Sjuka jävlar borde plågas!

Jag Blir alltid så tagen när jag läser hämska artiklar om föräldrar som skadar sina barn. Jag kan inte förstå hur man kan göra någonting liknande. Jag är rädd för folk och ibland undrar jag om det bara är jag som känner att man inte riktigt vet om man går säkert. När vet man om folk i ens omgivning är friska eller inte.
Man kan ju aldrig veta. jag tror inte att dom som blir utsatta för sjuka, konstiga saker känner

" Jag skaffar barn med den här sjuka människan för jag älskar honom, även om han i framtiden mördar mitt barn och mig. Jag älskar honom så jag tar chansen!"

Nej jag tror att det är så att man inte vet att den i ens omgivcning är sjuk, jag tror inte ens att personen i fråga vet om det.

Men för att ni ska veta vad jag analyserar om så är det om en artikel som jag läste på Aftonbladet om en Pappa som strypt sin dotter!


Pappan ströp sin dotter till döds.
Sen skulle han mörda sin sambo med en kofot!

UDDEVALLA. Pappan ströp sin tvååriga dotter till döds medan hon sov.
Sedan smög han med en kofot upp till sin sambo i sovrummet.
– Jag tänkte slå ihjäl henne för att hon skulle slippa leva med det hemska som jag har gjort, berättade mannen i rätten i går.
Den tvååriga flickan låg och sov när pappan tog ett grepp med sina händer runt hennes hals.Han höll kvar det kraftiga strypgreppet tills flickan var död.48-åringen gick sedan för att hämta en yxa att döda flickans mamma med.När han inte hittade yxan tog han med sig en kofot till sovrummet där sambon sov.

Såg sitt barn

Mamman vaknade av att hon hörde sin mans steg i trappan och fick då syn på sin livlösa dotter i spjälsängen som hade vält efter pappans våld.
När den 48-årige mannen såg att sambon vaknat sa han:
– Jag har strypt henne.
Via telefon fick mamman anvisningar av SOS-alarm om hur hon skulle försöka få liv i flickan i väntan på att ambulanshelikopter kom fram till familjens gård på Orust, norr om Göteborg.
– Pappan var helt passiv under återupplivningsförsöken, säger kammaråklagare Per-Åke Kvarnström till Aftonbladet.Mamman försökte under tjugo minuter att väcka flickans liv.Men hjälpen kom för sent.När ambulans och polis kom fram till platsen erkände pappan att han strypt sin dotter och försökt döda sin sambo.

Yrkar på mord 

Åklagaren yrkar på mord och förberedelse till mord samt sluten psykiatrisk vård för pappan.Mannen har genomgått en stor sinnesundersökning, en så kallad paragraf 7-undersökning och enligt den lider han av allvarlig psykisk sjukdom.


Kommentarer
nath

fyfan vad hemskt äckligt ;oBlogg: http://itsnathalie.blogg.se/
2010-10-27 @ 17:13:35
Angelica

Finns inga ord för hur jävla hemskt det är. FYFANBlogg: http://angelicacomet.blogg.se/
2010-10-28 @ 16:05:45
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0