Fuck you!

Jag hatar verkligen människor ibland! Idag så hade jag en jäkla tjej som hängde efter mig och trackade mig så stenhårt på BDB så det är fan inte sant.
Hon skrev bla en sak som jag inte kan släppa som faktiskt gjorde sjukt ont.
Hon skrev:


HAHAHAHAAHHA du är rolig du. Uppenbarligen är du fortfarande 14 och EMO fast du råkat knulla till dig någon jävla unge som jag inte förstår att socialen inte redan tagit hand om!

Inte nog med att det är sjuk många som är emot att jag är ung mamma och en massa motgångar. Jag får en massa kommentarer dagligen, på jobbet, på stan och överallt angående att jag är ung mamma. 
Jag är fan en underbar mamma, Om man inte känner mig eller sätt mig och min dotter ihop så ska man fan inte uttala sig. jag gör fan allt för mig dotter och lite till.

Men det där som hon på BDB skrev det gjorde ont och gör fortfarande ont. även fast att jag vet att det inte är sant.


Kommentarer
Anonym

Om du är stark som du påstår så skit i vad folk säger.

Det blir inte bättre om att skriva om det eller tycka synd om sig själv.

Du har varit med om en hel del och borde vara stolt över det för ingen kan ta din självkänsla ifrån dig.

Stå upp och stå för det du har gjort och gör.

Livet går vidare i alla fall.

Kan förstå att det inte är kul när folk trakasserar en, är själv gravid nu och bara är 18 men jag är stolt och glad över mig och mitt barn.

Tänker inte låta någon slyna eller bög ta det ifrån mig.2010-10-27 @ 11:45:52
ann vicious

det är sjukt hur man kan ta åt sig av fega ord skriven av ngn liten patetisk loser på andra sidan skärmen som inte har ngt annat uppsåt än att såra en.. så dom skriver vad som, bara det sårar.. å så tar man åt sej.. lr ja orden liksom ringer kvar.. wääääh! men du skit i henne. du vet ju att det inte är sant.. be strong girl! [vi kan snickra på en brevbomb lr nå om du vill?] ;)Blogg: http://sirtalkalot.blogg.se/
2010-10-27 @ 11:56:32
heavylifestyle

Jag undrar själv om inte det är hon som är naiv. Varför ska man bråka hela tiden som småbarn på dagis? Det är onödigt, och behövs inte, framför allt inte i vuxenvärlden. Alla behöver inte skaffa barn när de har nått 30-gränsen. Redan när folk var mellan 19 och 20 förr så skaffade de barn. Inget som folk såg snett på då. Men NU har det blivit någon jävla norm att skaffa barn vid 30 och förbjuder att skaffa barn när man är 20 och under 25. Man blir så matt när man hör sånt. Det är upp till var och en hur man vill leva. Inget som någon kan styra.Blogg: http://heavylifestyle.blogg.se/
2010-10-28 @ 18:56:21
missmaddis

Klart man tar åt sig ändå - man är ju inte mer än människa.

Stå på dig tjejen.Blogg: http://missmaddis.com
2010-10-31 @ 17:33:05
gymmy

äsch skit i horan, vet att det känns när folk säger saker ibland. Men man glömmer det:)2010-11-01 @ 01:07:16
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0