Stackars lilla Piicha!

12:51.  Igår hade jag ont i ögat vilket jag även hade haft i onsdags också. Jag hade dålig syn och det rann ur mitt öga hela tiden. Jag ringde till vårdguiden, och dom sa att jag skulle åka till ögon-akuten. Så jag gjorde det. Det blev City-akutens ögonläkare som jag hamnade hos. satt och väntade i dryga 2 timmar innan jag kom fram till en läkare. Jag hade så fruktänsvärt ont i ögar så jag kunde knappt prata.
Jag fick massa droppar i ögat och hon kollade i mitt öga. Jag hade fått en massa sår på göat. berodde säkert av linserna som jag använt.
Eller jag tror att det var dom lila linserna. För det var efter att ujag hade haft dom som jag fick så jätte ont.
Så nu blir det inga fler linser för mig på ett tag.
Kan inte jonna, inte kolla film. knappt surfa. och om jag ska gå någonstans så kan jag bara kolla neråt i marken och då ser jag typ bara 2 meter fram. skit jobbigt.


Dumma linser


13.04.... varför jag skriver tid är för att jag själv ville kolla hur lång tid det skulle ta att skriva detta inlägg nu när jag knappt ser!  
http://rockisnotdead.blogg.se

Kommentarer
Caroline

Det är fan livsfarligt med linser... har själv fått super dålig syn efter att jag använt linser utan styrka därav har man brillor nuförtiden. Man ska vara försiktig med sina ögon! :)Blogg: http://emmasandracaroline.blogg.se/
2011-04-15 @ 21:18:09
anna skeri

Krya på dig vännen. Har haft både ögonsår (lång nagel i ögat) och infektioner, så vet att det kan göra ont som hell!2011-04-16 @ 08:26:28
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0