Barnfilms tips!

Sitter i soffan och har en mysdag med Felicia. Vi sitter och kollar på Barnfilmer och jag tänkte ge lite tips om bra barn filmer både för barn och vuxna.
Trassel: En otroligt bra film för alla åldrar. en mordern version av den gamla klassikern Rapunssel. Felicia älskar den. Jag vet även att detta är en Favorit bland kvinnor och män upp i åldrarna 20-30 år. Tycker själv att det är en riktigt bra film. Spännande och rolig och givetvis Romantisk som dom flesta barn filmerna är.
Spirit, HÄsten från vildmarken: En mycket bra film och om Felicia fick bestämma så skulle hon helst se denna film om och om igen flera gånger per dag. Hon älskar denna film. Jag kan erkänna att denna var äver en stor favorit hos mig när jag var yngre. Spännande, fin, sorglig och romantisk. Rekomenderar denna till alla små flickor!
Hitta Nemo: Den filmen som ALLA barnen gillar. Jag tror inte att jag har mött på en ända unge som inte tycket om dom små fiskarnas äventyr under Havets yta. Knäppa och härliga Doris som aldrig kan vara tyst. Sköldpaddorna som är sjukt coola. Nemo som är otroligt söt och hela coola gänget ihop i denna film kan ju inte bli annat är lyckat. En mycket bra och underbar film.
En av mina favoriter är Wall-e. Den lilla ensamma roboten som har varit ensam på jordens yta med sin lilla kakelacka i närmre 700 år. Han har åkt runt och pressat sopor hela dagarna. och helt plötsligt kommer en annan ny mordern robot som heter Eva. Wall-e faller pladask för Eva direkt men eva är lite svårare att ha att göra med. Efter ett tag visar det sig att hon och resten av jordens befolkning befinner sig uppe i rymden och Det blir ett galet äventyr för Wall-e som är van att ingenting händer för honom om dagarna.
Drak-tränaren: En spännande och rolig film som handlar om några vikingar som bor i en fin liten by som blir attakerade av Drakar. Alla Vikingarna kämpade för att fånga eller döda en drake för då ses man som en äkta viking. Vikingarnas hövding har en son som är annorlunda alla andra. han är mesig och klantig och ställer för det mesta bara till trubbel. en även han drömmer om att få fånga/döda en drake. Men han satsar stort. Det finns nämligen en drake som ingen någonsin har dödat eller ens sätt... Nattfasan!
Och plötsligt händer det någonting i pojkens liv som förändrar allt.
ÅÅÅÅÅH, den är så söt och bra den filmen. :P
Dumma mig: Åhh, bästa filmen ever typ. Det handlar om olkia Tjuvar som försöker sno saker från världens alla hörn och tre stycken små föräldrar lösa barn som bor på barnhem och säljer kakor om dagarna.
Efter ett tag så får en av tjuvarna syn på dessa små barn och får en ide för att kunna använda barnen för att kunna sno en förminsknings-pistol. Jag älskar verkligen denna film. Den är så rolig så man skulle kunna dö. Däremot tror jag att detta är en film för äldre barn. Jag har försökt kolla på denna med Felicia men det har inte gått så bra. så jag kan tänka mig att det är från 7-10 år och uppåt.

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0