknad att hamna i min brevlåda i veckan. så då har jag 163 st olika ögonskuggor. Och det medföljer också 24st penslar till.
Så då blir det lite att leka och experimentera med en massa olika penslar och skuggor!

Jag längtar så mycket.P.S. Jag fyller ju 20 år på Torsdag också och har bara önskat mig Presentkort på Make up store och pengar. Så då blir det nog förmodligt vis en hel del smink också!

Vinnaren av Veckans täbling!!

Jag har kollat igenom alla som har deltagit nu och det var inte lätt att utse en vinnare. Många gulliga inlägg hade gjorts, vissa hade skrivit dikter och vissa videoinlägg. Men jag kom till en Tjejs blogg som jag faktiskt har sätt innan. Hennes inlägg berörde mig och fick mig att faktiskt för en gångs skull känna att det jag gjorde ledde någonstans. 
Jag stod faktiskt och gungade länge mellan hennes inlägg och en annans inlägg. 
Men sedan kände jag att Hennes inlägg berörde mig otroligt mycket. Och om det vore så att jag inte skulle ha valt henne som vinnare så skulle jag ha begått ett stort misstag!

Här har vi vinnaren iaf!

Klicka på bannern för att komma till hennes blogg-inlägg!

Imorgon lottas vinnaren ut!

Hej allihoppa!

Nu har jag en TÄVLING igen, och denna gång har jag ett pris som man vinner! Man vinner en förpackning shower gel och en förpackning boby lotion av märket Mexx där vardera är 50ml. så det är perfekt att ha i handväskan eller liknande och dom luktar otroligt gott!

Tävlings reglerna är enkla!
Du gör ett inlägg i din blogg om min blogg eller om den här tävlingen och länkar till min blogg.
Skriver en kommentar (under DETTA inlägg), tex "jag är med".
Den som har gulligast inlägg är den som vinner.^^

Och på Söndag kväll så kommer jag att lotta ut en vinnare.

Vinnaren kommer inte bara vinna dessa produkter utan även bli publicerad på min blogg och deras blogg kommer bli länkad så att vinnaren får även ta del av mina besökare!

Lycka till!Shopping Lördag!

Idag har jag shoppat, shoppat och åter shoppat. Det är så skönt att man börjar känna så pass bra att man kan unna sig lite extra^^

Här är lite av det som jag införskaffat mig idag:


Nya hörlurar av märket: Wezc.


Ett skärm skydd till min Iphone 4.


Lite skönhets saker ^^


En ny Vinter jacka!


En tavla som nu sitter ovanför Sängen!


En Zorro hatt som jag ska ha på mig tillsammans med en musche och en svart klänning på maskeraden nästa vecka ^^

RSS 2.0