Dålig uppdatering!

Hej mina kära blogg läsare... eller dom som jag har kvar vill säga.
Jag har haft så otroligt stressigt dom senaste veckorna. Lite strul med jobbet och mycket att diskutera och reda ut med Familjelivet, Fester, dop, föreställningar och sjukdom så har inte kännt mig på något vidare blogg humör.

Nu känner jag att saker och ting börjar ordna upp sig, Jag har ändrat mina arbetstidet så kommer sluta tidigare om dagarna och kommer ha min älskade Felicia hos mig mer än vad jag har idag. Jag och joel kommer att gå på lite visningar nu framöver för det är nämligen så att vi skall FLYTTA IHOP. :D

Jag är så glad att vi har kommit så långt i våran relation så vi känner att det känns helt rätt att flytta ihop. så ny kollar vi på treor och fyror. :D
Och vi kollar i stockholms närförorter. Vi kollar mycket i årsta, Enskede, Hammarbyhöjden, Kärrtorp, och även lite i Midsommarkransen, Aspudden och lite i Solna/Sundbyberg. Så vi är ganska öppna för förslag.
Och om en vecka exakt skall vi till banken och kolla hur mycket vi kan få i lån så att vi vet hur mycket vi kan lägga på lägenheten.
Men vi kollar givetvis inte enbart på Bostadsrätter, vi kollar även på Hyersrätter.


Vad jag mer vill berätta är att jag har fått en jätte fin klänning av min kära gamla vän och kollega Engla.
Bilder på den kommer inom kort :DKommentarer
ellie

Spännande :)Blogg: http://myrslokens.blogg.se/
2011-12-10 @ 14:54:58
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0