Gaijin in Tokio!

Jag sitter just i detta nuet och läser om Tokyo och drömmer mig bort. Jag skulle så Jätte,Jätte, Jätte gärna åka till Tokio. En av mina absolut största drömmar. ( ´ ▽ ` )ノ
En så fantastisk stad, Folket, Maken, kulturen, språker, modet... Ja, allt med andra ord! ♥
Det som är så förfärligt tråkigt är bara att det kostar så bedrövligt mycket att åka dit, leva och shoppa. Alli ihop skulle bli en massa pengar!  (´>Д<`)
Om man hade åkt till Tokyo så hade ju ett MÅSTE varit att besöka shibuya109. Inte bara för att det är en av dom mest kända byggnaderna och mycket designad innuti, Utan mestadelen för att dom har en underbar shopping.(^w^)
I detta varuhus hittar man kläder om man gillar mode som kogyaru-modet, ett mode som kan vara ett otroligt extremt men också ett underbart sött mode, något hade jag säkerligen hittat till mig själv. Om jag inte hade hittat något som passat mig så hade det iaf varit OTROLIGT att ha varit där och sett det.
ヾ(^▽^)


Och bara det att få äta Japansk mat vatenda dag. Morgon, lunch och middag ( ´ ▽ ` )ノ
Gå ut och äta på atta deras as häftiga restauranger. YAY! Hade varit Helt, Helt, Helt, Helt underbart!!!

Och till efterrätt hade jag säter tagig Gröntte-glass många många gånger eftersom att det är en av mina abslouta favoriter. Men Japan har ju så otroligt stort utbud av efterrätter så hade säkert smackat på många nya och underbara ting.


Önskar jag åker dig inom en snar framtid!!  ヽ(´∇`)ノ♥Kommentarer
Tokyo - Love (Johanna)

Yepp, Tokyo är grymt! Var där förra våren och pluggade japanska. Kändes sjukt jobbigt att behöva åka hem igen. Ska dock tillbaka i april (2 veckor). Ah! maten, människorna, shoppingen, byggnaderna.. kolla gärna in min blogg där jag skriver en hel del om japan och japanska företeelser/prylar och foton och tips från min tid i Japan!http://sakuradesu.blogg.se/Blogg: http://sakuradesu.blogg.se/
2011-02-14 @ 12:58:40
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0