Nya bilder!

Här om dagen så tog jag lite nya bilder som jag tänkte att jag skulle dela med mig av!   (★・ω・人-ω-★)
Första dagen på nya jobbet!

Idag började jag mitt nya jobb. Otroligt roligt!
min arbetsdag/Utbildningsdag startade kl: 8.00 och varade fram till 16-tiden. 
Jag trivs otroligt bra med det nya jobbet och tror absolut att det är någonting som jag kommer att passa med. 
Och inte nog med att jag är övertygad om att jag jommer att trivas med mina arbetsuppgifter... Jag är även ganska så övertygad över att jag kommer trivas med mina nya arbetskollegor.
Det är ju svårt att inte hitta någon att trivas med om man har ca 160stycken arbetskollegor, Eller vad säger ni?
ヽ(∇⌒ヽ)(ノ⌒∇)ノ

Nu är det heg och på Måndag är jag ledig och på Tisdag kommer jag börja kl: 11.30, så då blir det en härlig sovmorron! ♪♪\(^ω^\)( /^ω^)/♪♪
På Tisdag så är det till att bege sig mot kundens kontor och det kan nog vara lärorikt att så komma ut till Kunden och få se hur dom har det och hur dom arbetar. Och framför allt få träffa personerna i fråga som har makten över uppdraget!

Ska bli lärorikt, spännande och otroligt roligt!

Jag ser fram emot kommande arbetsdagar!

Dagens outfit!


God natt!

nu har jag suttit och läst igenom alla frågor ni skickat till mig. Och även besvarat dom.
Nu är jag helt slut och otroligt trött och ska nu gå och lägga mig och sova. Ska upp tidigt imorgon och har massor av saker att göra.

God natt sov gott!!

Svar på frågorna från Frågestunden!Fråga om mina asiatiska godisar som jag köper hela tiden. En fråga som år återkommande:
Vart köper du dem?

Svar: Jag köper all asiatisk mat och godis i asiatiska matbutiker i sthlm. Asian market vid hötordet är en classiker. Men även Korean Market vid rådmansgatan!


Fråga: Vart bor du?
Svar: Jag bor just nu hemma hos en kompis till mig som heter Jocie och vi bor i Södertälje.


Fråga: Var Felicia planerad?
Svar:det var inte så att Jag och Felicias pappa hade pratat igenom tidigare om att skaffa barn. Och det var inte så att vi försökte skaffa barn. Så jag skulle nog inte vilja påstå att det var planerat. Men det är det bästa som någonsint har hänt mig!


Fråga: Hur får du sån volym i håret?
Svar: Hmm, Det är faktiskt en fråga som är återkommande, Och iom att jag fått ett antal fråger om mitt hår tidigare så gjorde jag en video där jag visar hur jag går till väga. Här hittar ni videon!

Fråga: tjänar du nått på din blogg???<3  bdb eller facebook?hur mycke tjänar du på bloggen o på vad?
Svar: Jag tjänar pengar på bloggen, även på Bdb och Fb. Jag tjänar mest på mina videos och därför så säger jag att jag även får inkomst från bdb och Fb. Jag får ju pengar per "Klick" och det spelar ingen roll vilken sida det publiceras på.

Fråga: hej vrf har du röda sår på dina armar ??:O
Svar: Det är så att för ett tag sedan så var jag mycket deprimerad och gjorde illa mig själv. Oftast genom att skära mig i armarna. Det som man ser på bilderna som jag lägger upp nu är inte sår. Det är röda ärr.
Mina ärr är galska konstiga. På vintern är dom röd/blåa och så sommaren är dom vita.

Fråga: varför kallar du dej själv för picha?
Svar: Jag minns inte riktigt. Eller har för mig att det var så att vi satt i skolan när jag var liten och skulle hitta på Smeknamn till alla och då var det någon som kom på Picha. Ingen ville bli kallad för det så då tog jag det smeknamnet och på den vägen var det. I efterhand så har jag fått reda på att det betyder saker på olik språk.
hahaha!

Fråga:hur kommer det sej att du är så kär i asien? :)
Svar: Jag tycker att Asien är så otroligt häftigt, coolt klimat, intressant kultor och otroligt god mat och underbara människor. Sedan tycker jag att Koreanska, Japans och och thai är otroligt vackra språk. Indiska och vietnamesiska och alla andra asiatiska språk är säkert också otroligt vackra. Men jag inte utforskat dom språken så mycket än.


Fråga:hur många har du legat med?
Svar: tänker inte ens ödsla energi på denna fråga.

Fråga: Är du singel nu eller?
Svar: Yes jag är singel!

Fråga: Bor felicia med dig eller med pappan?
Svar: Vi försöker köra varannan vecka. så det blir så gott som varannan vecka hos honom och varannan hos mig!

Fråga: vem e felicias pappa?
Svar: Jag ska inte säga för mycket. Glöm inte att detta är en blogg om mig. ^^   Dessutom vill inte alla vara med och publiceras i min blogg. Men jag kan tala om att han är en fantastisk pappa på 29 år!

Fråga: Varför/när/hur gjorde du och felicias pappa slut?
Svar:innan sommaren 2009 gjorde jag och felicias pappa slut pga att vi inte kände att vi älskade varandra längre. Vi hade helt enkelt glidit ifrån varandra.

Fråga:när/varför gjorde du och oskar slut?
Svar: Jag och oskar gjorde slut nu i December 2010. Och vi gjorde slut för att vi var för olika. Vi gled ifrån varandra och är numera vänner.

Fråga: pluggar du nu eller jobbar du?
Svar: jag har just nu varit mellan 2 jobb och börjar mitt nya jobb nu på Fredag. Och imorgon (Torsdag) ska jag skicka in mina ansökningar till Folkhögskola. Så om jag kommer in så börjar jag där i Augusti.
Fråga:hur ser framtiden ut för dig?
Svar: Intressant fråga. Jätte svår. Men inom 2 år så hoppas jag att jag fått en egen lägenhet (förstahansdkontrakt), hittat ett bra jobb på sidan av studierna som jag hoppas ha börjat med. Kanske hittar någon att dela glada och ledsna srunder med. Och om jag själv fick önska så skulle jag gärna ha ett barn till snart. Men bör nog dröja innan en ny plutt kommer.

Fråga:Vad innehåller den maträtten (bibimbap)? :)

Svar: det är en koreansk maträtt som betyder "Rör ihop med ris".  Det är : Ris, ägg, böngroddar som är tillagade på koreanskt vis, Inlaggd gurka på koreanskt vis. Kuímchi, och just den som jag brukar tillaga är det kyckling. Men man kan ha vad som helts till! :D Klicka här så kommer ni till reccept!

Fråga: Är du oskuld?
Svar: ooh ja! Felicia var Jungfru-födelse!

Fråga: vad börjar du jobbar med??^^
Svar: Jag kommer sitta på en Teknisk support. Och guida folk som har noll koll på tekniska saker!


Fråga: varför klagar du på andra tjejer som "gillar asiater" när du själv är en asiatbesatt fangirl?
Svar: Som precis alla andra bloggare så går det lite bättre om man provocera lite. Och givetvis så vet personen i fråga att jag bara driver med hon/han. Om personen ens existerar.En frågestund av Picha! Hoppas ni är nöjda med era svar!  。*:★(´・ω・人・ω・`)。:゜★。

Dagens outfit ( ̄∇ ̄+)/


Frågestund!Under gårdagen så+ kom det in ett antal frågor till mig på bloggen och fick då en ide om att ha en frågestund.
Det är många som undrar om jag är tillsamans med oskar fortfarande eller inte har jag märkt, Och hur det ska gå för mig i framtiden, hur mycket jag tjänar på bloggen, vilken linje på Folkhögskolan jag ska välja.

Nu har vi chansen att ställa mig alla frågon ni vill. 

Inga frågor är dumma frågor!

Svaren får ni i eftermiddag/ikväll.


Musik tips!


Bibimbap till middag!

Idag blev det till att laga en av mina favvo rätter. Nämligen den koreanska maträtten Bibimbap som betyder "Röra ihop men ris".

Nam Nam!!♥ Min nya ROSA sax ♥

Idag så fick jag min nya lösnagel-sax i brevlådan. Och givetvis har jag beställt en ROSA.. Nu sitter jag bara och väntar på mina 500 lösnaglar som bör komma vilken dag som helst. 
Ska bli så otroligt kul att styla dom!   ((o(・ω・)人(・ω・)o))Nya naglar! ヽ(゚ー゚*ヽ)ヽ(*゚ー゚*)ノ(ノ*゚ー゚)


Älskade Felicia! ♪♪\(^ω^\)( /^ω^)/♪♪


pensionen!

Börjar känna mig gammal när sådana här brev ramlar ner i blevlådan! Men det känns samtidigt bra eftersom att då vet man att man har lite pengar när ma blir gammal och inte klarar av att jobba!    ヘ(ΘωΘヘ)(ノΘωΘ)ノ
http://rockisnotdead.blogg.se
Börjar känna mig gammal när sådana här brev ramlar ner i blevlådan! Men det känns samtidigt bra eftersom att då vet man att man har lite pengar när ma blir gammal och inte klarar av att jobba!    ヘ(ΘωΘヘ)(ノΘωΘ)ノ  


Dagens outfit!Idag blev det en mysig och enkel outfit!こんぱんだ♪ヾ(●ω●)ノ”フリフリ = God natt!

Ny är det tyst i huset och alla sover. Dags för mig att krypa ner i sängen nu också!God natt på er alla!

Full fart framåt!

Nu går det bra för mig. Börjar jobber på fredag. Har min älskade felicia hos mig nu. Ska skicka in ansökningarna till skolorna på torsdag och sedan kommer allt förhoppningsvis bara rulla på!

Känns bra!från sexig till söt!

Kommer ni ihåg när jag berättade att jag köpt/beställt en ny bikini? Den kom på posten idag!
Jag var ju lite otrolig för att den skulle se sexig ut på mig. Men det tycker jag faktiskt inte att den gör. Jag tycker faktiskt att den det Söt/Snygg ut på mig!
Och jag kommer givetvis se ut som en liten docka i sommar när jag badar ^^

Lite solbränna som saknas, sedan är jag typ nöjd!


här är bikinin iaf

Det svenska systemet är konstigt!

Idag så var jag hos min arbets-/studievägledare och vi pratade om hur jag skulle gå till väga för att komma in på den folkhgskolan som jag vill komma in på. Vi ringde även till CSN för att ta reda på hur det skulle se ut ekonomiskt.
Och för att jag ska få det bidraget som jag tänkt mig från CSN, Det bdraget och lånet som jag skulle klara mig på så kräver det att jag är abetslös.
Så som det lät på  han vi talade med på CSN så skulle man inte ha arbetat dom senaste 3-6 månaderna. Det låter ju jätte konstigt.
Så om man tänker på mig.. då vill alltsåstaten att jag lever på bidrag (Försörjningsstöd/soc) istället för att jobba.
Det säger ju emot sig själv.!

Sverige vill minska arbetslösheten och öka antalet studerande för att få ut fler utbildande i arbetsmarknaden.
Men om man inte kan få hjälpmedel så att man kan överleva under tiden man studerar!

Men min studievägledare som för övrigt är helt underbar, skulle kolla upp det där hur det blir med studielån och studiebidrag. och så skulle vi ses igen på torsdag och skicka in ansökningarna och reda ut csn igen.


Barn vecka! ♪♪\(^ω^\)( /^ω^)/♪♪

Nu börjar min barn vecka (Felicia vecka). Gud vad jag längtat! Ska bli så otroligt mysigt att få ha henne hos mig nu igen! 
Veckan börjar med en sjuk liten felica. Stackars lilla prinsessan spydde här om dagen. så blir nog några dagar hemma med henne. Kramandes och kanske någon enstaka puss. 
Vill ju inte bli smttad iom att mitt nya jobb börjar på fredag. Men samtidigt är det ju så gott som omöjligt att inte pussa på lilla gull-ungen!Vad består min plånbok av?

Jag älskar min lilla plånbok som jag fick utav "X". Den är så söt så jag håller på att döö!
så här ser den ut iaf, och det här är vad jag brukar ha i den!   ♪\(^ω^\)( /^ω^)/♪
Godis!


Shoppat!

Idag var jag inne i stan i en av mina favvo affärer och handlade lite smått och gott! ^^
Före Make-up & efter Make-up!


Natt mat!

IGår hade proppen gått till spisen i köket och det tog mig flertal timmar innnan jag kom till skott och bestämde mig för att byta propp. Så sent på natten var det ordnat och jag kunde laga mat igen!  Wiiie!  \(^ω^\)( /^ω^)/

En natt-uggla som man är   Σ(=゚ω゚=;)Lyckokakor!


Ny design på bloggen!

Inom kort kommer förhoppningsvis min blogg se ut på ett annat sätt. En kompis till mig håller på att designa om min Header. Och jag tänkte ge ett litet smakprov och höra vad ni tycker.
Vi är ju inte klara än så om ni har ideer eller tankar kom gärna med dom! ^^
Vet inte om man ser skillnaden på dom men kan meddela att det finns lite skillnader!Jocie gjorde naglar på mig!

Idag så kände min kära vän Jocie för att göra naglar på mig! Så vi hämtade alla våra nagel saker (Och det blev en hel del kan jag meddela). Och efter att allting var samlat så var det bara till att starta skapandet.

Resultatet blev iaf:

Passade även på att byta mobilska. Med Rosa naglar är det en självklarhet att ha en rosa mobil! ^^Kärlek till den här videon!

Hittat en video som jag är helt KÄÄRRR i! Jag och Jocie satt nyss och kollade på den här videon Om och OM igen!
Skrattade som två stycket ideoter! HAHAHA! ψ(`∇´)ψ
Det bästa är typ när ungen tuggar mat och sedan hostar så att det flyger saker och sedan häller ut drickan!

Åhhh, *Skrattar hysteriskt* ÄLSKAR! o(>▽<)oDagens outfit!


♥ Sushi Time! ♥

Nu bär det in till Söder och ska äta sushi med en kompis. Ska bli både trevligt och otroligt gott! 
Hmm, sitter och funderar lite vilket ställe det kan bli   (¤__¤`)/Sedan ska jag hem, kanske göra naglar ihop med Jocie sen när hon kommer hem, någonting som vi skulle ha gjort igår men som inte riktigt blev av!  (-__-`)


Men men. Nu är det dags för SUSHIIIII! ♥Svar på tal!

Loggade presis in på datorn efter att ha suttit i möte hela dagen och fick syn på denna älskevärda kommentar.

Anonym om Pocky love!:
antar du använder barnbidraget att köpa sakerna du handlar hela tiden, hmmmmm


Givetvis ska denna Anonyma läsare få svar på detta! Och svaret är:
Nej det är inte barnbidraget, det är något som kallas för LÖN som har fått betala sakerna som jag köper. Du vet pengar som man får för att jobba. 
Dessutom så går inte ens barnbidraget till mig. 
Jag tycker att jag gör ganska så mycket rätt för mig. Jag betalar hela dagisavgiften även fast att den inte är beräknad på min inkomst utan på Felicias pappas inkomst som är betydligt högre än min. Och har har inte barnbidraget heller. 
Jag betalar mina räkningar opoch hyra innan jag går och shoppar. 
Jag vet att jag shoppar mycket och har ett shoppingberoende eller liknande. Men det går iaf inte före hyra, barn och räkningar!

Sådeså!

Doll eye!

Idag fick jag hem två stycken mascaror ♥Igår blev det Miso-dieten!

Igår kväll så bestod midagen av Miso... Nam nam!Black(Brown) & White

Här kommer lite bilder på mitt hår hur det ser ut med dom blonda slingorna i ^^Pocky love!

Jag älskar Pocky och när jag var inne i stan idag så kände jag att jag bara var tvungen att införskaffa mig lite Pocky´s. Och jag gick in i min favvo butik och märkte att dom fått in nya Pocky-smaker! (*⌒∇⌒*)


Bild på dom nya smakerna som butiken hade fått in! Nam nam *Klappar nöjd på magen*


Och en bild på en av mina absoluta favoriter! ヽ(´ー`)ノ


På Posten Idag! ヾ(^▽^)

Idag fick jag detta på posten. Perfekta presenter på alla hjärtans dag. Trots att jag betalat för det All By My Self. (>_<")
Men men, Det blev iaf lite Nager dekorationen, Lösögonfransar och löshår... Wiiie!   (^∇^)ノNaawwww, gulligt!

Jag hade inga förväntingar alls på Alla hjärtans dag eftersom att jag är singel och det händer inte så värst vidare mycket i mitt liv just nu på kärleks-fronten. Men så träffade jag... som han kallar sig själv: "mr X" idag och jag fick detta. Känner man sig i alla fall lite uppskattad, något som jag känner att jag faktsikt behöver just nu.

Jätte gulligt av honom att jag fick detta! Tack ska du ha!  ヽ(´∇`)ノ♥
Utländska läsare!

Jag tycker att det är otroligt kul att jag får mer och mer utländska läsare också. Var och varannan dag får jag nya kommentarer eller mail från utländska blogg läsare. Jätte kul!!

Här kommer en väl utvald bild  till alla mina läsare!
Picha Tvättar!

Hej hopp mega xxxxx! 
Nu är det dags att tvätta. mycket tvätt att tvätta. hela 4 masikner!  (O_e)
Gaijin in Tokio!

Jag sitter just i detta nuet och läser om Tokyo och drömmer mig bort. Jag skulle så Jätte,Jätte, Jätte gärna åka till Tokio. En av mina absolut största drömmar. ( ´ ▽ ` )ノ
En så fantastisk stad, Folket, Maken, kulturen, språker, modet... Ja, allt med andra ord! ♥
Det som är så förfärligt tråkigt är bara att det kostar så bedrövligt mycket att åka dit, leva och shoppa. Alli ihop skulle bli en massa pengar!  (´>Д<`)
Om man hade åkt till Tokyo så hade ju ett MÅSTE varit att besöka shibuya109. Inte bara för att det är en av dom mest kända byggnaderna och mycket designad innuti, Utan mestadelen för att dom har en underbar shopping.(^w^)
I detta varuhus hittar man kläder om man gillar mode som kogyaru-modet, ett mode som kan vara ett otroligt extremt men också ett underbart sött mode, något hade jag säkerligen hittat till mig själv. Om jag inte hade hittat något som passat mig så hade det iaf varit OTROLIGT att ha varit där och sett det.
ヾ(^▽^)


Och bara det att få äta Japansk mat vatenda dag. Morgon, lunch och middag ( ´ ▽ ` )ノ
Gå ut och äta på atta deras as häftiga restauranger. YAY! Hade varit Helt, Helt, Helt, Helt underbart!!!

Och till efterrätt hade jag säter tagig Gröntte-glass många många gånger eftersom att det är en av mina abslouta favoriter. Men Japan har ju så otroligt stort utbud av efterrätter så hade säkert smackat på många nya och underbara ting.


Önskar jag åker dig inom en snar framtid!!  ヽ(´∇`)ノ♥Jag och felicia dansar


Sminkad av Felicia!

Felicia har precis sminkat mig. Eyeliner på hakan och kajal på vänstra kinden och ögonskugga på högra kinden. ^^ SNYGGT!


brukar normalt ta 2 min för mig att ta mig till tunnelbanan. idag tog det 32 min. :/

brukar normalt ta 2 min för mig att ta mig till tunnelbanan. idag tog det 32 min. :/  
Och så här såg vagnen ut efter att ha varit ute i stormen i några få minuter.
Trappan hemma hos oss som vi brukar ta. Trappan där man går ser helt Okey ut. Men där man kör med vagnen är det en Snövall som är någonstans mellan ½meter-1Meter. :O
Det blev till att ta en annan väg.

Felicia gör som hon vill!

Felicia är i "trotsåldern" och "Nejåldern" och i "Felicia gör vad hon vill Åldern". Som i natt tex då hade hon fått för sig att "nej men vadå?... Jag ska inte sova på natten. Då ska man ju vara vaker och göra rolaga grejer!".
Så försökte söva henne ända sedan 1.30 inatt helt utan resultat. Så då blev det helt enkelt att sätta på en film till henne och själv gå och lägga sig.
Vid 4tiden på morgonen somnade Felicia..... BRA!... NOT!
Klockan 5 ska vi ju gå upp (>_<")

Aja, låter henne få sova nu ett tag ändå. Så har jag gjort iordning Frukost som vi får äta på tunnelbanan eftersom att hon ska få sova lite iaf. Förhoppningsvis sover hon på tunnelbanan också. 
Barnvagnen idag är ett MÅSTE! 

Btw... Vilken läskigt storm väger det är ute... Kommer man att våga gå ut mer än nödvändigt idag!  (0__o")


Bild jag precis tog på Felica!

Min älskade Felicia!

Bild från när Felicia satt på diskbänken hemma idag och hjälpte mig att laga mat!Nytt Nagel-pyssel!

Fick nya dekorationer till naglarna idag i brevlådan... Wiiii!Semla Time!


Slapp kväll!

Ligger i sängen chattar med kompisar och äter jordgubbar ^^
Snart blir det även Semla serverat ^^

Ska man plugga på Folkhögskola eller Komvux i augusti?? O_o

Jag var precis hos min yrkes och studievägledare och tror att det rör sig om att plugga efter sommaren. Men så många alternativ och bara ett val!  (0_o")
Jobbigt!

Japan want school girls to pull down their skirts

Lärare på gymnasiet i Japan vill att skol flickor att dra ner sinakjolar. Kjolarna tycks vara FÖR KORTA !

Nyhetskanaler rapporterade om "Proper dress all at once together campaign" och reportrar gick ut med måttband för att mäta längden på kjolar bärs av skolflickor.


För att läsa mer klicka här!

日本高校教師は自らのスカートを学校女の子プルダウンする我慢公開されて委託教師指導カウンセラーグループおよびそれらの学校の制服のを下げるために女の子アドバイスポスター分散して、スカート

マスコミは、"一度だけ一緒適切なドレスすべてのキャンペーン"について報告し、記者女子学生が着用するスカート長さを測定するためにテープ対策と一緒に出かけた


続きを読むにはここをクリックしてください

Teachers at a high school in Japan want school girls to pull down their skirts. The group of teacher-guidance counselors commissioned, published, put up, and distributed three posters advising girls to lower the hemlines of their school-uniform skirts.
News outlets reported on the “Proper dress all at once together campaign” and reporters went out with tape measures to gauge the length of the skirts worn by schoolgirls.
Teachers at a high school in Japan want school girls to pull down their skirts. The group of teacher-guidance counselors commissioned, published, put up, and distributed three posters advising girls to lower the hemlines of their school-uniform skirts.
News outlets reported on the “Proper dress all at once together campaign” and reporters went out with tape measures to gauge the length of the skirts worn by schoolgirls.
Ska iväg på möte nu!

kommer tillbaka strax och bloggar lite mer. ^^

En dag av lugn och ro!!

Idag blev det bara att ta det lugnt hemma. Kolla på film och chilla. Samt ta reda på lite viktiga papper som måste skrivas under osv.
Imorgon blir det en stressig dag med mycket att göra istället.

Dagens outfit ( ̄∇ ̄+)/


Adjö vintern!

Lite bilder jag tog när jag var i södertälje!Blås dina naglar söta!

Jag vet att jag inte är den ända genom tiderna som har bloggat om dom otroliugt söta "Nagel blåsarna". Men satt och kollade igenom en helsida där jag hittade en sådan till ett billigt pris. 
Visst är det inte så jobbigt att blåsa själv. Men lite kul hade det nog varit att ha en sådan liten apa som blåser på naglarna. Enbart för att den är så otroligt söt..

Blir nog att införskaffa mig en sådan framöver!Här hittar ni denna söta sak!Vem sa att kärleken ska vara lätt?


Dagens outfit!


Picha is doing a make up!


Animal Idol.... Cute! ^w^

Satt inne på Youtube och kollade in lite roliga klipp. och höll på att dö när jag fick syn på denna.
Hahahhaa! Söööötttt!  ^w^

Random!


Cute rings!

Här om dagen så gick jag in i en accessoar-butik här i sthlm och blev helt in love. hittade 3 stycken underbart söta ringar som jag var tvungen att införskaffa mig. Ingen snack om saken. 3 minuter senare var jag ägare över dom här tre sötnosarna.

Gårdagens SinnersDen här gubben var fett skön han kom fram till mig och Lina helt random och typ.. aaah!
Jag och lina bestämde att han skulle heta Kurt Ågren. ^^
Och han skulle bli våran stöd farfar. xD  Hahaha
Fett skön snubbe!Picha goes glasögonorm

Jag och "O" var inne på en glasögons affär idag och testade en massa glasögon och jag hittade några som jag var söta. ett par röta och ett par Lila . vad tycker ni?


Mega Lunch!

Idag så var jag och åt Mega lunch med "O" på stan. Det blev TacoBar idag!
Sjukt gott!
Dagens outfit!


Dagens outfit!


Make up time!

Sitter just nu i sängen och Jocie är på jobbet. Jag lyssnar på lite j-rock på spotify och sminkar mig.
Jag hade en enorm dragning idag till att använda mig av endast 3 färger. Röd, blå och vit. 
Jag viste inte alls vad som skulle börja skapa i mitt ansikte när jag började skapa. Men tillslut så kände jag mig färdig. 
Jag vet inte vad det skall föreställa eller vart jag fått min inspiration ifrån . Men så här blev det iaf..!Alice i underlandet och Ben&Jerry´s

Sitter just nu och tittar på Alice i underlandet som är en helt underbar film. Och Äter Ben&Jerry´s som är en helt underbar glass, jag har smaken "New york Super fudge Chunk".  Helt underbar ^^

Ska kolla klart på filmen sedan blir det dags att bege mig mot Vällingby igen och möte Nr 2.
Picha ska på Möte hela veckan!

Sitter just nu på tunnelbanan och är otroligt trött. Jag ska på möta varje dag denna vecka. och Idag ska jag på två möten. Ett möte som börjar 9.15 och sedan 14.00 är det dags för ett annat.
Upptagen tjej det här.
Och eftersom att jag har massa dö-tid på tåg och tunnelbana så 'är jag så nördig så att jag faktiskt sitter med min lilla söta Rosa Laptop och bloggar. ^^
Lite roligare att blogga nu för tiden iom att jag har fått så många nya läsare. Jätte kul.
Men vore kul om man kommenterar mer än vad ni gör.
Så.... Kommentera, kommentera, kommentera!

Och efter alla möten så ska jag nog ta och träffa "H" en liten stund och efter det blir det att dra hem till "T" och så. 
Jag känner mig så sjukt upptagen nu för tiden. Alla smsar och frågar om vi ska ses med jag har inte tillräckligt med tid känner jag, och det är otroligt frustrerande.

Men nu är jag strax framme så här tar detta inlägget slut.
Picha love Pocky


Bibimbap med Kyckling! ^w^

Jag har gjort allting från grunden förutom Kimchin. Hahaha! Det tar ju så lång tid om man ska göra en riktigt god Kimchi.
Så här ser min Bibimbap ut.

asian food!

Idag har jag varit och handlat lite asiatiska prylar som jag måste ha till min matlagning. Speciellt eftersom att jag lagade Bibimbap idag!

Och lite snacks blev det också   :D


En dag av nytta!

Sitter just i detta nuet på Tåget och är på väg till Stan och ska på Möte och sedan skall jag ordna med lite praktiska saker och så.
Och när allt det är klart så skall jag Träffa "T" och vi skall gå och handla lite. Jag ska Laga Bibimbap ikväll till middag så jag ska införskaffa mig lite saker som behövs till den maträtten.
Så blir lite kryddor, ris, kimchi och en massa andra goda saker.
För er som inte vet vad Bibimbap är så kan jag berätta att det är en otroligt god koreansk rätt.
och här kommer en bild på en Bibimbap:

RSS 2.0