Lördags kvällen!!

Igår var det en mycket trevlig kväll i Stockholms natten. Jag mötte upp min kära kompis Jocie och en kompis till henne i Sundbyberg och vi drog till Hellbar och kikade på en spelning.  Och det var Awsome!!
Vi umgicks och sjöng hoppade till musiken och hade jäkligt kul. Jocies kompis kände typ bandet sedan tidigare så vi satt och snackade med dom efter spelningen. Sedan så drog vi till Anchor som vi hade planerat sedan tidigare.Tanken var att även Joels syrra skulle följa med. men så blev det inte tyvärr. Men man skall ju inte klaga vi fick ju ändå en trevlig kväll.  På Anchor så träffade vi på massor av sköna människor. En kille som sa att jag var den vackraste tjejen han någonsin sett i Stockholm. Hahaha, man känner sig lite generad då, när man inte är så van vid komplimanger.
En annan okänd man, han var stor som ett hus och spansk. och jag skulle gå ut och röka så går jag förbi honom och då grabbade han tag i mig och bar upp mig i luften och kramade mig och behandlade mig som någon liten stackars nalle. Hahaha, vet var fan weard. Hahaha, dessuton så försökte han tala spanska med mig. gick inte så bra. Hahaha.
Kan vara därför jag inte tycker om att gå ut på krogen. Folk är så jäkla sjuka i huvudet. Det var sjukt kul där trotts allt. men gud vad kul det var sedan när man åkre och mötte upp sin älskade Joel på S:t eriksplan. :D

En lyckad kväll. Mindre kul att bara ha sovit 3 timmar idag. imo att vi var hemma vid 5 och jag var tvungen att gå upp kl 8 för att jag skulle jobba idag !  :S BLÄÄÄÄÄ!!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0